THE O.C - MIX 6

The Editor

New member
THE O.C - MIX 6

אני עובד על מיקס 6 לאוסי עם כל השירים היפים מהעונה ה3 (שלא היו במיקס ה5! הנה הרשימה בינתיים, אם יש עוד כאלו שאתם זוכרים שיפים מאוד אז תכתבו 1. Bloc party - Blue Light פרק 1 2. The Subways - I Want To Hear What You Have Got To Say פרק 7 3. Electric President - Insomnia פרק 11 4. Petra Haden And Bill Frisell - Yellow פרק 8 5. rogue wave - california פרק 11 6. James Blunt - Fall At Your Feet פרק 14 זה מה שמצאתי בינתיים אשמח אם תעזרו לי להגיע ל12 שירים! אני מזכיר לא להציע את FOREVER YOUNG וכאלו כי הם כבר במיקס ה5

זה שיר שהיה הפרק 304 לפני forever..

לפני forever young אני חושב שזה זה Triumphant" by Royksopp יש גם את השיר הזה בפרסומת של יס לסרטים שזכו באוסקר בקטגוריית השחקן הטוב ביותר.

שלטון

New member
הנה עוד כמה

Death Cab For Cutie - Soul Meets Body Ian Broudie - Song For No One Manishevitz - Beretta The 88 - Hide Another Mistake

The Editor

New member
עטיפה למיקס ה6!

אני הכנתי!

ohad12345

New member
נצל"ש....שאלה..

מישהוא יכול להגיד לי איך קוראים לשיר שהיה בפרק 13 ענוה 3...זה השיר האחרון בפרק...שרואים בסוף את כל הדמיות.... תודה למי שעונה :)

בקשר לשירים...

הייתה לי בעיה עם האימיול... איזה תוכנות או אתרים.. אתם משתמשים להשיג את השירים??

BinNs

New member
מהעונה השלישית... קבל:

DCFC - Soul Meets Body פרק שני Matt Pond PA - In The Aeroplane Over The Sea פרק שלישי Orenda Fink -Blind Asylum פרק חמישי Black Rebel Motorcycle Club - Open Invitation פרק שמיני Sufjan Stevens - For The Windows In Paradise פרק חמש עשרה

למעלה