The Next Great Champ 101

amitooshacham

New member
The Next Great Champ 101../images/Emo58.gif

הפרק יצא מזמן אבל רק עכשיו יצא לי לראות אותו. קודם כל, הקונספט גאוני. סוף סוף תוכנית מציאות שבה הקאסט לא יכול להיות גרוע. כולם יודעים מה זה להילחם, כולם רוצים לנצח, כולם עם הרבה ביטחון עצמי. ועוד כולם גרים באותו בית. בביג בראדר למשל, כולם גרים באותו בית, אבל בתחרויות הם לא מתחרים פיזית אחד בשני. לגור עם מישהו באותו בית, ויום אחרי זה להילחם נגדו באיגרוף זה משהו אחר לגמרי. אהבתי גם את התחרויות שעושים שלא קשורות לאיגרוף, כמו לדוגמא בפרק הזה שהם היו תלויים הפוך והיו צריכים לעשות כפיפות בטן. מה שלא אהבתי זה שהביאו את הקרובים שלהם. זה לא מוסיף כלום לתוכנית חוץ מההערות המוכרות "שמעתי את הקול שלו/שלה ברקע אז התאמצתי יותר". אם בנאדם לא יכול לתת 100% בלי שקרוב משפחה יצעק לידו, אז בעיה שלו. עוד משהו שלא אהבתי, זה ששני המומחים והמנחה (הגרוע) היו צריכים לדרג אותם. אני יודע שזה מאוד קשה, אבל לדעתי היו צריכים לעשות תחרויות בהם התוצאות מראות בדיוק מי ראשון, מי אחרון, ומי בכל שאר המקומות. אפשר בקלות היה להפוך את התחרות כפיפות בטן לתחרות שבה יהיה דירוג לכולם. לא הבנתי כל כך את החוקים. אם RC היה מנצח את פרחאה, אז פרחאה היה עף? או ששניהם היו נשארים? בסך הכל, היה פרק טוב מאוד. אני אמשיך לראות את הפרקים הבאים

../images/Emo41.gif מנצל"ש - אפקט הX ../images/Emo58.gif

ווואו אני ממש מתחיל לאהוב את התוכנית ... לואי יצא מניאק כאילו לך תאמר לה "אין מצב, בשום פנים לא !" אבל הוא ברח לא נעים ודקא סיימון שתמיד זה שיוצא ה"מניאק" היה לטובה ... וואי היו ממש טובים היום ... שתי הלהקות של הגברים היו פצצה ממש .. והתאומות הרגו אותי וגם זאת עם הגלגלונים חחח כאילו אנשים אתם חושבים בגלל כל ה"שואו" יקחו אתכם לא ראיתם אמריקן איידול ..? תשירו זה מה שהם רוצים לראות לא ריקוד מעפן וגלגלונים.. ושוב אני מת כבר לראות תפרק הבא ...

Doji

New member
פקטור איקס 1x02 ../images/Emo58.gif

רק עכשיו כשיש שלישיית שופטים חדשה ורעננה אני מבין כמה נמאסו עליי פאולה ורנדי (יו, יו, דוג) מאמריקאן איידול... לואי ושרון אוסבורן רולז! וסיימון זה סיימון, לא נמאס ממנו בינתיים. לואי יצא מניאק מכל הסיפור של ה"דייט", אפילו שסיימון היה זה שרקח את כל התקרית. אני מקווה שהוא חזר להתנצל off-camera בפני המטורפת הזאת שהוא השאיר שם לחכות לו. המנחה הבריטית קצת משעממת ולא ממש תורמת משהו לתוכנית (איפה ראיין סיקרסט??
). צחקתי בקול רם מול המסך דקות ארוכות במשך האודישן של הזקן המוזר שהתחיל לרקוד ולקפץ וסירב לצאת כשאמרו לו שהוא לא התקבל. הרעיון להכניס לתוכנית גם קשישים וקשישות נראה סתם מגוחך ולא רציני, מישהו באמת חושב שהוא יחתים אותם על חוזה בסוף התהליך, הם יפיקו אלבום ויצאו למסע הופעות?? נורא מוזר כל הסיפור הזה. מעניין אם הקהל (הצעיר ברובו) בבית שרואה את התוכנית ומצביע ישאיר את כל הקשישים. שלישיות, רביעיות וחמישיות, לא עושות לי את זה. זה לא סוג המוסיקה שאני שומע או אוהב והם גם כולם נשמעים פחות או יותר אותו הדבר ויש להם מישהו אחד ששר טוב מהשאר שיכול להיות מתמודד סולו. אני שונא את הקטגוריה הזאת, זה "חידוש" (כדי לא להיות חיקוי מושלם של האיידול) מיותר ומעיק. סה"כ, בעיקר בזכות השופטים (שישמשו גם כ"מנטורים"), נראה שיהיה מעניין (נמאס מהאיידול).

amitooshacham

New member
נצל"ש כפול - The Benefactor../images/Emo58.gif

בסך הכל, אני יכול להגיד שאני מאוכזב. אחרי כל האקסטרים והמשימות שראינו בסדרות מציאות שונות, לראות את מארק נותן להם משימה של משחק של ילדים בכיתה א', ומעיף בנאדם בגלל שהוא אמר את המילה Stupid, זה מאכזב. מארק חושב שהכל זה לקחת סיכון. אם ככה, אפשר להגיד שכשריצ'רד קרא לתוכנית שלו טיפשית, זה היה סיכון, כי אולי מארק שומע?! שטויות במיץ. בתור אוהב ריאליטי, אני ימשיך לראות את הפרק השני, אבל אם הרמה לא עולה, אין טעם להמשיך לראות..

amitooshacham

New member
פרטים בבקשה

מיליארד אמריקני שנמצא ברשימה 40 האנשים הכי עשירים באמריקה (מארק קיובן), מחליט לתת מיליון דולר לאחד מ-16 אנשים שהוא בחר להיות הקאסט. הוא נותן להם משימות שונות, עוקב אחרי כל מהלך שלהם, ומכליל טוויסטים שונים לאורך הדרך.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

המשחק הזה שאני לא זוכר איך קוראים לו, שיש מגדל מקוביות עץ, וכל אחד בתורו צריך למשוך קוביה אחת ולשים אותה על קצה המגדל, וככה מתחלפים בתורות, עד שמישהו מפיל את המגדל ומפסיד.

effitesl

New member
צודק ../images/Emo58.gif

גם אני התאכזבתי. זו הסידרה שאמורה להתחרות באפרנטיס? ראיתי בפרומואים שהמשחקים של כיתה א' ימשכו. כי משחקים חיובים על מי עף. גם המארק הזה מעצבן. מעניין רק מה יהיו הטוויסטים בתוכנית. מישהו יודע כמה פרקים אמורה להיות הסדרה כי כבר העיפו 3 אנשים והפרק עוד כלל היכרות עם המתמודדים.

Woogyman

New member
איקס פקטור - נטול ספויילרים ../images/Emo110.gif

מישהו מהצופים בסדרה יכול לרשום כאן קצת מידע עליה, בלי ספויילרים? זאת אומרת - מה הפורמט, איך זה שונה מהאיידולים למיניהם, ובכלל - אם זה מומלץ. אני פשוט שוקל לראות את זה, ועוד לא החלטתי. תודה :)

Boran

New member
ככה:

זה שונה מהאידולים- שרון אוסבורן שופטת, והנבחנים מחולקים ל-3 קבוצות- צעירים, קבוצות ומבוגרים. החידוש הוא שגם להקות וגם אנשים מעל גיל 25 יכולים להירשם (ואפילו זקנים). לדעתי האישית זה כבר די נמאס.

maya567

New member
X-Factor 102 ../images/Emo58.gif

אחח אחח אחח, כמה שאני אוהבת תוכניות אודישנים. לואי בהחלט יצא קצת זבלון. אבל הוא היה נורא משעשע. גם בפרק הזה העריכה והסאונד פשוט מצויינים. וזהו, סה"כ כיף ומגניב. אני ממשיכה לצפות
.

למעלה