The Sex Kitten is Back? מיאוו

Tinkerblack

New member
The Sex Kitten is Back? מיאוו

מה קורה אנשים?! נכון שהתגעגעתם אליי? איך אני יודעת חיח אין לי זמן לעצמי לאחרונה גם הבגרויות גם העבודה וגם כל הלימודים גאד אין לי כוח כבר אבל אני שורדת. אל דאגה אני עדיין מוצאת מידי פעם לפני השינה לכתוב סיפורים הפעם לא על השבט אבל סתם סיפורים כאלו קצרים. אם בא למישהו לקרוא תשלחו לי מסר ואני אשלח לכם. יוו זוכרים את הכוח לחיות? חיח איזה נוסטלגיה. אני עדיין מתה על השבט, קניתי לחברה שלי ליומולדת את עונה 2 ולי את עונה 3. אומנם אני יותר אוהבת את עונה 2 העונה הכי אהובה עליי אבל אני אשיג אותה באופן אחר, חבל שאני כל הזמן בעבודה בשעות שהשבט מוקרן זה כל כך מבאס!!! צפיתי באיזה שלושה ימים בכל עונה שלוש אני כלכך מתגעגעת לכולם שם. ואפילו גיליתי שאם פרייד ומיי היו ביחד הם היו יכולים להיות זוג ממש ממש חמוד!!! יוו יוו יוו יום ראשון אני הולכת לעשות משהו בשביל השבט שקשור לערוץ ה-1, רואים אני עדיין בקשר איתם בשביל מעריצי השבט. אני לא יכולה לומר מה זה סורי. בכל מקרה מתה על כולכם כולכם ודברו איתי!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif התגעגענו../images/Emo70.gif והמון בהצלחה בבגרויותתתתתת!!!!!! טוב שחזרת../images/Emo13.gif. תתחדשי על עונה 3../images/Emo9.gif.

קרניjack

New member
שס!!!

כן התגעגענו ברור!!!
והכוח לחיות זה הפאנפיק שהכנסת בו את האנשים מהפורום? פשוט...נוסטלגיה

YaRoN Tribe

New member
ברוכה השבה...

באיזה שעה זה יהיה ביום ראשון? בכל מקרה, תקליטי!!!

dani t h e girl

New member
ברוכה השבה. ../images/Emo13.gif

איפה מצאת את העונות? זה עם תרגום לעברית?

tribe spirit

New member
שירוש יפהפייתי!!!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

גאד איימ סו מתגעגעת יו סקס קיטן... תקשיבי,הגעתי למסקנה שזה פשו6ט דפוק שאנחנו גרות במרחק אוטובוס(אני גרה בסלמה)ועוד לא נפגשנו. דברי איתי...אין לי את הטלפון החדש ישן ווטאבר שלך,אך אנסה להשיגו... אוהבת!

קטרפי

New member
שלום גם לך ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

גמני קניתי את עונות 2 ו3, וראיתי את כול עונה 2 ברצף
זה היה כול כך מושלם
. פרייד ומיי באמת היו יכולים להיות חמודים ביחד, אבל רואים שהוא לא באמת אהב אותה, ובסוף הוא עוד היה עם סלין ה@#$%
מה היה ביום ראשון¿

למעלה