The Wand House משחק בריחה

The Wand House משחק בריחה

שבת שלום לכולם. מצאתי משחק בריחה חדש מוכנים לפתור יחד? אני כבר השתגעתי. אפרופו, לא ידעתי אם מדובר בבית הקסום או בבית המתעתע שני הפרושים מתאימים לתאור הבית הזה...

bacoola1

New member
משחק קשה

זה נראה משחק כיפי אבל הוא ממש קשה... לא הצלחתי למצוא כלום חוץ ממתג ולוח מוזר... יש למישהו רמז?

מה שגיליתי עד כה...

ברחבה שאליה ירדנו-זו המוקפת קיר לבנים יש שני פתחים זהים-ניצבים זה מול זה. כל פתח מוביל לבסוף ל"צומת T", כלומר אם בסוף פונים ימינה -מגיעים למקום מסוים ואם שמאלה למקום אחר. כלומר, גיליתי ארבעה מקומות, ואלו הם: בסוף פתח אחד, אם פונים שמאלה, מגיעים לשלושה עצים שעל כל אחד מהם יש פס ירוק. אם פונים ימינה מגיעים לבאר שמשמאלה יש ידית. כשמושכים בידית, תכולת הבאר נצבעת, עם כל משיכה, בצבע אחר. בשולי הבאר יש שלושה תווים,בשלושה צבעים. בכל פעם שמורידים את הידית, נרשם מספר אחר על כל אחד מהם. המשך מיד...

הפתח השני

בסוף הפתח השני מגיעים לרחבה עם בור באמצע, שבתחתיתו רבוע צהוב. בקדמת הבור ישנו עמוד שחור. משמאל על הקיר ישנו תרשים של שלושה ריבועים, כל אחד מחולק ל-9 ריבועים קטנים כשההדגשים עליהם שונים. עושה רושם שכאילו עלינו להמשיך, באותו הגיון (שאינני יודעת מהו) לשרטט את הריבוע הרביעי. בצד ימין על הקיר ישנו מתג. בצד השני של אותו פתח יש, בצד ימין על הקיר, מן רשת של פסים זוהרים באדום. כשמתקרבים ולוחצים, רואים בור ועליו גשר קטן מעץ. ממול ישנו קיר עץ, שאם לוחצים על תחתיתו מגלים ראש עגול של אבן גדולה, כשבקדמתה מעין לוח. המשך מיד

עוד גיליתי ש..

אם לוחצים על הפס הירוק הימני שעל העץ, הוא נדלק ואז הגשר הקטן מעץ והבור שנפער מתחת לקיר עם הרשת של הפסים האדומים, נעלם. אם לוחצים על הפס הירוק האמצעי, הוא נדלק ואז עולה הדלת שמגינה על האבן הגדולה העגולה שגילינו. בדלת יש כפתור צהוב להדלקה ושלושה אזורים, שכנראה אמורים להדלק. לא הצלחתי להדליק. אם לוחצים על הפס הירוק השמאלי, הוא נדלק והעמוד נכנס לבור ששם ראינו את הריבוע הצהוב. לוחצים על העמוד-מתגלה גרם מדרגות. עולים בהן ואז רואים אבן מרובעת שעליה משטח צהוב. מקליקים על האבן-היא עולה, אבל פניה באלכסון. רואים שהמשטח הצהוב מחולק ל- 9 חלקים. בצידי האבן, אנכית ואופקית, ישנם כפתורים. לחיצה על כפתור אנכי ואופקי של אותו ריבוע קטן גורם לו להתרומם שלב אחד. שתי לחיצות- מתרומם שלב נוסף. שלוש לחיצות - עוד שלב. ארבע לחיצות- חוזר למצב הקודם. אם לוחצים על העמוד השחור רואים שבקצהו גם ריבוע צהוב שמחולק ל- 9 ריבועים קטנים, בהדגשים שונים. ניסיתי להבין לפי חוזק הצבעים ולפי התרשים איך ללחוץ על האבן, לא הצלחתי. ממתינה לתושיה שתבוא מצידכם.

אימאית

New member
walkthrough.....

