The wall
.

orw93

New member
זה כי לא שמעת את הראשונים שלהם../images/Emo205.gif

פעם הם היו הכי מחדשים שיש, ואז באמריקן אידיוט הם הפכו למיינסטרים. אני בכולופן מעדיפה את מיינסטרים גרינדיי מאשר את ניינטינס גרינדיי

../images/Emo221.gif מה רע במיינסטרים?

ולמי ששאלה, האלבום נחמד... לא הכי טוב שלהם אבל אני מעריצה אותם כבר מלא זמן אז לא ממש משנה מה הם יוציאו אני תמיד אוהב.

OverAndOver

New member
אין רע במיינסטרים. |במבה||מטריה|

אבל אני פחות אוהבת את זה. ולראות את גרין דיי הופכים למיינסטרים, וכל זכר לפאנק שהיה בהם נעלם קצת מפריע לי.

xXx Lilo xXx

New member
אם אני אהבתי את השיר החדש שלהם../images/Emo29.gif

זה שחורשים עליו ב-77 ובMTV (לא זוכרת תשם) אז כן, הוא שווה XD

orale12345

New member
מה אם ניו מון והארי פוטר היו יוצאים באותו יום

אז אתמול אני והחברה הכי טובה שלי נפגשנו , וכמו כל שיחה רגילה באיזה שהו שלב בערב התחלתי לדבר על הסאגה. מתי שהו דיברנו על כמה שזה מעצבן שצריך לחכות כל כך הרבה זמן לניו מון וחברה שלי אמרה שלדעתה זה בגלל שהארי פוטר יוצא עכשיו והם לא רוצים את התחרות הזאת. מכאן הגענו למחשבה של לצלם סרטון פארודיה על מה אם הסרטים אכן היו יוצאים באותו יום, ולעשות כמו קרב מעריצים מצחיק כזה. כאן אתן נכנסים, אם בא לכן להשתתף צרו איתי קשר.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifממ.. זה לא מדוייק..

בגלל שדחו את הארי פוטר מנובמבר האחרון לקיץ הנוכחי אז הוציאו את דמדומים בתאריך הזה כי הם -לא- רצו תחרות עם הארי פוטר (ובצדק, בתור אחת שלא קראה את דמדומים לפני הסרט, אין סיכוי שהייתי הולכת לזה אם יש הארי פוטר לראות..) ולהוציא סרט נוסף בהפרש של שנה מהסרט הראשון זה יחסית מהר! תראי כמה זמן יש בין הסרטים של הארי פוטר.. זה נצח! ולפי דעתי אם יוציאו את ניו מון והארי פוטר באותו תאריך זה לא יצא רווחי לשני הסרטים. הארי פוטר עדיין יקח את ניו מון אבל יעשה פחות רווחים ממה שהוא יכל לעשות אם הוא היה יוצא לבד.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifועכשיו הבנתי שפיספסתי את הפואנטה

של ההודעה שלך חח
זה יהיה הכי מצחיק בעולם קרב מעריצות X3

maya 1342

New member
זה יכול להיות מצחיק,

אבל המעריצות של הארי פוטר לוקחות את המעריצות של דמדומים בקלילות, בעיקר בהתחשב בעובדה שלהארי פוטר יש גם מעריצים בנים, וקהל היעד שלו הרבה יותר גדול :) חוץ מזה, לדמדומים אולי יש ערפדים, אבל להארי פוטר יש אבדה קדברה

orale12345

New member
אז אני וחברה שלי צחקנו שלנו יש נשק סודי

אם מתחילים ממש להקשות עליהם פשוט נזרוק עלהים עותקים של THE HOST , בכל זאת זה יותר גדול מלבנה וחופר ברמות כל כך גדולות שאפילו את מעריצי ההארי פוטר נצליח לבלבל חחחחחח.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאבל מה יקרה למעריצה של גם וגם!?!?

maya 1342

New member
טחחחח

זה לא מספיק, למעריצי הארי פוטר עדיין יש את "הארי פוטר ומסדר עוף החול", 887 עמודים טהורים של הארי פוטר :) יא ביצ'ס!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifזה יעבוד על ערפדים? ../images/Emo12.gif

sweet shir

New member
חחחחחחחח הבדיחה על זה היא שמי ידע שאבדה קדברה

הופך אנשים לערפדים סקסיים.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחח לקח לי קצת זמן להבין את זה XD

xXx Lilo xXx

New member
היוםבגרות במתמטיקקה ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

ואני מזה לא מוכנה. כי הייתי אתמול משש עד תשע ככה בקורס צילום. ואני לא יודעת כלום XD וזה עצוב אבל אני צוחקת עכשיו, אחרי הבחינה אני אבכה XD ועוד יש לי בגרות בספרות בשבוע הבא ויומיים אחרי מגן באומנות- אבל היי! אין לי אפילו את החומר שצריך ללמוד XD החיים יפים לא?
אה כן, המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה לכולם.

למעלה