The OC 303

TheLost

New member
The OC 303

איזה מהמם. נהניתי מכל רגע, ולא יודע... נראה לי שאהבתי יותר מהשניים הקודמים (את הראשון לא ממש אהבתי בגלל הקטע של טריי. מיציתי כבר מזמן) הדברים מתחילים ליפול טוב [אם כי זאת לא סיבה לשמוח, אפשר לנחש שבעוד פרק-שניים הכל שוב ישתבש]. מעניין אותי עם שרלוט תחזור, וחוצמיזה שהקטע עם ג'ימי היה מעולה. המונטאז' שעשו כשריאן ומריסה שוכבים וג'ימי מקבל מכות וקירסטן במוטל היה מדהים- עשוי פשוט מאוד מצוין... והדיקן הזה. הוא פשוט מאוד נראה פדופיל. משהו בתדמית שלו, בפרצוף, סוטה מין קטן. חוצמיזה שהוא עושה את טיילור (?) הפאקצה. בעיקר אהבתי את סצינת הפתיחה (הסוף שלה, עם סת' וסאמר, היה ממש טוב, כשישר בא הפתיח) וגם הסצינה האחרונה, עם העדכון הזריז של המשפחה. בכלל, טוב שקירסטן חזרה

Ulong

New member
פרק מעולה.

הפרק התחיל צולע אבל התחזק מהר מאוד. אני שמח שקירסטן חזרה הביתה. אני מאוד אוהב סצנות של כולם בבית משפחת כהן כמו בכריסמוקה וכאלה. סאמר וסת' חמודים כמו תמיד אבל צריכים לקדם להם את קו העלילה לפי דעתי. ושאני מתכוון לקדם זה לא ריבים טיפשיים כמו שצפוי שיהיה עם טיילור. מזל שלא הראו כמעט את הדיקן-הוא ממש מעצבן ולפי דעתי ה'סיפור' איתו מיצה את עצמו פרק שעבר שהבנו שהוא שונא את ראיין ומריסה. חבל שהיה חשוך ולא ראינו כלום לגבי ראיין ומריסה אבל אני שמח שזה קרה בכל מקרה. עד עכשיו לא חשבתי על זה יותר מדי כי לא זכרתי שהם לא שכבו, חשבתי שזה כבר קרה. עד עכשיו העונה מעולה

../images/Emo58.gif

בטח יודעים את זה אז למי שלא אנה ותרזה יחזרו (באותו פרק) קייטלין- אחות הקטנה של מריסה תחזור ובעקבותה סת' יקח חשיש P: :D

למעלה