THE TOUR

live4real

New member
THE TOUR

היי מישהו פה מתכנן להיות באחת ההופעות של קייס צ´ויס באירופה? יש להם כמה באוגוסט הכל באתר הרשמי גל

Me Happy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הייתי מת ל
לאחת ההופעות... זאת שבהולנד אם כבר. לצערי, אני עדיין בצבא וחוץ מזה אין לי כסף. מישהו יכול לשלם עלי? יקר לי!
חוץ מזה, מה עם הופעה ב
?

TerminalFrost

New member
הנה רעיון!!!

כבר העלתי אותו בפורום אלאניס מוריסט, אבל לא עשו איתו כלום. אתם נראים לי חבורה רצינית אולי נכתוב אימייל ללהקה, דרך האתר הרשמי, שיש בארץ פורום של מעריצים וכל אחד יכתוב משהו (קצרצר) שהוא חושב שכדאי להגיד ללהקה, ונשלח את זה! הם בטח יתלהבו, ויחזירו תשובה וזה קיצר יהיה כיף תגידו מה אתם חושבים

אפרופו הופעות

יש לקייס אולי די וי די של הופעה? אף פעם לא ראיתי הופעה שלהם וממש בא לי! שמעתי שהם מעולים בהופעות

Me Happy

New member
לצערי,

חיפוש במספר אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל לא הניב כל תוצאות. מקווה שהם יוציאו DVD בקרוב כי ההופעות שלהם באמת מדהימות (לפחות ה-2 שאני ראיתי).

live4real

New member
יש משהו....

יש את ההופעה שהיתה בארץ, בסינרמה.. ערוץ 1 שידרו אותה (אחרי הרבה דחיות בגלל משחקי כדורגל או פיגועים למיניהם) אבל לא שמו את ה-כ-ל.. יש מישהו שפעם היתה כותבת בפורום בהיידפארק שקנתה העתק של כל ההופעה מערןץ 1.... אבל אני לא זוכרת את שמה. מצטערת. לי יש בוידאו את מה ששידרו בערוץ 1. דרך אגב זה היה בשני חלקים.

למעלה