THE Urban MotoMusic

THE Urban MotoMusic

היי חבר'ה, אני שמח שהרבה מכם הגעתם לרוק עצמאות, אני מאוד מאוד נהנתי נראה לי שגם הרגישו איך היה לנו כיף. כל הקהל שם ובעיקר אתם - פשוט מדהימים. תודה. עוד שבוע ויומיים, שישי, ה4/5, יוצא הסרט הגדול ספיידרמן 3, מי שלא הולך באותו ערב ממש בנאדם מסכן ואני מרחם עליו. ספיידרמן הוא הכי גבר בעולם. בכל מקרה למקרה שמשעמם לכם בצהריים של אותו יום אנחנו הולכים לתת בראש באירוע מצוין ברח' דיזינגוף בתל אביב בבמת הפאנק רוק סביב להקות אחרות גדולות ונותנות בראש. אני אישית ממש ממש ממליץ להגיע! הולך להיות מעולה, הביט69 הכי אוהבים הופעות בצהריים =] האירוע נפתח ב12:00 לפי מה שהבנתי ואנחנו נעלה להופיע באזור 14:30. שבוע אחר כך - חיפה. ואני אומר לכם, אני, רענן, אני, אומר לכם שאין הגבלת גיל. אז בלי לדבר שטויות. אני מת על חיפה ורוצה לראות את כל החבר'ה מהצפון שם. נתראה רענן.

הילוש25

New member
רענן...

אני יהיה בחיפה..! חח ספיידרמן 3 זה מדהייייםם אני מתה לראות את זה כבר!!! לא הייתי ברוק העצמאות... אבל כתבו פה שהיה מ ד ה י ם ושנתתם הופעה מדהימה! כל הכבוד! מחכה שתעלו למייספיייס

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאווווווו

אני רוצה לבוא!
ארר...ההורים המעצבנים שלי...

WIpE ouT

New member
אולי

יש מצב שאני מגיע אבל אז זה יהיה רק להופעה שלכם ושל פרברים רפיוג'יז ואז אני אהיה בשתי הופעות שלכם בפחות משבועיים! לא קשור אבל אני חייב- רוק עצמאות הייתה הופעה מטורפת! נקווה שגם זאת תהיה!תנו בראש!

אתה,רענן,אתה..

כלוםXD יש במוטו הופעה של פרברים
. זונה מי שלא בא
רוצים לראות את דוויקיל'ה מופיע
סתם נו];

buprit

New member
אני לא הולכת באותו ערב.. אני הולכת ערב לפני!

הא! ודרך אגב.. אם אתה רוצה לדעת איפה הבכורה אני יכולה להגיד לך.. אבל שששש.. זה סוד! כדי שלא כולם יזמינו כרטיסים ואז לא יישאר לי מקום כי אני מזמינה ביום שישי ומי שאומר שסופרמן יותר טוב שיילך לאכול קרוטונים! ואני אהיה במוטומיוזיק! זה אחלה של דבר.. תבואו

פרטים מסודרים:

פתיחת שערים 22:00 כניסה עם רשימות הנחה - 40 שקל ביט עולים להופיע ב-1 בערך.. רוצים להרשם ברשימות או עוד פרטים? שלחו לי מסר אישי ונדאג לפנק אתכם:]

למעלה