The Temptations בארץ!

FunkyBob

New member
The Temptations בארץ!

לפי ידיעות אחרונות הם הופיעו אתמול במסיבת הסילבסטר של ארקדי גאידמק. טוב הם לא בדיוק פ'אנק לדעתי אבל רציתי לשתף אתכם בזה כי זה די הפתיע אותי.

מ מ י ק ה

New member
בתור אחד שהיה בענינים אני יכול לספר

לכם, שבמקור הוא רצה להביא את ג'יימס בראון (כן כן זו לא טעות - ג'יימס בראון), אבל הוא פחד שהוא יהיה "כבד" להם (כאילו, רקיד מדי) והוא העדיף משהו רך יותר. אומרים שההופעה הייתה בת זונה (לצערי לא הייתי שם), ורק הקהל הישראלי המצוי לא העריך את גודל המחווה, וסה"כ אולי רקדו משהו כמו 100 איש (מתוך 1400). עופר, מתי הם באים ל"לילה"?

zoioz

New member
חחחחח מאד מצחיק

אני מאד שמח לשמוע שארקדי בענין של Fאנק. אבל הייתי מצפה ממנו ליותר הבנה- הטמפטיישן הרבה פחות רקידים. הסנדק היה מרקיד את כל ה1400 מוזמנים, ולכן,אם כבר, נזמין אותו ל"לילה" ולא את הטמפטיישן. גאידמק כנראה לא משוטט מספיק בפורום שלנו ולא היגיע לאף מאנקי-ביזז.... מישהו יודע מה הניק שלו? אולי נשלח לו מסר.ניתן לו כניסה ב10 ש"ח.

FunkyBob

New member
מגניב

מתאר לעצמי הופעה של ג'יימס בראון בסילבסטר חחח, מעניין אם הוא יארגן עוד אירועים שכאלה ובעיקר לקהל רחב יותר חחח(למרות שהקהל הישראלי לא ממש מתאים).

ongy1

New member
ואני ראיתי את ג'יימס באמת

רק רציתי לציין ולהשוויץ שאני ראיתי את ג'יימס בהופעה ב2003 והוא בדיוק חגג יומהולדת 70!!! זה היה יותר משמעותי ממעמד הר סיני.... חג מתן תורה!!! סתם שתדעו....

איזה סתום!

אני גם רוצה הופעה פרטים של ג'ימס בראון! לא פייר.. מישו יכול להכיר לי את גאידמק?? בעעעעעעע לא.. עדיף שהוא יעלם.. סתם לא.. אולי הוא יעשה מגרש נורמלי בטדי! ואז כל המשחקי נבחרת יהיו בירושלים!!! :]

thefword

New member
כדור רגל וfאנק לא הולכים ביחד..חחח

סתם יאללה הפועל, אפשר לארגן דיסק של שירי אוהדים בגירסאות פאנק

parnar

New member
לא רק שהם לא הולכים ביחד...

הם גם רצים ביחד!!!

thefword

New member
מה מי אלא???

יש מצב שזה גיא מר שם עם הטרנינג השחור עם הפסים האדומים?

למעלה