מישהו בשרשור הארוך הזה מחק הודעות ובגלל זה אני לא רואה כשמתקרבים לכפולה של 20
בהחלט מאוד מטריד.אני חשבתי שאתם מגזימים בקשר לאובדניות של רובי, אבל זה באמת נכון![]()
זה קצת מצחיק כשיש אנשים פצועים מאוד ליטרלי ממש שם וכולם בפאניקה שהאופנוע נחבל קצתונהג אמבולנס דורס קצת את האופנוע שלו אבל לצערנו הוא עדיין שמיש...
דווקא חשבתי שהחבר כן הסכים לעשות את זה (אבל לא הכי התרכזתי בפרטי עלילה האלורובי מבשר לחבר שלו שהוא חייב ניתוח שאחריו זמן התאוששות ארוך, ואם לא יעשה אותו אז הוא בסיכון של 50% שהמפרצת תהרוג אותו מתישהו בפתאומיות.
ונראה לי שהחבר החליט לקחת את הצ'אנס שלו ולא לעשות את הניתוח.
אבל קצת מגעיל שהוא גוער בהם מול כולם ככה.פציינטית שמגיעה כמעט מתה להם בידיים בגלל שהפרמדיקים חיברו לה את האלקטרודות נמוך מדי מתחת לחזה כי לא רצו להפשיט אותה, ורובי נוזף בהם מול כולם ומחנך את הצוות (והצופים) על כך שנשים לפעמים מתות בגלל שצוות רפואי נמנע מלהפשיט אותן כשצריך.
בדיוק.האמת שזה יצא קצת מוזר וחסר טקט מצד רובי לבייש אותם מול כל המיון(אבל הוא צדק).
כמעט שכחנו מהםמשפחה של רדנקים שכבר היתה במיון קודם חוזרת הפעם עם פציעה מזעזעת של הסבא במשיכת חבל.
אוף מסכן. הואכזה נשמה טובה.מטופלת מבוגרת שמתשוחררת אומרת שאין לה איך לחזור הביתה, וויטאקר הנשמה הטובה מזמין לה מונית על חשבונו ואח"כ מצטער על זה כשהוא מקבל על זה חשבון של 250$ ותלונה כי היא מסתבר קיללה קללות גזעניות וגם הקיאה במושב האחורי.
הופתעתי שלנגדון כל כך התנצל. לא הבנתי מה הוא עשה כל כך רע שהצדיק את ההתפרצות הזאת של וויטאקר.וויטאקר גם קצת יוצא על לנגדון כי נמאס לו מהדימוי שאנשים כל הזמן מייחסים לו וצוחקים עליו, אהבתי גם את זה וגם את איך שלנגדון הגיב לו בהתנצלות ועידוד לעמוד על שלו.
זה נחמד.מל מתחילה לחפש לעצמה חיי חברה שלא קשורים לאחותה, אז היא בודקת באיזה תדירות נפגשים האנשים האלו שעושים שחזורי מלחמות.
וואי רובי נודניק מעצבן.רובי תופס את ג'באדי מצלמת סרטון לטיקטוק ונוזף בה קצת מבלי לתת לה להסביר, וכמובן אח"כ מתברר לו ממק'יי שהיא ביקשה מהעוקבים שלה מידע אם מישהו יודע איפה ג'סי (האח שנעצר ע"י ICE) וגם שהסרטונים שלה מאוד חיוביים ומועילים.
לא נראה לי שזה יבוא כל כך מהר,אחת מהמשמרת לילה שאני לא יודעת איך קוראים לה אומרת ללנגדון שרובי לא כועס עליו אלא על עצמו.
ולנגדון מבצע הליך מסוכן ויחודי שמצליח להציל פציינט משיתוק! ייאי!
אני בטוחה שעכשיו רובי יחליט שהוא כן רוצה אותו במיון שלו ואולי זה גם יהיה הפתח לפיוס! (כל העונה כיוונה לזה לדעתי כמו שכבר אמרתי).
הפתיע אותי שהוא יודע את השם הפרטי שלה.ובסוף הפרק דר' אל-האשימי סופסוף חושפת בפני רובי שיש לה מצב רפואי בעייתי (האם בגלל שהיא הבינה שהוא כבר חושד במשהו כי הוא לפני כן רמז לה?)
למה על דוקטור קרוז?(וגם הוא הצליח מתי שהוא לאבד את התג שלו וכל הפרק הוא רק חיפש אחריו, בסוף ימצאו אותו על ד"ר קרוז איך שהוא. איפה המאבטח שיעשה הימורים על איפה התג שלו?)
וואלה.עד שהוא הצליח כל הפרק לא לחרב את היחסים עם ג'בדי ולהרים לה(כאילו בשלב הזה אפשר לספור על כף יד אחת עם מי יש לו יחסים תקינים: מל ואולי אבוט?), הוא היה חייב לדפוק את זה לקרת הסוף.
