The Roots, Fugees, Mos Def, Wu Tang

duchamp

New member
The Roots, Fugees, Mos Def, Wu Tang

שלום לכולם! אני מפנה מדפים ויש לי את הדיסקים הבאים למכירה. כל הדיסקים הנ"ל חדשים ומחירם 40 ש"ח. למעוניינים, אפשר לשלוח לי מסר. תודה! :) רשימת הדיסקים: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy The Brand New Heavies - Shelter רוק: The Doors - The Doors The Doors - Waiting For The Sun The Beach Boys - 20 Golden Greats Love - Forever Changes David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street ג'אז-האוס : St.Germain - Boulevard St.Germain - Tourist דאב/רגאיי/ג'אנגל: Acid Dubs - Acid Jazz Meets Street Dub (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Wu Tang Clan - Enter The Wu Tang Fugees - The Score Mos Def & Talib Kweli - Blackstar US3 - Hands on the Torch Digable Planets - Reachin Digable Planets - Blowout Comb A Tribe Called Quest - The Low End Theory Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

k k1

New member
the fugees

הלהקה של וויקלף ג'אן, לוריין היל ועוד ראפר ששכחתי את השם שלו... את בטוח מכירה ת'שירים שלהם- killing me softly ready or not ועוד... ואם לא אז דחוףףףףףףףףףףףף להוריד!.!!! הם עשו מוסיקה שחורה מן הסתם והם כבר לא ביחד לחברה שלי היה את הדיסק שלהם והחכמה הזאת איבדה אותו (היא כבר מומחית בזה) וזה...הוא כתב שהוא מוכר את הדיסק ונזכרתי בהם...

אהה ברור שאני מכירה את השיריםם

קילינג מי סופטלי וייט איס ארמס משו כזה נכון.. וההוא זה רדי אור נוט איר אי קום יו קאנט הייד..!..! אל תגזימי אני מכירה אבל הייתי בטוחה שזה של לורין היל לבד לא של להקה.. טוב נו..

bLAck hALo

New member
כן זה הם..../images/Emo45.gif

חחח יופי אז לעדי אין חור בהשכלה..
מה שמזכיר לי מזמן לא שמעתי אלבום שלהם. מה שמזכיר לי שאני צריכה לעשות מיספור..

חחח ישששששש!!! אין לי חור..!!!

לא נשמע טוב...... או שזה רק אני וראשי הכחול..? חח לוידעת...... ואממ קרין מדברים על חורים בהשכלה.. תשמעי טופאקקקקק!!!! זאת את שאמרת לי שאת לא שומעת נכון...?? פשוט בושה.. חחח

bLAck hALo

New member
חחחחחחחח עדי כחולה שלייייייייייי

שמרי לי את זה לילה!!! קריןן את לא שומעת טופאק?? זהו אני לא מדברת איתך! ככה את לא שומעת אותו? ככה??

k k1

New member
חחחח הילה בעזרת השם את

עוד מעט תהיי כחולה! ולא להרוג אותי!! אני מבטיחה להיות עוד מעט מעריצה מס 1 שלו!!

bLAck hALo

New member
חחח אני כחולה שצריך..

בובה אני כבר באה להרוג אותך. אל תדאגי! יש לך איזה אלבום שלו? (סתם כדי לדעת לא חייב סתם לידע הכללי שלי. כן הידע הכללי שלי בנוי רק ממוזיקה ודברים שקושרים לזה לפחות..)

לדעתי אם את קונה כבר דיסק אז תקני

את ה-גריטסט היטס שלו מ-97 נראה לי שזה... אני מתה על הדיסק..! הילה איזה שיר שלו את הכי אוהבת?..? אני נראה לי קיפ יור אד אפ וליפ גוס און..! אין אין על השירים שלו קשה להחליט אבל את אלה אני הכי אוהבת..

bLAck hALo

New member
ואוו איזה שאלה דפקת לי... חחח אני

לא יכולה לבחור שיר אחד. וקרין מקסימום תורידי מהאינטרנט לא נראה לי שכסף יגיע אליו..

bLAck hALo

New member
חחח ת'אמת הייתי מעדיפה שהמחשבה

הזאת תהייה שגויה אבל היא לא :(

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחח

לא נראה לי שכסף יגיע אליו- חחחחחח אהבתי! (מי יודע, יש אנשים שאומרים שהוא חי- בולשיט אבל לא משנה) ויש לי שירים שלו במחשב! זה לא שאני לא שומעת אותו בכלל בכלל...

bLAck hALo

New member
אויש נו הוא מת! שיתנו לבנאדם לנוח

על משכבו בשקט! טוב נו לכי תביני יש עד היום מעריצים של אלוויס שחושבים שהוא עדין חיי...ולא חשבתי שאת לא שמעת אותו בכלל בכלל

k k1

New member
את רצינית?!

טוב למרות שאני ממששששששש לא חושבת שזה נכון אני מקווה שאני טועה!

זה יותר קטע של תחושה אבל לאיודעת

ככה נראה לי.. טוב עזבו את זה אני מתוסבכת.

למעלה