אני באה....
ר רענן פוגל New member 26/4/07 #56 איזה יום יפה יום יפההההההההה......................................................... נו שיקפוץ.
ג גרנולה8 New member 27/4/07 #85 אז אני למעשה הולכת ביום ראשון הקרוב. הקרנה טרום בכורה.... יאיייי אתה בא איתי? חחחחחחחחח
ג גרנולה8 New member 27/4/07 #95 אה? חח לא הבנתי כלום. אני כולו אוהבת את ספיידרמן... חחחחח ביום ראשון הקרוב[!!] יש הקרנה טרום בכורה לספיידרמן בדיזינגוף..
אה? חח לא הבנתי כלום. אני כולו אוהבת את ספיידרמן... חחחחח ביום ראשון הקרוב[!!] יש הקרנה טרום בכורה לספיידרמן בדיזינגוף..
ר רענן פוגל New member 27/4/07 #96 מעולה. אמרתי שהיום אני רואה עם החברים שלי את 1 ו2.......ותהני בטרום בכורה.
O orxxx New member 27/4/07 #99 אהה אז כאילו בשביל לראות את השלישי ולהבין משו אתם רואים את ה-1 וה-2...-מתוחכם!! באמת לא הבנתי למה אני לא נהנת מסרטי המשך...אני צריכה להתחיל לנסות את זה... חחחח...
אהה אז כאילו בשביל לראות את השלישי ולהבין משו אתם רואים את ה-1 וה-2...-מתוחכם!! באמת לא הבנתי למה אני לא נהנת מסרטי המשך...אני צריכה להתחיל לנסות את זה... חחחח...
ע עטרי234 New member 27/4/07 #98 לא ראיתי עדיין את הסרט צבי הנינג'ה מי בא איייייייייייייייייייייתי ?! חחח [: