The time is getting closer...

The time is getting closer... ../images/Emo152.gif

והפעם, בהתאם למצב רוחי המשעשע משהו |אגואיזם|, אני מביאה לכם שיר א-לה כיף חיים. עד שקוראים את הליריקס, Happy Phantom
: -אחרי מי אתם רודפים? -איזה מסכות אתם שמים? -השלימו: מרגישים עירומים בלי ______ -ללכת בגשם עם או בלי מטריה?
-איפה הכי הייתם רוצים להתעורר? -למי/ על מה אתם לא יכולים לסלוח? -הזמן של מה מגיע עוד מעט? -מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? -באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? -איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? -אוהבים לפתור תשבצים? -איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם?
זה הכל להפעם
.

ביום העצמאות שעבר

אני ו-Bells רצנו ברחוב פה (בין ערסות לפקאצים) ושרנו את השיר הזה בקולי קולות
וזה היה מגניב המון ממש.
-אחרי מי אתם רודפים? לא חסר
אני קרציה. -איזה מסכות אתם שמים? של פקאצה
סתם. אולי של מישהי שטוב לה.. נו, שוב סתם. לאחרונה, באמת טוב. -השלימו: מרגישים עירומים בלי ______ איפור? מסרק? קוקו? יציבות רגשית..? -ללכת בגשם עם או בלי מטריה? תלוי אם יש פן
-איפה הכי הייתם רוצים להתעורר? בחיבוק. -למי/ על מה אתם לא יכולים לסלוח? אני תמיד סולחת.. -הזמן של מה מגיע עוד מעט? הזמן להיות. ולוותר כבר. -מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? ברור. לטוב ו.. נו, בלה בלה. -באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? חחח. בחלקם.. חוץ מבאלה שאני מתביישת בהם..
-איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? טורי. תעשי לי ילד. -אוהבים לפתור תשבצים? פעם אהבתי. היום אני טפשה. אז, בעיקר סודוקו. ברכבת. -איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם? מה שכואב.. (חח, הבטן???)

Shame in you

New member
התחלתי ממש לאהוב את טורי

אחרי מי אתם רודפים? אחרי אף אחד. הפסקתי לרגדוף, זה חסר טעם. -איזה מסכות אתם שמים? לפעמים של עצב ולפעמים של שמחה. -השלימו: מרגישים עירומים בלי- בגדים? -ללכת בגשם עם או בלי מטריה? לא ללכת בגשם בכלל, זה מרטיב ומגעיל. -איפה הכי הייתם רוצים להתעורר? במיטה נוחה ונעימה, עם פוך מחמם, מול חלון שמשקיף לאגמים ולדשא ירוק ירוק, עם ארוחת בוקר מדהימה. (שכמובן תגיע ישר למיטה, אני לא אצטרך לקום) ועם מישהו שיהיה שם
-למי/ על מה אתם לא יכולים לסלוח? אני בעקרון יכולה לסלוח על הכל, רק כשאנשים לא מודעים למה שהם עשו אני לא יכולה לסלוח להם. -הזמן של מה מגיע עוד מעט? של הגרעין -מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? בטח, תמיד. -באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? בזה שאני לא נקמנית. -איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? סטיבן ווילסון ופיונה אפל. -אוהבים לפתור תשבצים? מאוד!!! -איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם? הכל.

She knew what my book did not.

-אחרי מי אתם רודפים? אחרי שטויות. -איזה מסכות אתם שמים? כל מיני. בעיקר כאלה של "הכל בסדר". -מרגישים עירומים בלי גרביים. -ללכת בגשם עם או בלי מטריה? בלי. זה אמנם זוועה, אבל מטריה זה Fashion-no no
. -איפה הכי הייתם רוצים להתעורר? קיר בורדו. מיטה מעץ חום כהה, מט. מצעים אופוויט. עציץ עם עלים כהים מבריקים, ירוקים כאלה, בפינה. -למי/ על מה אתם לא יכולים לסלוח? -הזמן של מה מגיע עוד מעט? החלטות אמיצות. -מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? כבד מדי. -באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? -איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? אני עוד מחכה לקפה עם טורי. -אוהבים לפתור תשבצים? אוהבת ביותר
. -איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם? צריך ממש להכאיב למי שכתב את השאלון הזה :X.

