The Rock vs Chris Jericho on Royal

תגידו ..................

איפה אני כותב את כל הלינק הזה ?? בדבר הזה איפה שכותבים את האתר ?.עם כן אז למה זה לא עובד ???

לא..........

לא אין לי את זה יש לי את הרגיל ,היה לי פעם אבל מחקתי לא מצא חן בעיניי הדבר הזה , למה אני צריך את זה כדי להוריד את הסרטים האלה ?

DDN

New member
תשיג פלאשגט או גטרייט

למה? כי אם מתנתק לך (הפסקות חשמל, בעיות, וכו´) אז זה משחזר את עצמו. ואם נותנים לינקים כאלה, אתה פשוט מכניס אותם שם, והוא מתחיל להוריד. למה לך להתעסק עם ההורדות אם יש תוכנות שעושות את זה בשבילך? אני מניח שכשאתה אומר הרגיל אתה מתכוון לאקספלורר פשוט, נכון? אתה פשוט רושם את הלינק במקום הנכון, ושם אותו ברקע. בכל מקרה, מומלץ שיהיה. מקל על ההורדות.

DDN.........

אתה יכול לפרט קצת יותר , תכתוב בבקשה את זה באנגלית ומה אני צריך לבחור משם בדיוק , כי אני באתר הזה לא מבין כלום אני מחפש משהו ויוצאים משם מליון דברים ואני לא יודע מה אני צריך , מה לעשות אני לא איש מחשבים אז בבקשה DDN פרט קצת יותר

DDN

New member
אוקיי,

אתה צריך למצוא את FLASHGET, שזו תוכנה מגניבה (כמו DAP) תחפש אותו בDOWNLOAD.COM ותוריד מה שהוא מציע לך. אחרי שאתה מתקין אותה (הממשק בעברית!) אתה הולך לעבודות-->עבודה(או הורדה) חדשה, ואז בשורה העליונה אתה מעתיק את הלינק שרשום פה בפורום. אם צריך סיסמה, אז יש לך מקום גם בשביל זה. ואז, נפתח לך בצד ימין למעלה של המסך ריבוע שחור, שמתמלא בירוק ככל שההורדה מתקדמת (כמה שהוא יותר מלא - יותר מהר) כשהיבוע משתנה לשני חיצים, אז ההורדה הסתיימה. פשוט, קל, אמין, לא תופס משאבי מערכת. ממש להפעיל ולשכוח. בהצלחה! הגירסה האחרונה שהורדתי של FLASHGET היא 0.96, לא יודע אם הם התקדמו מאז. . ..

למעלה