The Notebook

Miss פטל

New member
The Notebook

סליחה, אבל לא מצאתי את ההודעה הקודמת של כל ההמלצות לסרטים הכי טובים שראינו. אז כמה אנשים המליצו פה את הסרט הזה, אתמול סופסוף ראיתי אותו, ורציתי להגיד לכן תודה על ההמלצה! סרט מרגש ובכיתי במשך כל השעתיים
הסרט כל כך נוגע ללב..מקסים!
מי שראה עוד סרטים בסגנון דומה- המלצות יתקבלו בברכה

המלצה

לא ראיתי את היומן, כי בעלי לא ירצה לבוא לסרט בכי כזה אבל אני מתה לראות אותו אם אהבת את זה תראי את "מכתב בבקבוק" סרט מדהים מרגש מומלץ בחום באדי

Miss פטל

New member
איך השם שלו באנגלית?

בשביל להוריד צריך שם מקורי(בשפתו) של הסרט.

maybesure

New member
המלצה

ואני דווקא ממליצה לקרוא את הספרים, הן "היומן" והן "מכתב בבקבוק" לא ראיתי עדיין את הסרט "היומן" אבל לגבי "מכתב בבקבוק" בסרט עיוותו לחלוטין את הסוף כדי לרצות את הצופים. עוד מעט חורף ואני כבר אוגרת לי ערמת ספרים נאה. ותמיד תמיד קודם קוראת את הספר ורק אח"כ מנסה גם את הסרט. אין מה להשוות. ספרים שווים יותר! אגב, המלצה לספר למי שעוד לא קראה: "לא תתפסו אותי", יש גם מהדורה מקוצרת בסרטיות הדי וי די, אבל כאמור-לא שווה את הספר.

maybesure

New member
ממדף הספרים

"היומן" - מאת ספארקס ניקולס מחירו בסטימצקי 55 ש"ח, ראיתי אותו בשלשת המשאלות ב 30 ש"ח, לחפש בחנויות המוזלות! גם "מכתב בבקבוק" - מאת אותו הסופר. "לא תתפסו אותי" - מאת אבגנייל פרנק, והוא ספר אוטוביוגרפי בכתיבה מהירה ואינטנסיבית על התחמן שמשמש היום יועץ למניעת תחמוני כספים בארה"ב. השבוע סיימתי את הסיפור "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה - מאת מארק האדון, מנקודת מבטו של ילד אוטיסט. עכשיו התחלתי לקרוא את "שנת הפלאות" מאת ג'רלדין ברוקס, ספר המשחזר את תקופת המאה ה 17, שנת 1666, שנה בה התפשטה מגפת דבר באירופה. ביניהם קראתי עוד המון אבל לא זוכרת את כולם, רק אמליץ שוב על "לה קוצ'ינה" - מאת פריור לילי, וזה בעיקר כי אנחנו בפורום זוגיות, וזה ספר זוגיות מלא תשוקה לאהבה ואוכל, עסיסי ביותר! חורף נעים לכולם! אצלי כבר יורד גשם עכשיו בשעת צהרים, תיכף אוספת את הגור שלי מבי"ס, ארוחת צהרים, הוא לשעורי בית ואני להתכרבל עם ספר. * המידע באדיבות אתר "סטימצקי, רק כדי להזכיר לי מי הסופרים

לגבי רכישת ספרים

תמיד כדאי באינטרנט. המחירים זולים בעשרות שקלים ויותר זולים אפילו משבוע הספר. ומעל סכום מסויים המשלוח חינם. כדאי להשוות בין האתרים השונים. בקבוק בד"כ הכי זול. גם בוקנט די זול. ויש גם את מיתוס וסטימצקי.

maybesure

New member
בעניין מחירים

קסיו שימי לב: את המחירים שאבתי מתוך אתר, לא ממש ערכתי השוואה, אבל כבר ראיתי אותם בחנויות הרבה הרבה יותר בזול, לפעמים במחיר ספר אחד באינטרנט אפשר בחנות לקנות שניים, ועוד לא דיברתי על מחירי מבצעים, כשלפעמים קונים אחד מקבלים שני חינם (חודש מסויים לפני שבוע הספר בסטימצקי!), או אחד והשני בחצי מחיר.. בחנות "באג" (כן ממש זו של המחשבים) במתחם גם שמואל, מוצבים דוכני ספרים במחירים מצחיקים שבין 10-25 ש"ח, ויש גם כאלו שכיכבו כרבי מכר, מי שעובר בסביבה מומלץ לבדוק שם, אין לי מושג לגבי שאר חנויות הרשת שווה לבדוק. פתוח גם בשבת.יש גם ספרי בישול בכריכה קשה ב 25 ש"ח, ספרי ילדים ונוער במחירים הנ"ל וכו' האינטרנט אולי נוח, אבל כשמוסיפים את דמי המשלוח, ואת האין אפשרות לדפדף ולהתרשם מהכתיבה, ובכלל לשטוף את העיניים גם בספרים אחרים אז משהו מחווית הקניה הולך לאיבוד ולא תמיד יותר זול.. יש דברים שאני קונה רק בחנות ובשביל זה אני מפרגנת לעצמי כמה שעתיים של כייף. לצערי הספריה ביישוב שלי דלה ומאכזבת, ולכן יש לי חדר ספריה בבית.

אני בד"כ הולכת לחנות

רושמת לעצמי מה אני רוצה ואז עושה משלוח מרוכז ללא עלויות משלוח. וספרי ילדים נחשבים אף פעם לא במבצעים שווים. מניסיון של 5 שנות הורות.

maybesure

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

מנסיון של משוטטת חנויות וציידת מבצעים, יש גם ספרי ילדים נחשבים במבצעים, ולי יש נסיון רק של 16 שנות הורות
נראה לי שאת ואני צריכות לצאת לשופינג, את באה?

בדיוק יש לי עכשיו רשימה של ספרים

שאני חייבת לקנות. הילד שלי גדל מספרי הפעוטות ואני צריכה לקנות לו ספרי ילדים שמתאימים לגיל 6- אז אם תתקלי במציאות מהסוג הזה תגידי (חשבתי על גילגי, קרשינדו של דבורה עומר, הקוסם מארץ עוץ ועוד)

polegra

New member
יו קרשינדו ואני....איך זה זורק אותי

לילדות שלי....כמה חלמתי עם הספר הזה

זו ילדותי השנייה ../images/Emo9.gif

אני מרגישה שאני בזכות הילד שלי חוזרת אחורה לטעמים הנפלאים של פעם. ככה זה עם ספרים (קניתי לו את פו הדב המקורי ועכשיו קוראים את נילס ואווזי הבר), ככה זה עם משחקים (טאקי, מונופול), וככה זה עם חרוזים (הוא פתאום בא הביתה עם משפטים ששרנו כשהיינו ילדים).

למעלה