the new 52 issue 0

idodo35

New member
the new 52 issue 0

שמועות קיבלו אישור לא מזמן שבספטמבר הקרוב DC הולכים להוציא issue #0 לחוברות שלהם בדיוק שנה אחרי הריבוט האחרון של הnew 52... בנוסף באוגוסט כל החוברות מסיימות את הסיפורים שלהן... קצת כמו בשנה שעברה...
נראה שמחכה לנו עוד ספטמבר מרגש!
מה אתם חושבים?

mulon1984

New member
שכחתי שאני אדום!

אז אני מגיב חופשי כי כיף לי לראות את זה P:

המממ... שמע, כל הריבוט היה בלוף.
היתה תנועה גדולה של קוראים בין החברות,
אבל קוראים חדשים לא היה,
ואחרי שנה לא קיבלנו הצדקה אמיתית לכל הריבוט הזה.
אז למי לעזאזל אכפת מ-#0???

yoavhi1994

New member
לא ממש מסכים

כמובן שהריבוט היה טריק שיווקי שבא להעלות מכירות. אבל נראה לי שכל הרענון הזה עשה דווקא טוב.
נכון, רוב הסדרות נשארו די בינוניות(לפי ביקורות, אני לא קראתי פסיק מהקומיקסים), אבל פתאום גם יש דברים "חדשים" ומסקרנים, ודווקא לא בגזרת גיבורי-העל.

אז מנקודת המבט שלי הטוב גובר על הרע, בעיקר שבסך הכל דברים באמת צריכים להיות פשוטים יותר לקוראים חדשים.

spidey 82

New member
המטרה העיקרית של הריבוט

הייתה משיכת קוראים חדשים. מבחינת מכירות DC הצליחה לעקוף את מארוול ולהשתלט בעקביוצ על העשירייה הראשונה, מזה שנים רבות של דומיננטיות מצד המתחרים; אולם שמירה על כוח קנייה חדש או בנייה של דור קוראים חדש - בכך הם נכשלו כישלון חרוץ.

וזאת מבלי להיכנס לאיכות התוכן, כמובן, כל אחד ודעתו הוא. ל-DC לא אכפת מהתוכן והחברה תזרוק את כל הפרויקט הזה מהחלון בלי לחשוב פעמיים, אם מישהו מאנשי השיווק יעלה רעיון חדש ובעל פוטנציאל להגדלת הרווחים.

mulon1984

New member
זה זמני

נכון, הם עלו אחרי שמרוול מעכו אותם בענק, אבל הם בקצב של ירידה מתמדת גם עכשיו ומרוול חוזרים להשתלט.
וכמו שאמרת - קוראים חדשים לא יצא מזה.

למעלה