the voice
M moshavnikit New member 17/3/12 #3 צחי הלוי כ"כ אהבתי אותו באודישנים, יש לו קול ממש יפה.. אבל באולפן הוא סתמי
M MoRoSH11 New member 17/3/12 #5 וואו מיומנה הם פשוט מעולים. (רק חבל שהביצוע של צחי היה סתמי ומשעמם).
ה השורד New member 18/3/12 #51 מסתבר שלא - ועל סמך הביצוע היום, חבל אבל זה לא משנה, היחידים שמעניינים ממי שהופיע היום הם חנן ויובל. יש לי הרגשה שחנן, לצערי, גם לא יגיע לגמר בגלל ישי לוי 2 (אור כהן)
מסתבר שלא - ועל סמך הביצוע היום, חבל אבל זה לא משנה, היחידים שמעניינים ממי שהופיע היום הם חנן ויובל. יש לי הרגשה שחנן, לצערי, גם לא יגיע לגמר בגלל ישי לוי 2 (אור כהן)
א אורישקי New member 17/3/12 #11 טוב צחי מיותר כרגיל יוסף בוכניק גרוע, ריקן מרגש את השיר הענק הזה וגל בנימין הרג את השיר הטוב ביותר במוזיקה הישראלית אי פעם.
טוב צחי מיותר כרגיל יוסף בוכניק גרוע, ריקן מרגש את השיר הענק הזה וגל בנימין הרג את השיר הטוב ביותר במוזיקה הישראלית אי פעם.
M MoRoSH11 New member 17/3/12 #15 מסכימה לגבי גל ולמרות שאני מתה על השיר הזה, אני לא יודעת אם הוא הטוב ביותר במוזיקה הישראלית. לא מסכימה לגבי יוסף, הוא לא גרוע.
מסכימה לגבי גל ולמרות שאני מתה על השיר הזה, אני לא יודעת אם הוא הטוב ביותר במוזיקה הישראלית. לא מסכימה לגבי יוסף, הוא לא גרוע.
א אורישקי New member 17/3/12 #23 טוב, זה כבר עניין של דעה, אבל עדיין אישית השיר שאני הכי אוהב ומתחבר יש לנו מלא שירים ישראלים אדירים . מה שכן, שיר ענק של שלמה
טוב, זה כבר עניין של דעה, אבל עדיין אישית השיר שאני הכי אוהב ומתחבר יש לנו מלא שירים ישראלים אדירים . מה שכן, שיר ענק של שלמה
ה השורד New member 18/3/12 #52 יוסף וגל השתפרו מאד מאז הפעם שעברה בתכנית שעברה איתם הם היו הכי חלשים והצטערתי שלא עפו. הפעם, חוץ מחנן, הם היו קרן האור היחידה בערב הגרוע הזה.
יוסף וגל השתפרו מאד מאז הפעם שעברה בתכנית שעברה איתם הם היו הכי חלשים והצטערתי שלא עפו. הפעם, חוץ מחנן, הם היו קרן האור היחידה בערב הגרוע הזה.