בדיוק שלשום ניסיתי להוסיף אותו למשחקים, רק שהוא עדיין לא אושר משום מה... מטרת המשחק - להביא את המוט חזרה לקופסא. אני יוצאת מנק' הנחה שהגעתם למטה, ויש לכם 4 חדרים....חדר העץ, חדר הבאר, חדר עם דלת בכניסה וחדר עם שתי פניות....נתחיל
1. לכו לחדר מולכם, הדלת תיפתח, לכו ימינה ותורידו את המתג למטה (מפעיל את הבאר) 2. הוספתי לכם צילום של ה"מפה" על הקיר ממול. לנוחותכם
3. לכו לחדר העץ. תלחצו על המתג השמאלי. 4. תחזרו לחדר עם הדלת ותגלו עכשיו שיש מדרגות למטה, רדו לכיוון הריבוע הצהוב. 5. לפי התרשים שבתמונה המצורפת....תדמיינו את הריבוע כאשר הקצה העליון שלו הוא בעצם הקצה השמאלי... הפתרון הוא : לעליונים : 2 3 3 לאמצעיים : 3 3 2 לתחתונים : 1 2 1 האמת היא שחוץ מה-3 את השאר ניחשתי וניחשתי וניחשתי...
6. תחזרו לחדר העץ ותלחצו על האור האמצעי. 7. לכו לחדר הבאר, תמשכו את הידית, תלכו לבאר, ותרשמו את המס' לפי הסדר שלהם. (אדום, ירוק, כחול) 8. עכשיו מגיע החלק המחשבתי, עליכם להפוך את הספרות לבסיס הקסדצימלי (בסיס 16
) לדוגמא : 255=(0^16)*15 + (1^16)*15 דוגמא נוספת : 203=(0^16)*11+(1^16)*12 דרך החישוב שאני ממליצה עליה : קחו את המס' שיש לכם (למעט 0 כמובן) תחלקו ב-16. את התוצאה השלמה היא הצד השמאלי עכשיו תכפילו את התוצאה השלמה שקיבלתם ב-16 ותראו מה ההפרש מהמס' שהיה על הבאר, זו צריכה להיות הצד הימני. מה זאת אומרת שמאלי/ימני... ? תיכף תראו.... 9. לכו לחדר עם ההתפצלות ותפנו שמאלה, תגלו שם מכונה.במכונה אם תתקרבו יש 3 גרפים לפי הצבעים שעל הבאר... לכל צבע שני גרפים. עכשיו - זוכרים את הצד הימני והשמאלי
תשימו את התוצאות שלכם בהתאמה לצבעים. לכל מד 15 אפשרויות להעלות אותו, כך שאם המס' של הצבע היה 255 אזי יש להעלות את שניהם ב-15, אם 203 כמו בדוגמא, אז יש להעלות את הימני ב-12 ואת השמאלי ב-11. למס' 0 כמובן שאין צורך לעשות כלום. 10. עכשיו תלחצו על הכפתור. אם הצבע במכונה נעלם, סימן שעליכם לעשות הכל מההתחלה (אל תשכחו להוריד את המתג בחדר הראשון היינו בו....אחרת הבאר לא תפעל). אם עשיתם הכל נכון, המכונה תהבהב בצבע שהיה בתוך הבאר. 11. לכו חזרה לחדר העץ, ותלחצו על המתג הימני. 12. לכו חזרה לחדר עם 2 הפניות ולכו הפעם ימינה, יש שם חדר חדש, תיכנסו, תעלו בסולם, תפנו ימינה, תקחו את השרביט. 13. שימו את השרביט בקופסא ותסגרו אותה. 14. סיימתם

koya1

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!

עדיין היה קשה להבין ת'קטע של הבאר... אבל הבנתי בסוף!!! אני לא מבין איך עלית על זה בכלל... המשחק הזה מתיש.

אני לא מאמינה../images/Emo2.gif את גאון../images/Emo70.gif

בחיים לא הייתי מגיעה לפתרון

koya1

New member
המשך קצר...

אמ... שימו לב שכל פעם כשהאור דלוק בעץ אחר... אז יש משו אחר שמשתנה... למשל אם בצד שמאל זה דלוק אז הקובייה הצהובה בולטת ואפשר לשחק איתה... אני חושב שהיא קשורה לשרטוטים של מקודם...

koya1

New member
ואם זה בצד ימין...

אז הפסים האדומים בולטים...

Stansfield

New member
אוקי לא מצליחה כלום

אני כל הזמן מסתובבת בין החדר אליו נכנסתי בהתחלה עם השתי דלתות, לבין החדר עם הדלת בו יש את המתג הזה בצד, את התרשים בצד השני ואת הדבר על הרצפה הזה שיש בו צבע צהוב, ואני גם מסתובבת בעוד 2 חדרים - אחד עם מן כדור כזה ומתג שאני לא יכולה ללחוץ עליו ואחד עם צבע אדום מולי ותהום עמוקה... בשום מקום אני לא יכולה לעשות כלום חוץ מללחוץ על המתג הזה וכבר בדקתי את כל החדרים הנ"ל לאחר הזזת המתג וזה לא עושה כלום! קראתי את הWALKTHROUGH שנכתב כאן וגם כן לא הבנתי כלום כי כתוב שם שיש שני מתגים ולא מצאתי שום מתג אחר... או שמשהו לא עובד אצלי או שאני לא יודעת מה חח כי אני כבר חרשתי כאן על כל החדרים, אני לא מוצאת עוד!

אימאית

New member
לפי התיאור שלך לא הבנתי אם...

מצאת את חדר העץ ? עליו יש 3 מתגים ירוקים...

Stansfield

New member
לא

איפה זה חדר העץ? לא ראיתי שום חדר עם 3 מתגים.. רק חדר עם מתג אחד בצד ותרשים בצד השני

אימאית

New member
תעמדי מול אחד החדרים....

פעמיים ימינה או פעמיים שמאלה, מביא אותך לחדרים המקבילים הבאים. החדרים נמצאים בצורת + כל 2 פניות מביאות לחדר אחר מתוך הארבעה.

למעלה