shirblabla96
New member
סיכום התוכנית אתמול
הנבחרת של שרית:
עידו - הוא היה ממש לא רע היה לו ביצוע מאוד נחמד
אור אדי- לא יודעת יש לה קול נחמד אבל היא דיי סתמית לטעמי
אור חמרי- הוא תמיד נשמע לי כמו חיקוי של אייל גולן..
קטלין- ביצוע נהדר אני מאוד מאוד אוהבת את השיר והיא ביצעה אותו מעולה אין ספק שהיא הכי טובה של שרית !
הנבחרת של אביב:
הצמד- אני מאוד אהבתי , וגם הפעם היה אפשר לשמוע טוב את שניהם ואני מאוד אוהבת את הקולות שהם עושים אחד לשני ואת ההבדל בין הקולות שלהם זה מאוד מיוחד בעיניי. חבל שהם הלכו .. אבל לא נורא קיבלו את הפירסום שהם היו צריכים. (ממליצה לשמוע ת'דיסק שלהם)
דנה- היא הייתה לא רעה אבל הכי פחות טובה מהנבחרת של אביב ומעצבן מאוד שהיא נשארת אבל אין מה לעשות.. אני רק מקווה שהיא לא זאת שתגיע לגמר.
ליאונל- ביצוע טוב אני מאוד אוהבת את הקול שלו.
רז-
וואו עד עכשיו הייתה לי התבלטות בנבחרת של אביב אבל בביצוע שלה אמרתי זהו אני איתה היא מדהימה. הביצוע שלה היה מעולה ומאוד ריגש אותי . אז הנה הפייבוריטית שלי
הנבחרת של שרית:
עידו - הוא היה ממש לא רע היה לו ביצוע מאוד נחמד
אור אדי- לא יודעת יש לה קול נחמד אבל היא דיי סתמית לטעמי
אור חמרי- הוא תמיד נשמע לי כמו חיקוי של אייל גולן..
קטלין- ביצוע נהדר אני מאוד מאוד אוהבת את השיר והיא ביצעה אותו מעולה אין ספק שהיא הכי טובה של שרית !
הנבחרת של אביב:
הצמד- אני מאוד אהבתי , וגם הפעם היה אפשר לשמוע טוב את שניהם ואני מאוד אוהבת את הקולות שהם עושים אחד לשני ואת ההבדל בין הקולות שלהם זה מאוד מיוחד בעיניי. חבל שהם הלכו .. אבל לא נורא קיבלו את הפירסום שהם היו צריכים. (ממליצה לשמוע ת'דיסק שלהם)
דנה- היא הייתה לא רעה אבל הכי פחות טובה מהנבחרת של אביב ומעצבן מאוד שהיא נשארת אבל אין מה לעשות.. אני רק מקווה שהיא לא זאת שתגיע לגמר.
ליאונל- ביצוע טוב אני מאוד אוהבת את הקול שלו.
רז-