THE OC 3.11

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
THE OC 3.11

פרק יפה. אני שמח שמריסה סוף סוף חזרה להרבור וגם שטיילור הפכה לנחמדה וגם שג'ולי כנראה שוב מצאה מישהו זקן ועשיר (אבא של סאמר). קצת חבל על ג'וני אבל האמת הדמות שלו כבר התחילה להימאס. בפרק הבא קראתי שדמות מעונות קודמות תחזור לסדרה. הולך להיות מעניין.

TheLost

New member
גועל נפש ../images/Emo16.gif

אני אתן צ'אנס לפרק הבא וזהו כי אני לא רוצה להתאכזב עוד

vand

New member
אתה יותר מדי ביקורתי

הפרק אמנם לא היה משהו מיוחד אבל הוא גם לא היה ממש גרוע

TheLost

New member
אני ביקורתי כשאני רואה משהו גרוע.

זה אפילו לא "סביר" ו"נחמד" כמו הפרקים הגרועים האלה בעונה 2 (אני כמובן לא מדבר על 13, הוא גרוע נקודה ויותר מכל הפרקים של העונה השלישית). זה כ"כ נוראי ומשעמם וקיצ'י ואידיוטי ולא OC ש-איה, כואב לי.

vand

New member
קיצ'י? אולי. משעמם? לא כל כך.

בסה"כ העלילות היו די נחמדות. בנוסף שמעתי שהמהפרק הבא או-סי הופכת להרבה יותר מעניינת

TheLost

New member
כן, משעמם.

ואני לא מבין איך אתה יכול לתת לסופרנטורל ולOC ולוור אט אום יותר מגריי. וגמאני שמעתי שמהפרק הבא OC מעניינת, אבל שמעתי שזה רק עד פרק 16 ואז לא עד פרק 22. אם לסכם לפי זה, פרקים 1-6 היו טובים, פרקים 12-16 היו טובים, פרקים 22-25 היו טובים. סה"כ 13 פרקים טובים מתוך 25? נו טנקיו.

vand

New member
על פי הפרק האחרון של על טבעי

הציון 9 מושלם בשבילו. זה נכון שלאו-סי יש פרקים חלשים פה ושם אבל בסה"כ זאת אחת הסדרות האהובות עליי ביותר וטירוף בבית עד עכשיו הייתה ממש מצחיקה. אין לי שום דבר רע להגיד על האנטומיה אבל אני פחות מתחבר לסוג כזה של סדרות.

TheLost

New member
בלע עליך.

טוב אז נגיד בנוגע לסופרנאטורל שעזבתי עידנים לפני כן, וOC טובה בכלליות אבל העונה השלישית?! אתה רציני?! יודע מה, תראה את פרק 3.07 ואז את 1.07 או אפילו 2.07 ובוא תגיד לי מי האידיוט שעשה כזה פרק אידיוטי (3.07)

TheLost

New member
פסדר, אל תזכור.

פשוט מאוד תעשה השוואה בין הפרק הזה לבין פרק 7 בעונה 1 (אני רק אומר 7 כי זה אותו מספר)... ואתה תראה כמה שהעונה הזאת נוראית =] העונה הראשונה הייתה כל כך מעולה. היא הייתה ממכרת בטירוף ובמהירות. היא הייתה מרגשת, סוחפת, מצחיקה, שנונה, מותחת, מעניינת, מרתקת, עשויה בצורה פשוט מאוד ענקית. העונה השנייה הייתה ברובה גם כזו, אבל ללא ספק היו מספר מעידות עלילתיות וגם פרקים גרועים מאוד (AKA פרק 2.13, הפרק המשעמם ביותר בתולדות הטלוויזיה אולי, בהנחה ואנחנו מתעלמים מהעובדה שמישהו אישר ל"סמולוויל" עונה 3 לעלות לטלוויזיה
), והעונה השלישית היא בכלל לא כזו. גם אם בהתחלה היא התקרבה למשהו כזה, it's all gone by now

vand

New member
ממש לא מסכים... 3 דברים...

1. נזכרתי ב3.07 (הפרק עם וולצ'ק) וזה היה פרק מעולה! אחד הטובים ביותר שהיו העונה! 2. גם שאר העונה ה-3 עד עכשיו הייתה ברובה טובה. 3. עונה 3 של סמולוויל מעולה כמו כל השאר!!!!!!

TheLost

New member
זה לא הפרק עם וולצ'ק.

3.06 זה עם וולצ'ק והוא באמת היה טוב.

TheLost

New member
וולצ'ק זה המניאק שהתגרה כל הזמן ב

ריאן נכון? זה פרק 6.

Ulong

New member
צודק, זה היה גם הפרק עם ג'ולי

והאירוע צדקה שההיא רצתה לקחת את כל הכסף.

Im All That

New member
וולצ'ק היה גם...

בפרק 6 וגם בפרק 7!! ואני ממש לא מסכימה עם "THE LOST" לדעתי העונה השלישית היא עונה טובה!!! ומי שסיפר לכם שזה מפרק 12 עד 16 טועה!!! פרק 17 ו-18 הם פרקים ממש טובים!! וגם פרק 3.07 היה מעולה ו 3.11 אבל אם לא אהבת את הפרקים האלו אז אני חושבת שאתה בכלל לא תאהב את העונה הזאת למרות שלדעתי היא עונה הרבה יותר טובה מהשניה אפילו...!!

user888

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אחת הדמויות בסדרה תמות. כנסו ותגלו מי... http://eonline.co.il/content.asp?id=27627&sid=15

למעלה