כן, אם הבנתי נכון זה אפילפסיה שפשוט נדיר שיש לה התקפיםחשבתי שמה שיש לה זה בגלל המקום הזה באפגניסטן שהיא הייתה בו, כי ראיתי באיזה מקום שבזמן שהיא הייתה שם לפי הסדרה באמת היה שם פיגוע. אז מישהו העלה תיאוריה שהיא נפצעה שם. אבל לפי הפרק זה משהו מגיל 5?
אוי מסכנהוראינו מה שקרה לאישה עם הכוויות שמש!!![]()
בדקתי, קוראים לה פרקר אליסזאת לא הזאת מהצהיר של מל? אליס? והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה ללנגדון ישירות.
תשימי בשקית עם בננה נראה לישבוע הבא פרק אחרון ואני לא בשלה
נראה לי ויטקר לא אוהב את לנגדון בגלל סנטוס.הופתעתי שלנגדון כל כך התנצל. לא הבנתי מה הוא עשה כל כך רע שהצדיק את ההתפרצות הזאת של וויטאקר.
זה גם חמוד שמקיי עוקבת אחריה.זה נחמד שמקיי מסבירה שהסרטונים שלה בעצם מאוד חיוביים ומועילים (לא הייתי מקבל את זה אם ג'בדי הייתה אומרת את זה)
כי הוא התנגש בו לפני שהוא קלט שהוא איבד את התג.למה על דוקטור קרוז?
נכון.בהחלט מעט אנשים שהוא עוד בסדר איתם. אבל יש להוסיף לזה גם את וויטאקר.
הוא צריך טיפול פסיכולוגי.ועוד יותר כשהוא אומר שדווקא בית החולים נותן לו משמעות אבל מחוץ לזה הוא לא רוצה לחיות.
עדיין ברור שהוא צריך חופשה, אבל זה די מטריד שהוא עוזב ואומר את זה.
אני אלרגית לבננות ולאבוקדותשימי בשקית עם בננה נראה לי
גם אני!!שבוע הבא פרק אחרון ואני לא בשלה
כןזה היה רגע יפה בין אבוט לדיינה.
זה כבר הקטע שלו כל העונה לנזוף באנשים מול כולם...האמת שזה יצא קצת מוזר וחסר טקט מצד רובי לבייש אותם מול כל המיון(אבל הוא צדק).
יש מצב.זאת לא הזאת מהצהיר של מל? אליס?
וואי האמת שלא שמתי לב למה שהיא סיפרה בכלל משום מה.וראינו מה שקרה לאישה עם הכוויות שמש!!![]()
הפרשנות נתונה לכל אחד.כאילו הפסקת אש בין רובי ואל האשימי?
או הפסקת אש בין רובי ולנגדון כי הוא עושה תהליך רפואי מגניב?
או פשוט כי אצלנו
אני תוהה אם זה קשור לסיפור של סוף העונה הקודמת, שהוא נתן את הכרטיס שלו להופעה לחברה של הבן המאומץ שלו ואז היא נהרגה באירוע ונדמה לי שהבן האשים אותו ואני לא זוכרת אם אנחנו יודעים עוד משהו בעניין אבל אם אני זוכרת נכון אנחנו רק יודעים שהבן ניתק איתו קשר(?)ועוד יותר כשהוא אומר שדווקא בית החולים נותן לו משמעות אבל מחוץ לזה הוא לא רוצה לחיות.
הופתעתי שלנגדון כל כך התנצל. לא הבנתי מה הוא עשה כל כך רע שהצדיק את ההתפרצות הזאת של וויטאקר.
אממממ אני דווקא לא הרגשתי שיש לו משהו נגדו, אלא פשוט שזה יצא רגע כזה שלוויטאקר "נשבר". ואני גם לא חושבת שלנגדון התנצל מעבר לנדרש אלא בדיוק הבין את הנקודה וקיבל אותה כמו שצריך.נראה לי ויטקר לא אוהב את לנגדון בגלל סנטוס.
בגלל זה כתבתי "הפתח לפיוס", אני לא מצפה שכבר בפרק הקרוב הם יתחבקו או משהו... רק שרובי יחליט שהוא כן ראוי להיות שם כי הוא רופא מיון ממש טוב.לא נראה לי שזה יבוא כל כך מהר,
אבל בהנחה שרובי לא ימות אז זה מניח את היסודות שבעונה הבאה הם יהיו בסדר.
למה על דוקטור קרוז?
זה מטריד אותי ששניכם יודעים מי זה דר' קרוז ואני לא. (אבל באמת הגיוני שזה נפל לו כשהם התנגשו)כי הוא התנגש בו לפני שהוא קלט שהוא איבד את התג.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.