The people schoice Awards are back!

עדושית

New member
The people schoice Awards are back!

והשחקנים של קאסל מפרגנים אחד לשני ומבקשים מכם להצביע!

Nathan Fillion ‏@NathanFillion
There's a Bromance People's Choice category?! If there is a God, Ryan and Espo!

סטנה ממושמעת! (ומתקשרת עם ניית'ן על גבי הטוויטר!
זה מזמן לא קרה..)
Stana Katic ‏@Stana_Katic 6
“@NathanFillion: There's a Bromance People's Choice category?! If there is a God, Ryan and Espo! ” voted! ;)

ואז גם מפרגנת בעצמה לניית'ן:
Stana Katic ‏@
Don't forget 2 vote 4 @NathanFillion who plays #Castle for best dramatic actor as well as for ABC's show Castle!!!

Seamus Dever ‏@
Thanks 4 voting 4 Espo&Ryan. Make sure to vote 4 Stana&Nathan while you're there. @Stana_Katic @NathanFillion

אם הם מבקשים כל כך יפה, אפשר להגיד להם לא?

יאללה, לכו להצביע להם!

וכמו שניית'ן צייץ - repeat until fingers bleed.

עדושית

New member

אתמול שתתי רק 3 כוסות קפה!
אני נורא גאה בעצמי

נראה כמה זמן זה יחזיק

עדושית

New member
שימו

מצביעים פה למועמדים, לא לזוכים.

ההצבעה לזוכים תיפתח ב- 5.11.

קדימה להצביע! שיהיה בהצלחה!

מעצבן רק ש-ABC כרגיל לא מפרסמת ומקדמת את המועמדויות של הסדרה להבדיל מערוצים אחרים. סה"כ שיפרסמו בפייסבוק או שצייצו בטוויטר זה לא כזה קשה!

shirush3

New member
OMG

פרק 9 יהיה עם רוצח סדרתי!!!! אהעאהעאהעאהעאהאע סופסוף!!!!
העונה נשמעת מעולה

גם קאסל היא מהסדרות שהולכות לצאת לפגרה של 3 חודשים?
בגלל זה כל הפרקים משודרים אחד אחרי השני.
טוב. פגרה. עוד מעט. יהיה זמן להשלים סדרות אחרות

יש פגרה של 3 חודשים!?
איזה באסה...בטח גם לפני היציאה לפגרה יהיה פרק שישאיר אותנו דרוכים עד החזרה של העונה

shirush3

New member
העונה הסדרות של ABC

הולכות להיות משודרות ב2 חלקים שכל חלק ישודר בלי פגרות/הפסקות באמצע ובין כל חלק תהיה פגרה של 3 חודשים אם אני זוכרת נכון

איזה כיף

יותר קווי עלילה שקשורים לדמויות משנה :)
והעובדה שאנדרו לא עשה שום טיזינג לפרק 8 רק מגביר את הרצון לראות אותו כבר!

השערורייה החדשה סביב קאסל

כל מה שאני אכתוב מעכשיו זה
למי שלא ראה עדיין את 4X23- Always פרק הסיום של עונה 4

אנדרו מארלו וטרי מילר שהם צמד היוצרים של קאסל וגם בעל ואישה במציאות וגם הכותבים של 4X23 התארחו בפאנל כותבים ויוצרים בפסטיבל AFF20th במהלך הסופ"ש, הפאנל היה למוזמנים /מי שהשיג כרטיסים בלבד.
מסתבר שבמהלך הפאנל אנדרו וטרי הראו סצנה שלעולם לא נראתה/אף אחד מהמעריצים לא ידע עליה וגם ביקשו שלא לצלם את הקטע הזה. זאת הסצנה לאחר סצנת הסיום כפי שהופיעה בפרק שסופסוף בקט וקאסל ביחד
מדובר בסצנת חדר שינה שבקט מובילה את קאסל לחדר שינה ו...
בקיצור, כל מיני מעריצים התעצבנו/רצו שישחררו את הסצנה החתוכה לאינטרנט ושלחו הרבה ציוצים בטוויטר לאנדרו וטרי והעניין קצת יצא לטעמי מפרופורציה. כי היה גם ציוץ שטרי העלתה בנוגע לזה שהם הראו את הסצנה כחלק מלמידה לאותם כותבים ולכבד את זה ונראה לי שאז אנשים התעצבנו עוד יותר

לדעתי, אנשים סתם מגזימים ועד כמה שמסקרן לראות את הסצנה ותמוה שלא הכניסו את זה לדיווידי של עונה 4 זה לא סוף העולם.

למעלה