"The phantom of the opera"

jonigat

New member
"The phantom of the opera"

פעם ראשונה שלי בפורם. באמת פורום נורא נחמד......... מישהוא אולי יודע מי הלחין ושירר את השיר "The phantom of the oper"? אשמח גם אם תגידי לי את המילים לשיר, שיר נורא יפה ומושקע. בפעם הראשונה ששמעתי אותו, זה בכלל לא היה בביצוע המקורי שלו, אלא בביצוע של להקת "NightWish" (שדרך אגב, עשו cover מדהים!). אז תוכלו, בבקשה, להגיד לי מי יצאר והלחין את השיר? תודה, JoniGat

Outlast

New member
השיר לקוח מהמחזמר המפורסם-

פאנטום האופרה (מפתיע, לא? :). המלחין הוא אנדרו לויד וובר, המילים של צ'ארלס הארט. הנה קישור למילים.

jonigat

New member
על הcover של NightWish

תודה על המילים!!!!! עזר לי מאד..... אני ממליץ מאד על השיר "The phantom of the opera" בביצוע של להקת NightWish , הם עשו עיבוד מדהים. איני יכול לתת קישור לקטע מהשיר, אך אני יכול להגיד שהוא נמצא באלבום Century Child של להקת NightWish ברצועה מספר 9. תהנו- מי שמוצא קישור לשיר, אז שיגיב!!!

Hippie Jeannie

New member
מכירה את העיבוד של נייטוויש.

הוא חביב, אבל לא מגיע לקרסוליים של המקור. אהבתי את הקצב ואת האווירה שהם הכניסו, רק מאוד הפריע לי שהם הורידו את הסולם בערך באוקטבה על מנהת שהמזרת שלהם תוכיל לשיר אותו.

VAMPhantom

New member
מישהו קרא לפנטום?../images/Emo8.gif

אז אני רוצה להבין... פעם ראשונה ששמעת על הפנטום, זה השיר-גיסוי של הנייט-וויש? תקשיב למחזמר כולו ותתאהב ולא תרצה להרפות...

jonigat

New member
בערך......

אני תמיד הייתי מודע למחזמר, ותמיד הייתי מודע לדמות "פאנטום האופרה", אבל את השיר שמעתי מNightWish , שהם עושים ביצוע מאד דומה, וכל האלמנטים המקוריים בביצוע המקורי, קיימים בשיר שלהם. אני באמת שוקל לראות את המחזה, ואני באמת מאמין שיישתלם לי......

jonigat

New member
אני מקווה......

אני מקווה שאתם לא מתנגדים ל NightWish או משהוא כזה- נכון? אחרי הכל הם באמת להקה טובה, וזה שהם עשו cover ל- The phantom of the opera לא אומר כלום, לדעתי- זה אפילו לטובה!

למעלה