The Return of Soundgarden

• פותח הנושא eCio
  • פורסם בתאריך

eCio

New member
The Return of Soundgarden

טוב אנשים, תחזיקו חזק! יש שמועה די חזקה שמסתובבת שסאונדגארדן מתאחדים!!! אם יש אלהים בשמיים, עכשיו זה יהיה זמן טוב להוכיח את זה!!!

badphish

New member
כנראה שמאוד קטנים...

אבל שווה להאמין אפילו עם נופלים בסוף נו מילא...

HoLy Cow

New member
למען השם! כן!

הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי! אם כן אז אפשר להגיד רשמית שהגראנג´ חזר מהמתים ועכשיו הוא זומבי מרושע במיוחד! הכשרון של כריס, התיפוף של מאט ,הטכניקה של קים והשירים המעוותים שכותב בן! זה הכל יכול לחזור, ובגדול! אני אולי קצת מתלהב(טוב, אני מאוד מתלהב) אבל בצדק! אלו החדשות הכי טובות מעולם המוזיקה מאז איזה 1992!

badphish

New member
בן כתב רק איזה 4 שירים...

ואחד מהם הוא מצבע (half) וזה גם שיר מצויין... מעבר לזה רוב הכתיבה הייתה מונחת בידיו של הכישרון האשיר והכותב הכי מוכשר בסצנה הזאת לדעתי כריס (ה) קורנל אה ובדמוטורפינגר יש שיר אחד שקים כתב שהוא די הזוי (room a thouned years wide) וזהו... בערך...

FaithNoMore

New member
O.K זה צריך להיות ענק! אבל...

קריס לא אמור לעבוד עם רייג´ אגנסט דה מאשין? אמנם שמעתי שביטלו את זה אבל אחר כך דיברו על זה שוב! מי יודע?! החיים המודרניים הם שורה של אשליות

Cheezus

New member
אין חדשות יותר טובות מזה חוץ מזה ש

ליין וקורט יחזרו לחיים... אבל... מצטערת שאני מדכאת.... אין סיכוי שזה יצא לפועל...

PORCUPINE

New member
למדתי דבר חשוב בחיים...

לא להאמין לכלום את שאתה רואה אותו מול העיניים..

Jam Head

New member
איך יכול להיות?

איך הם יכולים להתאחד שהמתופף שלהם מאט קמרון עובד עכשיו עם פרל ג´ם על אלבומם ה-7 וחבר של הלהקה משנת 1999 ??? --------------------- Jeremy Spoken Class Today ---------------------------

DrunkGoat

New member
פרל ג´אם כבר החליפו 60 מתופפים ../images/Emo4.gif

שיחליפו עוד אחד.

badphish

New member
אממ

שראתי ראיון עם פרל ג´אם שהם דיברו על זה שמאט הוא מתופף שלהם כרגע אבל הוא לא לגמרי חלק מהלהקה כי הוא עובד על פרויקט אחר שהוא יותר שלו הוא מתופף איתם כי הוא טוב וכי הוא חבר שלהם אבל לא לגמרי חלק מהלהקה

Jam Head

New member
הא.....

למען האמת מאט הוא המתופף הרביעי שלהם.... אז 60 זה קצת הגזמה .... חחח לא נורא ---------------------------- Jeremy Spoken Class Today ---------------------------

Papito

New member
ממתי הכתבה הזו?

כי בראיון הם מדברים על בינאורל אבל הוא יצא ב2000

j i m m y

New member
אני שמעתי ש...

כריס קורנל הופך ללהקה ביחד עם פליטי Rage against the machine

למעלה