THE VOICE - התוצאות

THE VOICE - התוצאות../images/Emo106.gif

אז מי שעולה לגמר הם: מקבוצת אדם - חוויאר מקבוצת סי לו - ויקי מקבוצת בלייק - דיה מקבוצת כריסטינה - בוורלי שזה בעצם כל בחירות הקהל בפעם הראשונה, הקהל נשאר עם הבחירות שלו. כריסטינה ובלייק חילקו את הנקודות שלהן 50 50 בין המתמודדות. סי לו נתן 51 לניקיה, שזה כמעט אותו הדבר ורק אדם נתן פור לחוויאר... כדי שבטוח ינצח. הניקוד היה די צמוד גם אצל בלייק וגם אצל כריסטינה בהצבעת הקהל. שבוע הבא הגמר. מקווה שדיה או חוויאר ינצחו
... אני אוהבת את כריסטינה... אבל לא את בוורלי...

is00

New member
מה שחשוב זה שדיה בגמר!

בכל מקרה אני מאוד מקווה שדיה או ויקי יינצחו. אני לא סובל את חוויאר, בעיקר אחרי ההתנקשות המכוונת של אדם בסיכויים של קייסי להמשיך לגמר על חשבונו אחרי בחירת השיר האיומה שלו בשבילה!

קליספרה

New member
../images/Emo13.gif אני ההפך

הכי אוהבת את בוורלי ומבחינתי היא וחוויאר הם החזקים הסכמתי עם סילו שניקיה היה צריך לעלות ולא ויקי שגם אותה אני מאוד אוהבת אבל ההופעה שלו היתה מעולה לא הבנתי ועדין אני לא מבינה מה סנייה עשתה שם - איומה - דיה מקסימה אבל פחות הסגנון שלי

LeAnnDylan

Well-known member
40 דקות בשביל לשמוע תוצאות?

המאש אפ של פרידום ופיית' היה חביב. כמה חפירות על טים סי לו
הרצתי הכל קדימה בשביל לגלות שהוא נתן לנאקיה נקודת בונוס. כנראה שהוא חירש. מזל שנאקיה לא ילדון חתיך בן 17 אחרת לא היה לויקי סיכוי מול האומה האמריקאית. ההופעה של סי לו o_O גם את החפירות על טים אדם הרצתי. יפה שהוא נתן לחוויאר יתרון כיוון שההופעה שלו הייתה באמת הרבה יותר טובה משל קייסי. אהעהאהע בראד פייזלי!!! חתיך!!!@#$ יאללה שהוא ובלייק יעשו סקס
בלייקי כזה חמוד
שמחה שדיה עברה
טים כריסטינה לא ממש מעניינות אותי אבל עפ"י ההופעות לבוורלי מגיע לעלות. ויפה שאמריקה הסכימה. סכ"ה מי שהגיע לו עלה אז אני שמחה עם התוצאות. מקווה שבגמר דיה או ויקי ינצחו.

למעלה