Moreiro

New member
הולי שמולי!

-אחרי מי אתם רודפים? כבר מזמן החלטתי שאני יותר לא רודפת אחרי אף אחד. -איזה מסכות אתם שמים? תני לי לחזור אלייך עם זה -השלימו: מרגישים עירומים בלי שעון -ללכת בגשם עם או בלי מטריה? חח לא השתמשתי במטריה איזה 4 שנים -איפה הכי הייתם רוצים להתעורר? איפה שיש מישהו לידי. -למי/ על מה אתם לא יכולים לסלוח? אני מניחה שלעצמי, קצת. -הזמן של מה מגיע עוד מעט? השלמה. -מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? לא כזה שלא מודעים אליו מראש -באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? -איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? וונטוורת' פאקינג מילר
-אוהבים לפתור תשבצים? שחור ופתור לשלטון -איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם? ח באמת צריך להכאיב למי שכתב את השאלון הזה [ואז לתת חיבוק גדול גדול]

yuval k

New member
~

אחרי מי אתם רודפים? עצמי, פחות או יותר. כי אין פה באמת מרדף, אני לא באמת רודף איזה מסכות אתם שמים? לא יודע, אבל כן יודע שאני שם אותן כמעט כל הזמן כשאני עם אנשים השלימו: מרגישים עירומים בלי שעון. זה כל־כך חסר! ללכת בגשם עם או בלי מטריה? בלי, כמובן, כי גשם זה נפלא. אבל אם הגשם חזק, ואני עם תיק עם ספרים, והרוח לא חזקה מדי, אז עם. איפה הכי הייתם רוצים להתעורר? בתחילת השנה הבאה למי/על מה אתם לא יכולים לסלוח? די לא רלוונטי, כי אני סולח בערך באופן מיידי על כל דבר שעלול לדרוש סליחה הזמן של מה מגיע עוד מעט? של הסיכומים באינפי, ואח"כ של השינה מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? מן הסתם באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? לא יודע איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? אני חושב שבאך
אוהבים לפתור תשבצים? לא במיוחד איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם? יש כמה וכמה כאלו

טוב

אחרי מי אתם רודפים? עצמי, אבל יותר נוח לי לומר שאחרי האושר. -איזה מסכות אתם שמים? אני לא יודעת. זו עוד סיבה לרדוף אחרי עצמי. -השלימו: מרגישים עירומים בלי מילים. -ללכת בגשם עם או בלי מטריה? בלי. ובכלל, תמיד שאר בני הבית גונבים לי את כל המטריות ואני נשארת עם מטריה של פוקימון וכל התיק שלי נרטב.
-איפה הכי הייתם רוצים להתעורר?
-למי/ על מה אתם לא יכולים לסלוח? אממ... אני לא חושבת שיש משהו כזה. או מישהו כזה. אני יכולה לשנוא אנשים, אבל זה תמיד יכול לעבור לי אם הם ישתנו. -הזמן של מה מגיע עוד מעט? ט"ו בשבט! -מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? זו שאלה ממש קשה, אף פעם לא הייתי מישהי אחרת -באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? יש כמה, והם לא קורים הרבה. בעיקר רגעים של התעלות רגשית, שמביאים אותי למעשים חיוביים אמיתיים. -איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? אני קצת מפחדת לפגוש את טורי. פנים מול פנים. אבל לא אוכל לסרב... -אוהבים לפתור תשבצים? לאלאלא -איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם? קרובי משפחה בוכים, פופ אפים למיניהם. היו עוד דברים לא נעימים, אבל לא הייתי רוצה לשכוח.

