The Sims Online PlayTest

The Sims Online PlayTest

מי עוד קיבל הודעה ממקסיס בדואר האלקטרוני לרכישת המשחק ולהזדמנות להשתתף בפליי טסט?
למי שלא יודע, מדובר בשני דיסקים הנשלחים אליך (במחיר סימלי של משלוח 5$ בתוך ארה"ב, 10$ מחוצה לה, אם אני לא טועה..) ובעזרתם אתה משתתף במשחק החינמי המקדים והניסיוני. את כל היצירה שלך במשחק תוכל להעביר לגרסת האימתיתי שתצא בקרוב, וכך יהיה לך גם פור על אחרים כשהמשחק האמיתי יתחיל
הבעיה היא שהם לא שולחים לישראל, אבל זה עוד מילא (אפשר למצוא קרובים בחו"ל בלי סוף), אבל מן הסתם לא יהיה אפשר לשחק, לפחות כרגע בפלי טסט, בישראל

Skiter

New member
אחי טס לגרמניה בקרוב.....

אפשר לבקש שישלחו לו לשם אבל זה כבר לא שמשנה אםא י אפשר לשחק דרך ישראל...

SkyscraperMan

New member
אני../images/Emo70.gif

הם שלחו לי אי מייל לקבלת המשחק (אני נשבע לכם!) אבל היה כתוב לבחור מדינה של ארה"ב ולכתוב מיקוד, אז לא יכלתי לקבל את זה, שלחתי להם אי מייל והם אמרו שהם מצטערים שקיבלתי את כי הם לא יכולים לשלוח לישראל... אז לבנתיים אין מה לעשות, נראה אם הסימס אונליין יגיע לארץ...

the hacker 1

New member
אני שלחתי מהאתר

וקיבלתי אימייל שהילד שלך הזמין איזה סימס... אבל מה איכפת לי עוד מעט אני מקבל אותו חינם!(חוץ מהעובד שאני ייצטרך לשלם כל חודש
)

Dying degrEe

New member
אבל למה?

המשחק הזה כל כך שווה שצריך לשלם עליו כל חודש? זאת גזלנות נוראית ותסלחו לי אבל מי שקונה את המשחק הזה ממש עיוור וממש ממש בזבזן בכסף, בייחוד שהמצב הכלכלי בארץ מגיע למינוסי ענק...מי צריך את זה? במילא אחרי שבועיים מפסיקים לשחק...כי זה לא מעניין.

the hacker 1

New member
העובדה שאתה משלם היא...

שאתה משחק עם כל העולם וזה באמת המצאה מדהימה אבל בכל מיקרה כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Dying degrEe

New member
נו

אז אתה משחק עם כל העולם ואתה משלם על זה מלא ש"ח מה בדיוק שווה כאן? זה פשוט לא הוגן המשחק נועד לאנשים עשירים ונטולי מוח כנראה.

למעלה