The Pitt עונות 1&2 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️💉💊🩸🩺

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מישהו בשרשור הארוך הזה מחק הודעות ובגלל זה אני לא רואה כשמתקרבים לכפולה של 20

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כאילו הפסקת אש בין רובי ואל האשימי?
או הפסקת אש בין רובי ולנגדון כי הוא עושה תהליך רפואי מגניב?
או פשוט כי אצלנו
אני חשבתי שאתם מגזימים בקשר לאובדניות של רובי, אבל זה באמת נכון :-(
בהחלט מאוד מטריד.
ועוד יותר כשהוא אומר שדווקא בית החולים נותן לו משמעות אבל מחוץ לזה הוא לא רוצה לחיות.
עדיין ברור שהוא צריך חופשה, אבל זה די מטריד שהוא עוזב ואומר את זה.
ונהג אמבולנס דורס קצת את האופנוע שלו אבל לצערנו הוא עדיין שמיש...
זה קצת מצחיק כשיש אנשים פצועים מאוד ליטרלי ממש שם וכולם בפאניקה שהאופנוע נחבל קצת
רובי מבשר לחבר שלו שהוא חייב ניתוח שאחריו זמן התאוששות ארוך, ואם לא יעשה אותו אז הוא בסיכון של 50% שהמפרצת תהרוג אותו מתישהו בפתאומיות.
ונראה לי שהחבר החליט לקחת את הצ'אנס שלו ולא לעשות את הניתוח.
דווקא חשבתי שהחבר כן הסכים לעשות את זה (אבל לא הכי התרכזתי בפרטי עלילה האלו
פציינטית שמגיעה כמעט מתה להם בידיים בגלל שהפרמדיקים חיברו לה את האלקטרודות נמוך מדי מתחת לחזה כי לא רצו להפשיט אותה, ורובי נוזף בהם מול כולם ומחנך את הצוות (והצופים) על כך שנשים לפעמים מתות בגלל שצוות רפואי נמנע מלהפשיט אותן כשצריך.
אבל קצת מגעיל שהוא גוער בהם מול כולם ככה.
*וכן, עוד נקודת חינוך
האמת שזה יצא קצת מוזר וחסר טקט מצד רובי לבייש אותם מול כל המיון(אבל הוא צדק).
בדיוק.
וזה לא משנה שהוא צדק, יש את איך שעושים את זה.
משפחה של רדנקים שכבר היתה במיון קודם חוזרת הפעם עם פציעה מזעזעת של הסבא במשיכת חבל.
כמעט שכחנו מהם
מטופלת מבוגרת שמתשוחררת אומרת שאין לה איך לחזור הביתה, וויטאקר הנשמה הטובה מזמין לה מונית על חשבונו ואח"כ מצטער על זה כשהוא מקבל על זה חשבון של 250$ ותלונה כי היא מסתבר קיללה קללות גזעניות וגם הקיאה במושב האחורי.
אוף מסכן. הואכזה נשמה טובה.
מעניין אם מישהו גנב לו את התג רופא ויעשה עם זה משהו או שזה סתם באמת נאבד.
וויטאקר גם קצת יוצא על לנגדון כי נמאס לו מהדימוי שאנשים כל הזמן מייחסים לו וצוחקים עליו, אהבתי גם את זה וגם את איך שלנגדון הגיב לו בהתנצלות ועידוד לעמוד על שלו.
הופתעתי שלנגדון כל כך התנצל. לא הבנתי מה הוא עשה כל כך רע שהצדיק את ההתפרצות הזאת של וויטאקר.
מל מתחילה לחפש לעצמה חיי חברה שלא קשורים לאחותה, אז היא בודקת באיזה תדירות נפגשים האנשים האלו שעושים שחזורי מלחמות.
זה נחמד.
אבל באופן כללי אין מספיק מל בפרקים האחרונים
רובי תופס את ג'באדי מצלמת סרטון לטיקטוק ונוזף בה קצת מבלי לתת לה להסביר, וכמובן אח"כ מתברר לו ממק'יי שהיא ביקשה מהעוקבים שלה מידע אם מישהו יודע איפה ג'סי (האח שנעצר ע"י ICE) וגם שהסרטונים שלה מאוד חיוביים ומועילים.
וואי רובי נודניק מעצבן.
זה נחמד שמקיי מסבירה שהסרטונים שלה בעצם מאוד חיוביים ומועילים (לא הייתי מקבל את זה אם ג'בדי הייתה אומרת את זה)
אחת מהמשמרת לילה שאני לא יודעת איך קוראים לה אומרת ללנגדון שרובי לא כועס עליו אלא על עצמו.
ולנגדון מבצע הליך מסוכן ויחודי שמצליח להציל פציינט משיתוק! ייאי!
אני בטוחה שעכשיו רובי יחליט שהוא כן רוצה אותו במיון שלו ואולי זה גם יהיה הפתח לפיוס! (כל העונה כיוונה לזה לדעתי כמו שכבר אמרתי).
לא נראה לי שזה יבוא כל כך מהר,
אבל בהנחה שרובי לא ימות אז זה מניח את היסודות שבעונה הבאה הם יהיו בסדר.
ובסוף הפרק דר' אל-האשימי סופסוף חושפת בפני רובי שיש לה מצב רפואי בעייתי (האם בגלל שהיא הבינה שהוא כבר חושד במשהו כי הוא לפני כן רמז לה?)
הפתיע אותי שהוא יודע את השם הפרטי שלה.
ואני מניח שהיא באמת רצתה עצה רפואית. ואולי גם מרגיש לה שהכי הגיוני לפנות אליו כי הוא בדרגה שלה.
אני מקווה שהיא לא תתחרט על זה.
(וגם הוא הצליח מתי שהוא לאבד את התג שלו וכל הפרק הוא רק חיפש אחריו, בסוף ימצאו אותו על ד"ר קרוז איך שהוא. איפה המאבטח שיעשה הימורים על איפה התג שלו?)
למה על דוקטור קרוז?
יהיה מצחיק אם נגלה אותו בעונה הבאה.
*עכשיו שאני חושב על זה אני תוהה קצת אם סנטוס גנבה לו כדי להציק לו. אבל בעצם בגלל זה הוא לא עזר לה בסריקות כל הפרק.
עד שהוא הצליח כל הפרק לא לחרב את היחסים עם ג'בדי ולהרים לה(כאילו בשלב הזה אפשר לספור על כף יד אחת עם מי יש לו יחסים תקינים: מל ואולי אבוט?), הוא היה חייב לדפוק את זה לקרת הסוף.
וואלה.
בהחלט מעט אנשים שהוא עוד בסדר איתם. אבל יש להוסיף לזה גם את וויטאקר.
חשבתי שמה שיש לה זה בגלל המקום הזה באפגניסטן שהיא הייתה בו, כי ראיתי באיזה מקום שבזמן שהיא הייתה שם לפי הסדרה באמת היה שם פיגוע. אז מישהו העלה תיאוריה שהיא נפצעה שם. אבל לפי הפרק זה משהו מגיל 5?
כן, אם הבנתי נכון זה אפילפסיה שפשוט נדיר שיש לה התקפים
וראינו מה שקרה לאישה עם הכוויות שמש!!:-D:-D
אוי מסכנה
זאת לא הזאת מהצהיר של מל? אליס? והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה ללנגדון ישירות.
בדקתי, קוראים לה פרקר אליס
1775845041262.png
שבוע הבא פרק אחרון ואני לא בשלה
תשימי בשקית עם בננה נראה לי

