The Wall על הקיר שלי.

FunkyMonk

New member
רק הערה קטנה...

אנשים שרוצים לצייר ציורים על הקיר שלהם.. קחו בחשבון שאם תרצו אי פעם לשנות את הסידור של החדר זה עלול לדפוק אתכם. לכן אני אישית מציע לצייר על דף, ולהדביק על הקיר. לי למשל יש ציור ממש ממש יפה של העטיפה של In The Court of the Crimson King על הקיר. אבל אם אני עכשיו רוצה לשנות את החדר, אני לא יכול לתקוע עליו ארון. גם כי זה מבאס, וגם כי אם אני אשים ארון שיסתיר רק חצי ממנו, זה יהיה מכוער. יש לי בנוסף לציור גם איזה פוסטר-שניים על כל קיר, אבל את כולם אני יכול להוריד.. תחשבו על זה טוב לפני שאתה מתחילים לצייר המון דברים על הקירות... ד"א, עוד משהו שאותי אישית מבאס, זה שאת הציור שעל הקיר, שהוא ממש ממש יפה , אני לא אוכל לקחת ולהעביר אחרי שאני אצא מהחדר הנוכחי שלי.

CrazySheep1

New member
צודק.

והציור של In The Court of the Crimson King על הקיר צריך להיות משהו ממש פצצה! הוא צבוע גם או שזאת רק הסקיצה?

FunkyMonk

New member
זוית הצילום לא עושה חסד...

נראה הרבה יותר טוב במציאות http://img.photobucket.com/albums/v154/WoodElf/fa760334.jpg

holo

New member
פשש..אדיר

אתה יכול להעלות תמונה של כל הקיר?

FunkyMonk

New member
כל הקיר לא כזה מעניין...

אבל תדמין שזה: http://img.photobucket.com/albums/v154/WoodElf/barrett.jpg נמצא בערך צפון-מערבית לציור של הקרימסון.

holo

New member
הכוונה שלי הייתה

לראות איך הציור משתלב בקיר אבל לא משנה כבר..

FunkyMonk

New member
אממ מצטער..

כל התמונות האלו צולמו די ממזמן. בגלל זה הן זמינות. כשאסיים את הציור של הדארק סייד שלי ואתלה אותו, אצלם גם אותו וגם את כל הקיר של הקרימסון.

FunkyMonk

New member
הכנתי?

הדפסתי אותן על קפאה, כן. אבל בעקרון מצאתי אותן באינטרנט, שיפרתי להן את האיכות - והדפסתי.

תמונע

New member
זה יפהפה

האיכות מצויינת. לא נראה הדפסה בכלל. עשית עם מדפסת ביתית רגילה?

FunkyMonk

New member
לא..

זה מודפס על קאפה. ישירות על הקאפה. האיכות סבירה+, לא משהו מטורף, יש טישוטושים קצת, אבל זה שווה את העובדה שאי אפשר להשיג את התמונות האלו מודפסות, בטח שלא על קאפה. שלחתי את זה לדפוס בלאדע איפה.. הייתה לי קבלה שלהם עם טלפון אבל לא יודע איפה היא.. P:

CrazySheep1

New member
אל אלוהי! היופי בשלמותו!

ועוד אתה מוסיף שבמציאות זה נראה טוב יותר? פשש סחטן! אני תיארתי לעצמי שזה צריך להיות משהו פצצה.

למעלה