The Perfect Man לא מגיע לארץ :(?

the1hitman

New member
The Perfect Man לא מגיע לארץ :(?

היי. עכשיו נכנסתי לאתר סרט, כדי לבדוק לאיזה תאריך דחו אותו שוב, וראיתי שהוא כבר לא מופיע ברשימת הסרטים שעומדים לצאת :(. זה אומר שהוא לא מגיע לארץ? אנ'לא מבין מה יש למפיצים בארץ נגד הילרי, חצי מהסרטים שלה לא הביאו (היחידים שהגיעו זה ליזי מקגוויר, ובקול גדול בקושי). לעומת זאת כל סרט של לינדזי יוצא פה שבוע אחרי ארה"ב. מה הקטע הזה!?

the1hitman

New member
לא מסכים איתך :\

סרט שנכשל בארה"ב, נמכר למפיצים במחיר נורא נורא זול. קחי למשל את "בקול גדול". הוא נכשל בארה"ב, המפיצים בארץ קנו אותו במחיר מצחיק, והסרט הייתה הצלחה גדולה בארץ. (אני אישית הייתי בשבוע השלישי להקרנה שלו והאולם היה כמעט מלא). זה השקעה הרבה יותר רווחית מאשר להפיץ את "באטמן מתחיל" (שעלה הון תועפות, ולא משהו הצליח בארץ..)

candy chick

New member
לא יכול להיות...

הסרט נכשל בארה"ב?? ידעתי שהוא לא כזה מוצלח... אבל נכשל??? הוא לא יגיע לארץ כי אני כל הקיץ מחכה לו.... מישו יכול להסביר לי??? הקליפ FIX YOU היה בטלוויזיה!! שלמות!!

olsen cool

New member
אממ

הוא הרוויח משהו כמו 15 מיליון דולר וזה נחשב כישלון. ומה זה FIX YOU?

candy chick

New member
זה הסינגל החדש של קולדפליי...

אחרי הילארי דאף המוסיקה שלהם הכי מושלמת??? מכירה? אוהבת?

olsen cool

New member
בטח שאני מכירה אותם

למעשה אני שומעת ברגעים אלה את SPEED OF SOUND אבל אני לא חולה עליהם סתם מוסיקה נחמדה כזאת.

candy chick

New member
אני מתה עליהם! ובקשר לסרט...

באמת איפו אפשר לברר או לעשות משו כדי שהוא יגיע?? לפחות הדי.וי.די????

olsen cool

New member
הDVD בטוח יגיע

הרי סיפור סינדרלה הגיע לDVD אז למה שזה לא יגיע?

the1hitman

New member
הסרט הרוויח 16 מליון בארה"ב

הסרט הרוויח רק 16 מליון בארה"ב, אבל צריך להתחשב בזה שעלה לצלם אותו רק 10 מליון. בכל זאת, יש את ההוצאות של השיווק, ככה שזה עדיין נחשב כישלון. (למשל "בקול גדול, עלה 15 מליון, והרוויח רק 11 מליון, שזה הפסד ע-צ-ו-ם למפיקים) ולעומת זאת את בקול גדול הביאו לארץ.. אולי צריך לארגן איזשהי מחאה למפיצים או משהו?

the1hitman

New member
הDVD יגיע

הDVD בטוח יגיע, אבל משהו כמו חודש אחרי שהוא ייצא בארה"ב, והדיוידי של הסרט יוצא ב-28 באוקטובר בארה"ב... זה אומר שבינואר 2006 כבר נוכל לראות אותו... ממש מעודד

Broken Smile1

New member
מנצלת הודעה. תראו מה הכנתי../images/Emo13.gif.

פה.. אם לא עובד למישהו- http://img371.imageshack.us/my.php?image=cinderella0py.png הכי דומה שאפשר
.

nofnof12

New member
אני יכולה להוריד אותו... ../images/Emo121.gif

יש לי איזו תוכנה שאני יכולה להוריד דרכה סרטים רק אין לי מושג איך קוראים לה...

למעלה