THE PIPER...

da1boy

New member
THE PIPER...

האם בדיסק THE PIPER , הם משתמשים בחלילים, או שמא זה סינטיסיזר? וגם, האם סיד בארט שר את כל השירים באלבום?

wommer

New member
אז ככה.

בקשר לתשאלה הראשונה, אני לא יודע, אני מניח שזה הסינתיסייזר. לא ידוע על כך שהם יודעים לנגן בחלילים. וכן, סיד שר את כולם, בליווי של רייט ומעט של ווטרס.

da1boy

New member
לא קשור

ב-THE WALL יש כינורות והם לא יודעים לנגן בכינור... יכול להיות שהם הביאו חלילן, לא נראה לי שסתם קוראים לדיסק THE PIPER...(החלילן) ולחוץ מזה, בשיר SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND, הם מכנים את סיד בין היתר PIPER : "Come on you raver, you seer of visions, come on you painter, you piper, you prisoner, and shine! "

כמה דברים...

שם האלבום Piper at the Gates of Dawn לקוח מפרק בספר "הרוח בערבי הנחל" - ספר ילדים אנגלי קלאסי, שכתב קנת גרהאם. אין לשם האלבום קשר לחלילים ממשיים. הכינוי piper לסיד ב-SOYCD הוא מובן: סיד היה הכוח המוביל בפלויד בעת עשיית האלבום PATGOD, והיה אחראי למרבית השירים באלבום. עד היום, האלבום מזוהה אתו. אין ב-PATGOD חלילים, ואני גם לא בטוחה למה כוונתך. היכן שמעת חליל?

ובאלבום animals

בשיר dogs בקטע השקט הכלבים זה סינטיסייזר אם מקשיבים טוב

da1boy

New member
באחד מהטראקים האחרונים

יש שם צלילים שאני לא בטוח אם זה סינטיסייזר או חליל, אני מחר יקשיב לאלבום הזה שוב ואני אהיה יותר ספציפי... "הרוח בערבי הנחל" זה הסיפור הזה עם הקרפדה והחיות?

למעלה