The O.c פרק 24

O n M y O w n1

New member
The O.c פרק 24

תקציר לפרק: סנדי נבחר לאיש השנה. קירסטן חוזרת לשתות, סאמר מנסה לקחת בחזרה את המכתב שמכיל את הווידוי של סת. החבר לשעבר של מריסה סוחט את ריאן שיעזור לו בגניבת רכב ונוטש אותו בזירה.

שועלה20

New member
ראיתי את ה דקה האחרונה!

אוף, הפסדתי!!! אבל ראיתי את הדקה האחרונה.... ו... וואט דה האל!?!?! מה סת עשה שעצרו אותו?!??

O n M y O w n1

New member
הראו קצת לפני סוף הפרק שהוא עישן

ואז הוא שכח לכבות את הסיגריה וזה הצית את ביה"ח שם.

jess r

New member
ענק! ../images/Emo6.gif

רק עכשיו ראיתי כי פספסתי ביום חמישי וגם את השידורים החוזרים האחרים. היה ממש פרק O.C טיפוסי, מאלו שגרמו לי להתאהב בסידרה. אף אחד לא התנהג כמו דרמה קווין, מריסה לא שיחקה אותה קורטני לאב, ריאן היה ריאן - הבחור שהולך מכות אבל בסופו של דבר עושה את הדבר הנכון, סאמר היתה מתוחכמת במידה אבל טיפשית בדיוק במידה שצריך בשביל לצאת אחלה, סנדי עשה את הדבר הנכון לעשות - כיילב מת, אנחנו לא צריכים כיילב 2 - ריגש בנאום כיאה לסנדי, סת' היה שנון ("היה מרוח קצת באמצע"
) ורגיש בדיוק במידה שצריך והסוף קלע בדיוק למטרה ולא פיפס אותה אפילו לא במילימטר, כי למרות שסת' במעצר אני שמחה, כי זה מה שהיה אמור להיות, הכל פשוט במקום. שירים שהופיעו בפרק:
"The Pioneers" by Bloc Party "The Pioneers" by Tunng "Some You Give Away" by La Rocca "Spaceship" by The Vines "Cherry Bomb" by The Runaways "Flames Go Higher" by Eagles of Death Metal​

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

איך אני שמחה שסת' וסאמר חזרו
... ואם כבר מדברים על חזרה חזרתי אתמול בערב משבועיים בפנימית קיץ! היה ממש ממש ממש ממש כיף...

jess r

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo13.gif

פנימיית קיץ זה בסיגנון סאמר סקול? בחו"ל והכל?

לא בדיוק

זה יותר בסגנון summer camp, אבל זה היה בארץ, אבל הגיעו הרבה ילדים יהודיים מחו"ל כי זה מחנה בינלאומי... רוב הזמן דיברנו שם אנגלית...

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

איך אתם רק בפרק הזה
איך אנשים מסתפקים בקצב של יס?
תמיר.

סנטה

New member
../images/Emo6.gif

יש אנשים שלא מורידים מאינטרנט כי זה מעצבן ! וגם לא חוקי !אאה לאיעןכי]שד

תמיר1991

New member