The O.C שולט!

The O.C שולט!

The O.C שולט ושתדעו תהיה עונה 3 שבה יהיו 30 פרקים אחרונים של כל הסידרה! או שתהיה עונה 4 עם 20-30 פרקים תקצירים בקרוב!

אוקי.... מקצה תיקונים קצר

העונה השלישית של האוסי מתחילה בארה"ב ב-8/9/2005 עדיין לא פורסם (או לפחות אני עדיין לא ראיתי פרסום) כמה פרקים העונה אמורה להכיל.אבל היא בטוח לא תהיה עונה עם 30 !! פרקים, במקרה הטוב יהיה 24-25 פרקים במקרה הרע בסביבות ה-22 פרקים. לגבי עונה רביעית-קיומה של עונה רביעית תלוי בהצלחתה (או חוסר הצלחתה) של העונה השלישית וגם שם בטוח לא יהיו 30 פרקים. לגבי תקצירים- ניתן למצוא תקצירים לפרקים 301-304 באתר "ספוילרפיקס" או באלפי אתרי האוסי השורצים ספוילרים וסידס לרגל העונה הקרבה.

TheCharm

New member
רק הערה -

תמיד יש מצב שתהיה העונה עם 30 פרקים. כמובן הסיכויים מעטים, אבל 27 פרקים (בעונה הראשונה) גם היה מספר פרקים מיוחד מאוד ויוצא דופן שעלול לחזור בעונה זאת עם אפילו עוד 3 פרקים. אבל אני מניח שעוד מוקדם לקבוע, אם העונה תצליח (בניגוד לעונה השנייה, כלומר) בטח יוסיפו לה פרקים.

בטח שהכול יכול להיות

וכמו שאמרתי, מספר הפרקים לעונה השלישית לא פורסם. אבל אני אהיה המומה לחלוטין אם יהיו 30 פרקים בעונה השלישית ( לא שאני לא אשמח כמובן...פשוט זה דיי לא נורמלי )

שלטון

New member
הכי מצחיק זה רגליים קרות

יש להם 6 פרקים בעונה הראשונה... למרות שהם עדיין מתעלים על 27 של או.סי

TheCharm

New member
מה?...

27 הפרקים של העונה הראשונה הכניסו לי את הOC טובטוב למוח, כל הפרקים היו פרקים שנדיר לראות בסדרות טלוויזיה ובטח שלא בעונה הראשונה. אנלא חושב שמשהו יכול להתחרות באותם פרקים למען האמת, חוץ מ"אבודים" כמובן.

f10

New member
../images/Emo26.gif

חברים (
)

Aviad1987

New member
תיקון קל

בשביל פוקס - הרייטינג של העונה השניה היה מספק ביותר. במשבצת הזאת זה יכל היה להיות הרבה יותר גרוע.

dht160

New member
יותר תיקון

העונה הייתה בסדר מבחינת פוקס רק בגלל שהרייטינג במשבצת החשובה הזאת של יום חמישי היה טוב. הם עקפו את 'גואי' של אן בי סי בקהל הצעיר וזה אחד הדבירם שצילו את הסדרה.

dht160

New member
תרגע גבר גבר

בחיים לא תהיה עונה של 30 פרקים. רד מזה

למעלה