the office

sevenofnine

New member
the office

המשרד-ספשייל חג המולד היה ממש נחמד. החלק השני היה הרבה יותר טוב ומצחיק (נבהלתי לרגע. למה? כי אני מחכה לפגוש מישהיא לפגישה עיוורת ופחדתי שזו את). למרות הטרוף, הטמטום והדיכאון הכללי של המשרד והדמויות הם החליטו לתת סיום הוליבודי משהו... מאז ג'רי מגוואיר שרנה זלגוויר אמרה לתום קרוז you had me at hello לא נראתה סצינה מרגשת כל כך כמו שדון פתחה את המתנה שלה-קופסת צבעים אם הפתק dont give up אז תודה שוב ליס פלוס על הקטנות האלה-וקדימה-הקיץ נגמר- מה אתן מביאות ללילות החורף הקרים??

אני איתך, "המשרד" היה פשוט תענוג

גם סייקס היתה לא רעה איזרד לעומתה היה דפוק ולגמרי לא מצחיק

Furry Animal

New member
המשרד היה ממש טוב

אחד הפרקים היותר מצחיקים. הייתי על סף דמעות כשדון נישקה את טים... באמת מפתיע שהם נתנו סוף טוב

assafTV

New member
ואילו אני נהניתי

מוונדה סייקס ואדי איזרד.
More Stand-Up! Please Rinat, May I have some more?

Doji

New member
גם אני! אדי איזרד היה מצויין ../images/Emo45.gif

וגם מאוד התאים לערוץ איכשהו... וונדה סייקס פחות אהבתי, אבל גם היה נחמד.

yesplus

New member
האמת

שתמיד ראיתי אותו איפשהו "בסביבה". לא ידעתי איך קוראים לו או מה הוא בדיוק עושה חוץ מללבוש בגדי נשים ואיפור כבד, אבל הוא פשוט צץ לו בכל מיני מקומות. מסוג השחקנים של אני-מכירה-אותו-רק-לא-זוכרת-מאיפה. ואז קיבלתי את הסטנד אפ והבנתי כמה דברים: א. הוא מצחיק ב. הוא לא הומו (נו, טעות די מובנת, לא?) ג. שווה לעקוב אחריו. ועכשיו כשמציעים לי בספריית DVD סרט איתו, אני אפילו יודעת איך קוראים לו! ומסתבר שהוא עושה לא מעט סרטים.

Doji

New member
הוא שיחק ב- "וולווט גולדמיין"

את הדמות של Jerry devine ונראה שם שונה לגמרי עם פיאות ארוכות ובלי ליפ-גלוס אופייני.

gadgad0

New member
וישחק גם ב-ocean 12 - ההמשך של

אושן 11 יחד עם הקאסט הכי מפואר בשנים האחרונות: קלוני, בראד פיט, ג'וליה רוברטס, אנדי גרסיה, מאט דיימון, ברני מאק, וינסנט קסל, רובי קולטריין, אליוט גולד, קרל ריינר, ברוס ויליס וקתרינה זיטה ג'ונס.

למעלה