dilly snake

Well-known member
הופתעתי שלנגדון כל כך התנצל. לא הבנתי מה הוא עשה כל כך רע שהצדיק את ההתפרצות הזאת של וויטאקר.
נראה לי ויטקר לא אוהב את לנגדון בגלל סנטוס.
זה נחמד שמקיי מסבירה שהסרטונים שלה בעצם מאוד חיוביים ומועילים (לא הייתי מקבל את זה אם ג'בדי הייתה אומרת את זה)
זה גם חמוד שמקיי עוקבת אחריה.
למה על דוקטור קרוז?
כי הוא התנגש בו לפני שהוא קלט שהוא איבד את התג.
בהחלט מעט אנשים שהוא עוד בסדר איתם. אבל יש להוסיף לזה גם את וויטאקר.
נכון.
(הוא גם לא רב עדיין עם רוב באחים והאחיות, רק עם רופאים)
ועוד יותר כשהוא אומר שדווקא בית החולים נותן לו משמעות אבל מחוץ לזה הוא לא רוצה לחיות.
עדיין ברור שהוא צריך חופשה, אבל זה די מטריד שהוא עוזב ואומר את זה.
הוא צריך טיפול פסיכולוגי.

Lhuna3

Well-known member
שבוע הבא פרק אחרון ואני לא בשלה
גם אני!!
זה היה רגע יפה בין אבוט לדיינה.
כן |לב|
האמת שזה יצא קצת מוזר וחסר טקט מצד רובי לבייש אותם מול כל המיון(אבל הוא צדק).
זה כבר הקטע שלו כל העונה לנזוף באנשים מול כולם...
זאת לא הזאת מהצהיר של מל? אליס?
יש מצב.
וראינו מה שקרה לאישה עם הכוויות שמש!!:-D:-D
וואי האמת שלא שמתי לב למה שהיא סיפרה בכלל משום מה.
כאילו הפסקת אש בין רובי ואל האשימי?
או הפסקת אש בין רובי ולנגדון כי הוא עושה תהליך רפואי מגניב?
או פשוט כי אצלנו
הפרשנות נתונה לכל אחד.
אני תוהה אם זה קשור לסיפור של סוף העונה הקודמת, שהוא נתן את הכרטיס שלו להופעה לחברה של הבן המאומץ שלו ואז היא נהרגה באירוע ונדמה לי שהבן האשים אותו ואני לא זוכרת אם אנחנו יודעים עוד משהו בעניין אבל אם אני זוכרת נכון אנחנו רק יודעים שהבן ניתק איתו קשר(?)
כלומר ברור שזה לא הדבר היחיד כי גם כל העונה הקודמת הוא היה במין פוסט טראומה והיה כל הסיפור עם הרופא המנטור שלו שהוא לא הצליח להציל בקורונה והכל, אבל אני מניחה שהסיפור הזה לא תרם למצבו הנפשי. מעניין אם עוד נשמע משהו על זה.
נראה לי ויטקר לא אוהב את לנגדון בגלל סנטוס.
אממממ אני דווקא לא הרגשתי שיש לו משהו נגדו, אלא פשוט שזה יצא רגע כזה שלוויטאקר "נשבר". ואני גם לא חושבת שלנגדון התנצל מעבר לנדרש אלא בדיוק הבין את הנקודה וקיבל אותה כמו שצריך.
לא נראה לי שזה יבוא כל כך מהר,
אבל בהנחה שרובי לא ימות אז זה מניח את היסודות שבעונה הבאה הם יהיו בסדר.
בגלל זה כתבתי "הפתח לפיוס", אני לא מצפה שכבר בפרק הקרוב הם יתחבקו או משהו... רק שרובי יחליט שהוא כן ראוי להיות שם כי הוא רופא מיון ממש טוב.
למה על דוקטור קרוז?
כי הוא התנגש בו לפני שהוא קלט שהוא איבד את התג.
זה מטריד אותי ששניכם יודעים מי זה דר' קרוז ואני לא. (אבל באמת הגיוני שזה נפל לו כשהם התנגשו)
