The River עכשיו בM2 שלנו!! נכנס למצעד הרוק במקום 10
O o DaNiEl o New member 18/4/07 #3 כן, ראיתי, איזה נחמד ../images/Emo13.gif המצעד הזה היה עם שירים די טובים ומקום 4 זה די טוב וגם עשר זה לא כזה נורא. זה עוד יעלה *נקווה*
כן, ראיתי, איזה נחמד ../images/Emo13.gif המצעד הזה היה עם שירים די טובים ומקום 4 זה די טוב וגם עשר זה לא כזה נורא. זה עוד יעלה *נקווה*
א אין כמוני לולי New member 19/4/07 #4 לא ראיתי את המצעד אבל.. ראיתי את TR באמטיוי ואחרי היה את השיר של הילארי With Love
X xoLiaty New member 19/4/07 #6 אני לא יודעת מה איתכם אבל .. אני עוד לא ראיתי ברוק טופ 10 להקה אחת עם שני סינגלים D: YEAAHH we rock :] יעני גוד שארלוט P:
אני לא יודעת מה איתכם אבל .. אני עוד לא ראיתי ברוק טופ 10 להקה אחת עם שני סינגלים D: YEAAHH we rock :] יעני גוד שארלוט P:
O o DaNiEl o New member 19/4/07 #8 הם כל כך נמוכים יחסית למנחה ../images/Emo6.gif הוא בגובה העיניים רק עם דין [הבריטי, ככה קוראים לו? ]
S SainTonix New member 19/4/07 #11 ../images/Emo122.gifלא שמתי לב שפירסמת .. וכן חשבתי על זה.. איזה מגעילים חח לשים את הילארי וג'ואל ממש במקרה באותה תוכנית.. אני יכול להתערב שזה היה בכוונה .. הופעה טובה.
../images/Emo122.gifלא שמתי לב שפירסמת .. וכן חשבתי על זה.. איזה מגעילים חח לשים את הילארי וג'ואל ממש במקרה באותה תוכנית.. אני יכול להתערב שזה היה בכוונה .. הופעה טובה.
P Peanut Butter XP New member 19/4/07 #12 ראיתי D: ואמא שלי ראתה איתי, היא אמרה שבילי נראה כמו דרקולה עם השיער הזה XDDDDDD
I i love xtina New member 20/4/07 #14 חחח עלק דרקולהה אופפ פספסתי אפו אפשר לראות את ההופעה השמח את תוכלו לתת לי קישור לזה ?? אני מתה לראות את ההופעה =[
חחח עלק דרקולהה אופפ פספסתי אפו אפשר לראות את ההופעה השמח את תוכלו לתת לי קישור לזה ?? אני מתה לראות את ההופעה =[
I i love xtina New member 20/4/07 #16 ../images/Emo207.gif "לדורין 245 ומה אחרי" מהנוער העובד ... והלומד היה כתוב שאת ממכוז הדרום ואתמול באו שתיי תלמידות למקיף שלי, לא זוכרת איך קוראים להן אז חשבתי שאולי זאת היית את חח בית הספר "מקיף טוביהו" בבאר שבע ??
../images/Emo207.gif "לדורין 245 ומה אחרי" מהנוער העובד ... והלומד היה כתוב שאת ממכוז הדרום ואתמול באו שתיי תלמידות למקיף שלי, לא זוכרת איך קוראים להן אז חשבתי שאולי זאת היית את חח בית הספר "מקיף טוביהו" בבאר שבע ??
ד דורין 245 מה אחרי New member 21/4/07 #17 ../images/Emo220.gifלא אניOO מחוז* שיואו. אוף.אם היית יודעת שמות יכולתי לברר לך בכיף מי הם=] אבל איזה כיף. "דורין 245 מה אחרי" מהנוער העובד=] יאיXD
../images/Emo220.gifלא אניOO מחוז* שיואו. אוף.אם היית יודעת שמות יכולתי לברר לך בכיף מי הם=] אבל איזה כיף. "דורין 245 מה אחרי" מהנוער העובד=] יאיXD
A AnGi14 New member 22/4/07 #18 וואי חח ראיית אותם בTRL ראיית היום ובפעם הקודמת בטח לג'ואל והילארי מזה היה לא נעים חח... וואי אבל הם כל כך נמוכים חחח אבל בנג'י וג'ואל היו מקסימים!!
וואי חח ראיית אותם בTRL ראיית היום ובפעם הקודמת בטח לג'ואל והילארי מזה היה לא נעים חח... וואי אבל הם כל כך נמוכים חחח אבל בנג'י וג'ואל היו מקסימים!!
X xx AsleepOrDead xx New member 23/4/07 #19 חחחח הם היו מדהימים../images/Emo99.gif ובקשר להילארי- היא אמרה שהיא וג'ואל עדיין ידידים ושומרים על קשר, אני מקווה שלא הייתה להם בעיה שם, או משהו.
חחחח הם היו מדהימים../images/Emo99.gif ובקשר להילארי- היא אמרה שהיא וג'ואל עדיין ידידים ושומרים על קשר, אני מקווה שלא הייתה להם בעיה שם, או משהו.