noosh

New member
Cant you see my walls are crumbling

-אחרי מי אתם רודפים? אני לא רודפת, אני מנסה להשיג. -איזה מסכות אתם שמים? לגמישות ורענון עור הפנים
או במילים אחרות - לא מאמינה במסכות. -השלימו: מרגישים עירומים בלי ______: הממ. משקפיים? -ללכת בגשם עם או בלי מטריה? תלוי כמה גשם. אני אוהבת בלי. -איפה הכי הייתם רוצים להתעורר? זה לא משנה איפה, רק שזה יהיה אחרי מלאאאאא שעות שינה. -למי/ על מה אתם לא יכולים לסלוח? לפעמים לעצמי, אבל אני משתדלת לא לנטור טינה. -הזמן של מה מגיע עוד מעט? אין לי מושג, האמת. לא מצליחה לחשוב רחוק מדי. -מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם? משלמים מחיר? לא יודעת. זה נשמע כאילו ממש פשעתי מעצם היותי או משהו... אני משערת שכן, במובן מסויים, אנשים שלא מתחברים איתי או משהו, אבל אני לא רואה את זה כ"משלמת מחיר". -באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? בכאלו שאני שלמה איתם -איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש? זה לא משנה, אני גם ככה לא אדבר מרוב הלם
-אוהבים לפתור תשבצים? ברור!! שחור ופתור אכן שליטה. -איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם? אנשים שלא יודעים להתלבש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שרימפי

New member
Time to be a ghost

Oo who- everyday were getting closer The sun is getting dim Will I pay for who I been​
אחרי מי אתם רודפים
אהיה בין היחידים פה שמודים במרדף...אני במרדף אחרי משמעות. משמעות וטורנדויים(Talula).
איזה מסיכות אתם שמים
של שליטה במצב ושל שמחה ובטחון עצמי. לפעמים אני כל כך טוב עם המסיכות עד שאפילו אני מאמין לעצמי.
מרגישים עירומים בלי
: בלי פרצופים...בלי מסיכות.
ללכת בגשם עם או בלי
- בלי מטריה. מנהג אווילי שאימצתי בגיל 8 בגשם הראשון.
איפה הכי הייתם רוצים להתעורר
בארץ- בבית שיהיה שלי, מחובק ע"י בנזוג
. בחו"ל- בהודו.
למי/על מה אתם לא יכולים לסלוח
יש לי בעיה עם סליחות. אני משתדל לעבוד על זה. וכרגע לא יכול לסלוח לאקס.
הזמן של מה עוד מעט מגיע
הזמן של המציאות. הזמן הזה שהמציאות מכה לך בפנים...ואתה מבין שאתה צריך לערוך כמה שינויים- ולשם שינוי, אתה גם עורך אותם.
מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם
לא.
באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים
משתדל להתגאות בזה שאני חבר טוב. הרבה זמן לא חשבתי ככה וזה מתחיל להשתנות.
איזה מפורסם הכי הייתם רוצים לפגוש
הייתי רוצה לפגוש את טורי לקפה וחיבוק. וגם את רונדה(מאיזו תכנית שאני רואה)
אוהבים לפתור תשבצים
כן. התחלתי עם זה לאחרונה וזה נהיה קטע כייפי.
איזה דברים הייתם רוצים לא לראות, ולשכוח מהם
דברים שמזכירים לי בדידות וכאב.

פיירו הסהרורי

אחרי מי אתם רודפים ? אחרי המחשב,אני מכינה דיסקים והוא פשוט......איטי!!! שזה מחריד! איזה מסכות אתם שמים? מאז הלימודים אני עוטה את מסכצ הדיפלומטיות וזה רק כדי לא לחטוא בביקורת יתר מרגישים עירומים בלי ? שיער ארוך ללכת בגשם עם או בלי מטרייה ? תלוי בטפטוף של הגשם איפה הכי הייתם רוצים להתעורר ? כרגע,אני אשמח שבין לילה אני אהיה באירופה...ככה סתם להתעורר שם למי/על מה אתם לא יכולים לסלוח ? אני משתדלת להתעלם מכל מיני פרסונות שמרשות לעצמם להגיד דברים איומים תוך כדי קונצרטים הזמן של מה מגיע עוד מעט? הזמן שלי לפרוח...כל רגע מרגישים שאתם משלמים מחיר על מה שאתם ? ממש לא,ואין צורך להתנצל על מי שאני או על מי שאתה באיזה מעשים שלכם אתם מתגאים? שמשהו מוצלח ויפה יוצא לי איזה מפורסם הייתם רוצים לפגוש? צ'יצ'יליה ברטולי וקלוד דביסי אוהבים לפתור תשבצים? כן רק שאבא מתקן אותי אח"כ ומעדיף שלא אפתור תשבצים איזה דברים הייתם רוצים לא לראות,לשכוח אותם? דברים עצובים שמונעים ממני להמשיך בשיגרת יומי רק בריאות!

למעלה