THE TIC OF THE WEEK

THE TIC OF THE WEEK

הצעה לפינה שבועית ובה יסופר על "טיק" מיוחד \ חדש \ מצחיק \ כואב \ חינני \ מציק ועוד כראות עיניכם. כל אחד יכול לספר על ה"טיק" שלו ובני המשפחה כמובן יכולים אף הם. מה דעתכם ? (הרעיון של נופר ולקוח מתוך הספר של אוליבר סאקס "DON'T THINK ABOUT MONKEYS")

שביק

New member
אלי ונופר, כל הכבוד. רעיון חביב

בהחלט. אצל בני למשל, כאשר היה דטן, והטוראט התחיל אצלו כבר כתינוק, הוא היה זורק את ראשו על הרצפה, סתם ככה. בלי סיבה. והיה חוזר על הזריקה שוב ושוב. באחד הימים רופא המשפחה ראה אותו, בן השנתיים, זורק את ראשו במרפאה. ונתן לו וליום. מי שמע אז על טוראט? לא היה מושג כזה. והנה השנים חלפו, דברים השתנו והטוראט נשאר. אבי גאזונט. העיקר הבריאות אוהבת את כולכם. שביק

השגיא

New member
אלי אני עדיין חייבת לך תשובה ממוצ"ש

על סוג האנטיביוטיקה. אבל האמת היא שאין לי תשובה, חברה של גיסי לא ידעה באיזו אנטיביוטיקה השתמשו בטיפול. היא רק ידעה לאמר שזה משהו אינדבדואלי, שמתאימים לכל מטופל בנפרד למשך כ-9 חודשים. ושיש אפשרות טיפול נוספת של החלפת כל הדם בגוף בתהליך שנמשך שבועיים. במקרה של הילד ההוא (עם הOCD והטיקים), הוא הוטס במיוחד לחו"ל וטופל שם באנטיביוטיקה, ולאחר 9 חודשים הוא נרפא.

היי גלית, תודה. לגבי החלפת הדם >>

כבר שמעתי על השיטה לפני כ-8-9 שנים. ד"ר שגיא דיברה איתנו על זה כטיפול אפשרי בארה"ב . זה די הפחיד אותנו אז (למרות שזה מתבצע בדומה לדיאליזה). שוב, תודה.

yakovs

New member
אלי, גדול.

ואם יורשה לי, הטיק השבועי המוצלח ביותר יזכה את בעליו בפרס (למשל, שובר שבאמצעותו יוכל בעתיד לרכוש את ספר הגמדטיקים). אך ברשימה שלך חסר משהו שאי אפשר בלעדיו: הטיק היצירתי ביותר. (טריגר לכל המשתתפים להמציא משהו שאף אחד עוד לא חשב עליו בחיים) ואני אתחיל: לי יש בלעדיות על טיק "צפורן הזרת של רגל ימיו", ואני טוען שאין עוד מישהו בעולם שמסוגל לבצע אותו בשלמות כמוני. מאידך, החסרון הגדול של טיק זה שלא ניתן לבצע אותו בחורף, מפני שאז הנעליים מפריעות. לעומת זאת, בקיץ הוא פורח ועולה כמו גפן יפהפיה. בקיצור, אני חושב שבעד הטיק הזה מגיע לי 9 בסולם יעקב. יעקב.

יעקב, אם בפרסים עסקינן, יש צורך>>

בחבר שופטים מכובד...

yakovs

New member
אלי, מה הבעייה

טיק שטיק וטריק. ועטיק יו"ר חבר השופטים, עקב גילו המופלג.

למעלה