the return

shipper heart

New member
the return

גרר...מי דונט לייק דט אפי... לא אהבתי...לא רק העובדה שהארם הפסיד לבעגמי, שהשופט הכל היה משוחד, שהארם לא היה בDW או בFS, שהארם לא היה בקוקפיט...אבל בפרק כזה למנוע ממני כל סימן לחברות בין הארם ומאק?! FCOL מה לעזאזל עבר לתסריטאים של הפרק הזה בראש?! חבורת מטומטמים חולי נפש שרוצים לעשות לי התקף לב...גאדדדדדדד.... בקיצר לא אהבתי והלוואי והיה לי במקום עוד פרק על הפטריק הנרי

omer landau

New member
זה היה השבוע של התסריטאים הגרועים

השופט הפעם נראה כל כך נאצי עם העניים הכחולות האלה והמבט המפחיד הזה למה ברמבי הזה קורץ כל הזמן ואז צוחק כמו מפגר צריך להשיג לו דחוף משקפי שמש או בכלל מסיכה היו פרקים טובים יותר נראה לי הם רצו להראות הפעם שהוא לא הכי טוב שיש והוא תמיד מנצח ובלה בלה בלה גאג רולס ביי ביי אני צריך לקום עוד שש וחצי שעות

shipper heart

New member
מה שהם רצו להוכיח זה שהכל השתנה

מאז שהוא עזב לפני 5 חודשים....בעעע ולמה אתה צריך לקום? אוף הם הרסו את השלושה פרקים הראשונים של העונה שהיו פרקים מעולים... אני שמחה שהצבעתי לעונה שישית...הפרקים האלה של הארם בFS קרצו לי נורא אבל בסוף LL ולגאסי *סרגיי!!!
* שיכנעו אותי על עונה 6...אה וכמובן גם ADRIFT....מי לייק....חוץ מהסוף של ADRIFT2 גררר....חפי שכמוה גרר

omer landau

New member
יש מחר בית ספר

זמן זולו 8:00 תיכון הרצוג כפר סבא לדעתי זה זמן מקומי בכל זאת

omer landau

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב ביי ביי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חלומות גאג נעימים

omer landau

New member
למה ?????

הפרקים הראשונים היו מצויינים הפרק היום היה ממש ממש חלש ומעצבן כי הוא הרס את התדמית של הארם המושלם והטייס הטוב פה הוא היה פחות פיייטר מאשר במטוס

yuval ba

New member
יש לי הרגשה שלא נאמרה המילה האחרונה

עד היום לא זכור לי פרק שלא הגיע להפי אנד במוקדם או במאוחר כמו פרשת רצח אנני שנפתרה רק אחרי איזה 5 פרקים אם אני לא טועה. יש לי הרגשה שעוד נראה את בריאן בפרקים קרובים, מקווה בכל מקרה ....

shipper heart

New member
אמממ לי יש הרגשה שלא....

סורי אבל לא נראה לי... אוף ככל שאני חושבת על זה הפרק נראה לי פחות טוב.... אני צכה מנה של LL דחוף אבל זה בארון בחדר ואין לי כוח לקום...אה נסתפק בפיק

yuval ba

New member
אם לא אז לא

זאת רק הרגשה שלי, לא ראיתי את העונה (או ג'אג בכלל) לפני כן. אולי המחברים פשוט החליטו להיות יותר מציאותיים ולהכניס פרק או שניים בלי הפי אנד ... :(

shipper heart

New member
או אולי הם פשוט החליטו שהם רוצים

שאני אבעט להם בסיקס לאיפה שיבשת אטלנטיס מתחבאת....גרר מי הייט תסריטאים!! אוףףף זה כזה עם מעצבן...גרר H/M C/M A/L A/C C/P MG גאד אני לא אמשיך כי זה מעצבן אותי...גרררררררררר

מה זה היה הפרק הזה?!

הם פשוט הרסו אותו! בושה..
למה הארם הפסיד לברמבי הזה.. ולמה מאק בכלל איתו לא איתו מה היא מתקרבת עליו :/ ולמה הארם לא נתן לה חיבוק ענקקקק כזה שהוא חזר.. הרסו לי את כל הלילה אתמול!!

למעלה