The Revenge לאוהדי חיפה
C CKYEN1 New member 6/10/05 #3 ממה שאני זוכר רוני וואן ניסטלרוי היו פצועים אז אואן וגודינסון שיחקו בקישור היה רק כריסטיאנו רונאלדו לא זוכר יותר טובים ממנו... וחדשות רעות שהמנג'ר נתקע לי אחרי המשחק הזה והייתי צריך לעשות שוב וניצחתי רק 2-1
ממה שאני זוכר רוני וואן ניסטלרוי היו פצועים אז אואן וגודינסון שיחקו בקישור היה רק כריסטיאנו רונאלדו לא זוכר יותר טובים ממנו... וחדשות רעות שהמנג'ר נתקע לי אחרי המשחק הזה והייתי צריך לעשות שוב וניצחתי רק 2-1
N nir2107 New member 6/10/05 #4 יא אללה הואן ניסטלרוי הזה גם כשהוא פצוע ולא בסגל הוא מצליח להבקיע צמד.
C CKYEN1 New member 6/10/05 #6 אני ../images/Emo163.gif חחחחחחחחחחחחח התבלבלתי בין המשחק הזה לקודם ביני לבינם שנגמר 1-1 ובו ואן ניסטלרוי היה פצוע!!!!! ניצחתי בגלל מוקונה הוא פשוט חיה
אני ../images/Emo163.gif חחחחחחחחחחחחח התבלבלתי בין המשחק הזה לקודם ביני לבינם שנגמר 1-1 ובו ואן ניסטלרוי היה פצוע!!!!! ניצחתי בגלל מוקונה הוא פשוט חיה
N nir2107 New member 6/10/05 #8 ../images/Emo49.gif על הניהול אבישי משתלט על תפוז. מה מחר? פורום ברית מילה - בעד ונגד?
פ פרנק ב פרקר New member 6/10/05 #9 אני בעד ד''א. רק עכשיו שמתי לב(חח צנוע שכמוני רגיל לראות את עצמי בכחול). אממ תודה לכולם..
T The Bz New member 6/10/05 #10 גמני שפשפתי את העיניים לכמה רגעים הפורום הזה עוד יהיה ירוק תביא את ליב חחחחחחחחחחחחח בזכותה עוד יהיו ליגות לבנות
גמני שפשפתי את העיניים לכמה רגעים הפורום הזה עוד יהיה ירוק תביא את ליב חחחחחחחחחחחחח בזכותה עוד יהיו ליגות לבנות