אוקיי בדקתי: קרוז זה החדש (משרינקינג) אבל וויטאקר בכלל התנגש בדר' שן (האסייתי של משמרת לילה).

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 2X15
די נו ככה משאירים אותנו?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????
האם רובי יאמץ את התינוקת???????????????????

דיגבי החסר בית לובש את הטאג של וויטאקר! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
וגנב גם את הבובה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתה עליו |לב|

איזה שיחה יפה של אבוט ורובי |לב-ש|

לעומת זאת השיחה של רובי ולנגדון איכזבה ;-( רובי אפילו לא במצב להגיד לו מילה טובה, להודות שהוא רופא מעולה.... אוף כל כך קיוויתי.
כנ"ל שיחת הסיכום של רובי עם מוהאן.

ראינו קצת יותר ממשמרת הלילה כולל גאוות היחידה שלהם וזה שהם קוראים לעצמם night crawlers והכל - יש לי קצת חשד שאולי מכינים אותנו לזה שהעונה הבאה תהיה של משמרת הלילה?
גם כי קיבלנו מעיין נקודות סיום לחלק מהחבר'ה של הבוקר, כמו
זה שג'באדי הולכת להתמחות בפסיכיאטריה חירומית (וויטאקר מסייע לה להבין שזה מה שהיא בעצם רוצה והיא מחבקת אותו |לב| חמודים),
מוהאן הולכת אולי לגריאטריה (למרות שהיא לא נראיית שמחה מזה, אז אני מקווה שהיא תמצא משהו שכן ישמח אותה),
רובי אולי יהיה עסוק בגידול תינוקת?!?!?
ראינו גם את וויטקאר עם החוואית והתינוק שלה באים לאסוף אותו וזה נראה שדווקא טוב לו איתם באמת, בניגוד לחשדות של סאנטוס ורובי וזה נורא חמוד (לא הבנתי למה הם מתחלפים שוויטקאר ינהג, כשהוא זה שאחרי משמרת של 14 שעות מתישות...)

ושיט למה קוראים למל לתת עדות נוספת? |נחמה|
אני מפחדת שבסוף באמת יצא מזה משהו לא טוב, אחרי שכולם עידדו אותה שזה שטויות ולא יקרה כלום.

רובי מאיים על אל-האשימי שאם היא לא תדווח אז הוא ידווח על המצב שלה.

לנגדון עובר בדיקת שתן מביכה.

מטופלת טיפשה עם רעלת הריון חמורה שמתעקשת על wild pregnancy (מסתבר שזה דבר) מגיעה במצב קשה ואבוט יחד עם רובי מיילדים אותה בקיסרי חירום ומצליחים להציל אותה ואת התינוקת.

החבר של רובי אכן הסכים לעשות את הניתוח.

מל ולנגדון בעוד שיחה נחמדה אחרי שהיא מגלה שאחותה בקה נשארת לישון אצל החבר שלה (שגר אצל הוריו כי גם הוא ילד מיוחד).
לא הבנתי על איזו "התפרצות" הוא מתנצל בפניה, כי גם השיחה הקודמת שלהם זכורה לי כחמודה.

וסנטוס הזמינה את מל לשתות ולצרוח את נשמתן יחד בקריוקי - מקווה שראיתם את זה בכתוביות.
(לא שאני מבינה איך לאנשים יש מספיק אנרגיה אחרי 14-15 שעות עבודה מאומצת עוד ללכת לבלות... אני אחרי יום עבודה רגיל לחלוטין והרבה הרבה פחות אינטנסיבי רוצה ליפול על המיטה שלי ולישון!!)

למעלה