ארנבון!!!! למה מת?
S somwere else New member 7/12/07 #44 ../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאיך אפשר לאהוב ארנבון כאילו שהוא חתול??? הרי אלה שתי חיות שונות לגמרי
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאיך אפשר לאהוב ארנבון כאילו שהוא חתול??? הרי אלה שתי חיות שונות לגמרי
T THE ILLEGAL ONE New member 7/12/07 #53 אז? ארנבון זו גם חייה נשמה מחזירה אהבה לא כמו כלב או חתול אבל מחזירה.. חייה כזאת נשמה
S somwere else New member 8/12/07 #71 ../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאני לא אומרת שאני לא אוהבת ארנבים, אני דווקא כן אבל אי אפשר לאהוב ארנב כמו חתול... ד"א הוא ממש חמוד!
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאני לא אומרת שאני לא אוהבת ארנבים, אני דווקא כן אבל אי אפשר לאהוב ארנב כמו חתול... ד"א הוא ממש חמוד!
S somwere else New member 6/12/07 #18 ../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאני לא אוהבת כלבים לפחות לא לגדל.... צריך לקחת אותם לטיולים ולרחוץ והם נובחים וצריכים הרבה תשומת לב ובלה בלה בלה
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאני לא אוהבת כלבים לפחות לא לגדל.... צריך לקחת אותם לטיולים ולרחוץ והם נובחים וצריכים הרבה תשומת לב ובלה בלה בלה
S somwere else New member 7/12/07 #43 ../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאמ... די. חמוד. בערך זה לא אומר שאני אסכים לגור עם אחד כזה