THE VOICE.

Minerva

New member
THE VOICE. ../images/Emo11.gif

אז ככה... לי יש חולשה מאז ומתמיד (ולתמיד?
) חולשה לבסים. אבל... זה.... זה לא סתם בס. זה... הקול של אלוהים!
ממיס את כל איברי גופי בשניות. והכל בתוספת מבטא בריטי אצילי ויפהפה.
המשפט הראשון ששמעתי מפיו: "HARRY POTTER, OUR NEW CELEBRITY...." זה הכניס אותי לשוק מידי, ומצאתי עצמי בוהה במקרע ללא יכולת לנוע, בתוספת הבעה מטומטמת (סטייל נוויל לונגבוטום
). ומעל הכל... הוא גם שר! מקווה שכולם שמעו את השיר מ"HELP I"M A FISH!"! איזה קול... רק שימשיך לדבר. מצידי שיקריא את הספר הטלפונים... באופן טבעי: מותר לו להגיד כל מה שעולה על רוחו, וכולם יענו מידית.
אוקיי, זה יספיק. תורכן להתמוגג!

Minerva

New member
הרבה מידי שגיאות ../images/Emo7.gif

תורידו "חולשה" אחת. וספר- לא "הספר"

שניש

New member
*מתמוגגת*../images/Emo56.gif

למרות שאני לא המעריצה הכי גדולה של אלן אני חייבת להודות שיש לו דול ממש סקסי.......גרררר.........

Penny s

New member
I have a confession to make

I actually sat and listened to Alan reading Shakespear´s "When Love Speaks"..Now, how lower can I go
There´s something about his deep, manly voice that makes we wish he´s read me a bedtime story

מלאכית16

New member
הקטע שהוא מקריא ../images/Emo110.gif

זה קטע במקרה שמתחיל ב- מיי מיסתרס אייז אר נוסינג לייק דה סאן? כי אם כן- גם אני שמעתי......והוא כל כך אלוהי..... אולי אני אשבור את השרשרת ולא אכתוב בשגיאות בזמן שאני מדברת על הקול ה*מאוד* אלוהי שלו..... לא סתם הוא נבחר להיות ה"קול של אלוהים".......... השיר אינטליג´נס מHELP,I´M A FISH זה שיר עצום...אני כל כך הרבה שומעת אותו....(ניסוח דפוק של המשפט...סורי..) הדבקתי אפילו את בת דודה שלי בזה...... גררררררררררררררררררררררררררררררררר יש לו את הקול! |נמסה|

Penny s

New member
yes, that´s the one ../images/Emo9.gif

The best way to listen to it is alone, with your eyes shut - that way you can imagine he´s talking to you, saying all those great things to your ears only

מלאכית16

New member
ככה אני עושה!!! ../images/Emo110.gif

עם העיניים עצומות.....ואני מפנטזת...והקול שלו ממלא את כל הראש שלי.....וחודר פנימה....
*מזילה ריר*

מלאכית16

New member
גרררררררררררררררררררררררר../images/Emo110.gif

בוחן קשה!!!! אני צדקתי באולי חארבעה מתוך הכל..... לא נורא.....יש עוד קוויז יפה של איזה דמות אתה שאלן ריקמן שיחק...אני אחפש אותו ואביא....

למעלה