The Sworn Sword

HarelBarok

New member
The Sworn Sword

שבוע טוב. כשהזמנתי את AFFC מאמזון הוספתי להזמנה את המהדורה השנייה של The hadge knight שהיא בעצם מהדורת קומיקס מאוד מרשימה וחייה שמעבירה את הסיפור בצורה מעולה חרף שינוי המדיה. בסוף הספר יש פרלוג לסיפור נוסף שעובר הסבה לקומיקס בשם The sworn sword. מחיפוש שעשיתי באמזון, לא עלו תוצאות כלפי הסיפור הזה. מישהו יכול להגיד לי תחת איזה קובץ סיפורים הוא יצא? מתי מהדורת הקומיקס שלו תיהיה גמורה בערך?

לגוטל

New member
הסבר

גם לי את מהדורת הקומיקס הזו והיא באמת משובחת. לגבי הפרולוג לסיפור בסוף: 'The Sworn Sword', זה סיפור קצר יותר מ'האביר המשוח' אבל הוא לא רע בכלל, וגם הוא עוסק בדאנקן ובאג. אבל הכי אהבתי בו זה שיש הרבה מידע על התקופה גם, כלומר על הטארגריינים בשטח ומי היה דאמון בלקפייר, היריבים שלו ולמה הוא מרד ואיך הוא נפל. נראה שהרבה מהממזרים של אאגון הרביעי (או חמישי, תמיד אני מתבלבל בזה) היו אנשים מסוכנים בדרך אחת או אחרת... יש כמה דמויות מעניינות שמזכירות באופי שלהן את הדמויות המוכרות לנו מהשיר. אותו עולם ואותו מרטין.

האבק

New member
מבחינת תוכן - אהבתי יותר את 'האביר'

הוא הרבה יותר מעניין, הרבה יותר כיפי לקריאה. מה שאפשר לזקוף לטובת החרב המושבעת זה כל ההיסטוריה המעניינת שמסופרת שם. אגב איאגון הרביעי הוא זה שהפך את כל ממזריו לחוקיים. איאגון החמישי הוא בעצם "אג" מהסיפור. [וכל זאת ועוד כתוב באנציקלופדיה שבאתר 'וינטרפל'
]

HarelBarok

New member
אכן מדברים על ממזריו של אגון מס 5

גם באפוס עצמו, כאשר מדוברק על זה שהם היו שושלת שעשתה צרות לבית טראגרין ושהאחרון מבניהם נהרג על ידי באריסטן סאלמי האמיץ.

האבק

New member
../images/Emo32.gif המקרה עם החתול של ג'ופרי

מסופר באיד הספרים שג'ופרי פתח את הבטן של חתולה בהריון שהייתה אהובה במטבח הארמון ורוברט הכניס לו מכות. מישהו זוכר באיזה ספר ובאיזה פרק פחות או יותר זה מסופר? זה חשוב!
תודה רבה, אודי

הלדין

New member
סופת החרבות.

תחפש בפרק הראשון של דאבוס לאחר ההרעלה של ג'ופרי. סטאניס מסביר לדאבוס באמצעות הדוגמה הזו למה הוא לא יזיל ולא דמעה על ג'ופרי.

למעלה