the voice

kobyz21

New member

יש לה קול משונה(כאילו שאפה טיפה הליום מתוך בלון), כנראה או שאוהבים או שלא.

השורד

New member
היום היא בכלל לא ריגשה אותי

בחירת שיר גרועה, וכמובן שכרגיל היא קיבלה את הפימפ והשופטים נמרחו עליה.

קטלין הרבה יותר טובה, גם ליאונל ורז.

efi s8

New member
גם רמי הצטרף לבחירות התמוהות

עד עכשיו הוא היה בסדר גמור
אז עכשיו נשאר לי רק חנן מקווה שיגיע לגמר

MrHyde1

New member
תכנית לא משהו

את צחי ממש אהבתי בשבוע שעבר, בביצוע לג'אגר, היום זה היה סתם.. דווקא בוכניק הצליח להפתיע בעיבוד יפה והוא נשמע גם יותר טוב מפעם קודמת. יובל דיין בסדר, לא חידשה הרבה.

בנוגע להדחות, אני דווקא הייתי מרוצה, לא אכפת לי להיפטר מרועי אדרי, אפילו שגל בנימין הוא סתם באריזת סתם. העיקר שצחי עבר, הייתי בטוח שהוא יודח ע"י המנטור, ובסוף הקהל בכלל העלה אותו, לדעתי מגיעה לו עוד הזדמנות, יש עליו. אני רוצה שחנן ישיר פעם אחת בעברית! בביצוע לשיר המשותף הוא עשה קטע ממש יפה.

MrHyde1

New member
קטע מהביקורת של צפניה

יובל דיין – ברור שיובל דיין תופיע אחרונה וברור שלפני הביצוע שלה תהיה הפסקת פרסומות. אני עדיין לא מבין מה כולם מוצאים בנערה הזו. אולי זה הכישרון המפוצל המיוחד שלה, אתם יודעים, לדבר בקול של ערס ולשיר בקול בנאלי. ואולי זה השיער שנראה הערב כמו מטאטא. אם יובל הייתה שוכבת על הרצפה במקום חנן (ותיכף גם נגיע אליו) אולי הבמה הייתה נקייה בסוף הביצוע שלה. אבל יובל בחרה לעמוד והעדיפה שעובדת קבלן רנדומלית תנקה את הבמה. אנוכית.

moshavnikit

New member
אני מאוד אוהבת את הקול של יובל

אבל בהחלט לא ברור לי הפמפום המוגזם..

MoRoSH11

New member
כמה דברים שיש לי להגיד

צחי- מיומנה היו מעולים, הם כאלה אדירים (בא לי ללכת שוב למופע שלהם). הביצוע של צחי היה פחות טוב. לא התחברתי.

חנן
- טוב, כבר אמרתי את דעתי באחת ההודעות פה. מעולה שהוא עבר, מגיע לו.(והוא רק בן 23?! :-O)

גדי אלטמן- כמה שהביצוע היה קטן ומינימליסטי ככה הוא היה יפה לדעתי. לפעמים לא צריך יותר כלום מפסנתר ואדם ששר. אגב, הוא גר בקיבוץ שנמצא ליד הקיבוץ שאני גרה בו

יוסף בוכניק- לא מבינה למה אומרים פה שהוא לא ריגש בביצוע שלו? אני אהבתי.

MoRoSH11

New member
ואמא שלי תהתה אם השופטים יודעים רק לתת מחמאות

לכולם...

למעלה