The Wall על הקיר שלי.

Pete Best

New member
ואוווווו זה מדהים!!

ואיי באמת יצא מעולה.. אני גם רוצה!

א י ט י

New member
מה ז"א נעזרת במקרן?

זה יפה מאוד! איך איך עושים את זה אני גם תכננתי לעשות משהו דומה

פשוט

לוקחים תמונה שרוצים להעביר לקיר, הופכים אותה לשקף, משיגים מקרן שקפים ומפעילים אותו על הקיר. ככה אתה רואה את התמונה על הקיר ופשוט מצייר עליה בלי לדאוג שאתה טועה...גם אנשים שלא יודעים לצייר יכולים..

Tomish

New member
../images/Emo207.gifגם לי יש תמונה על הקיר

אומנם של החומה אבל של אלבום אחר ויפה אל תתיחסו לזה שהיא גזורה ולזה שכתוב עלייה פולס

א י ט י

New member
גם לי יש כזה על הקיר

עבדתי על זה שבוע כי מאוד היה חשוב לי הדיוק שלא לצאת מהקווים ועשיתי את הקשת ואת הקרן הלבנה ממש דק כמו העטיפה האמיתית אני יצלם את זה מתישהו

The Walrus

New member
יפה!

אני חושב להזמין מישהו שתצייר לי על הקיר את העטיפה של wish you were here. אבל זה רק רעיון בינתיים... רציתי דארק סייד אבל זה כהה מדי.

FunkyMonk

New member
דארק סייד...

הכי טוב זה לציר את הדארק סייד ככה: תוחמים ריבוע.. ולוקחים פחם, ומקשקשים בזיגזג כזה בבפנים, אבל שיהיה די צפוף. זה נותן אפקט יפה מאד לדעתי (לא ניסיתי את זה ממש על קיר, אני חושב שאני אעשה את זה..). אחרי זה תקח את הצבעים שאתה רוצה ותצייר על זה...

holo

New member
אני בשלבי עשייה

כבר ציירתי את הסקיצה ואני רוצה לצבוע.

holo

New member
אתה מתכון לסקיצה?

לקח לי איזה רבע שעה אני חושב..

dpghost

New member
נצל"ש

אני זקוק ליעוץ... אני שוקל איזה ציור לצייר על הקיר של החדר למישהו יש הצעות (אשר יכולות להיות קשור לא רק לפינק פלויד) תודה מראש דניאל

CrazySheep1

New member
לי בנתיים יש רק את זה

את התמונה (!) של כל האלבומים... גם אני חשבתי שלצייר (או יותר נכון להזמין צייר/ת) שיעשה לי את The Wall על הקיר. אצלך זה יצא מושלם ומאוד יפה!! אני מת לדבר כזה בחדר שלי, ואני כמעט בטוח שאני אעשה את זה.

למעלה