The Mile High fax machine fuckup

RoyBehar

New member
The Mile High fax machine fuckup

אני עד עכשיו לא מאמין שהסיפור הזה אמיתי והוא קרה בפאקינג 2013!
מסתבר שהברונקוס היומבמו״מ עם הסוכן של אלביס דומרביל עד היום על בניה מחדש של החוזה שלו בשביל לשחרר קצת את הסלארי קפ. היום ב1:59 שעון דנבר היה הדד-ליין להגשה של החוזה החדש.
בשעה 13:35 הגיעו להסכמה לגבי החוזה החדש. כל מה שהסוכן של דום היה צריך לעשות זה לשלוח פקס (השנה היא 2013 להזכירכם, זה לא איזה קוריוז משעשע משנות ה80...) והפקס של הסוכן, מה לעשות, התקלקל.
במשך 25 דקות אף אחד לא מצא פיתרון (כמו לצלם את החוזה בפאקינג איי פון אפילו ולשלוח במייל!) והקבוצה נאלצה לשחרר את דומרביל.
זה כל כך מטופש שאם זה היה קורה לכל קבוצה אחרת הייתי צוחק שעה רצוף. כרגע אני קרוע אם לצחוק או לבכות.
אומרים שג׳ון אלוויי זועם, בצדק כנראה, אבל אני לא מבין איך אף אחד במשרד של הברונקוס לא הצליח לפתור את זה בזמן. בקיצור, אלוויי אמנם היה מושלם עד עכשיו בתור מנהל אבל היום הוא לגמרי עשה את הפאמבל הראשון שלו. אני ממש מקווה שהוא יצליח ליפול על הכדור (עדיין אפשר להחתים אותו על חוזה חדש, אבל זה אומר מכה לא פשוטה בתקרת השכר וזה מבאס) ושקבוצה אחרת לא תחתים את דומרביל לפני הברונקוס.

mayhem1121

New member
קראתי עכשיו באתר של ה NFL

ואני בעצמי דיי בהלם.

אני בספק אם צילום באייפון היה קביל משפטית.. בכל מקרה הוא יכל לנסוע כמה דק' לחנות שיש לה פקס ולפקסס משם.

האאממ..

מתברר שלא רק בהתאחדות שלנו לא יודעים לפצח את טכנולוגיית הפקסימיליה.

מעבר לזה

נשאלת השאלה איך הם נתנו לסוכן לגרור אותם לפינה הזו של יממה לפני תום חוזה..

erezc11

New member
למה לא חתמו על אותו חוזה אחרי הדליין?

כתוב שלפי הפרסומים זה לא כזה פשוט לערוך הסכם חדש כי לדנבר נשרפו 4.86 מיליון מתוך ה salary cap של העונה הבאה. מישהו יכול להסביר למה?

erezc11

New member
כי מדובר ב guaranteed money

למה לשאול שאלות בפורום לפני שמנסים לברר לבד!??!!? אם הוא חותם חוזה על 5 מיליון בקבוצה חדשה הוא יקבל גם את זה וגם את ה guaranteed money מדנבר?

RoyBehar

New member
לא לגמרי הבנתי

מה שבטוח הוא שמבחינת הקבוצה, בין אם מחתימים אותו מחדש או לא, מדובר ב Dead money ז״א כסף שיורד מתקרת השכר בכל מקרה. לא הבנתי אם זה כסף שהולך אל דומרוויל או לא.

בכל אופן, עכשיו שעוד פרטים מתחילים להתבהר, זה קצת מריח כמו תרגיל של הסוכן, למרות שהבנתי שגם אלביס ממש כועס על זה. אומרים שהוא כבר הבין שהמשכורת שהובטחה לו בחוזה המקורי (מקדושבג והשטויות שלו ממשיך לרדוף אותנו) הייתה לא הגיונית והסכים לקיצוץ כי רצה להשאר בדנבר וכי הבין שלא יקבל סכומים דומים מקבוצה אחרת, בהתחשב במצב השוק בעמדה שלו.
מקווה שהוא עדיין מבין את זה ושיחתום בחזרה מהר (ויפטר את הסוכן שלו)

RoyBehar

New member
הNFLPA יחקור את הסיפור

כמו שהיה במקרה של טרל אוונס וסאן פרנסיסקו, האיגוד יחקור את הסיפור הזה ויש סיכוי שבסופו של דבר הליגה תאפשר לחוזה החדש לחזור להיות בתוקף.
הברונקוס כבר ביקשו מהליגה לקבל את ההסכם בע״פ שהיא לפני שהחוזה נחתם והליגה סירבה. בגלל שאלביס הוא המפסיד הגדול של הסיפור (לא הבנתי לגמרי למה, אבל זה מה שאומרים) האיגוד יברר ואמור להיות לטובת אלביס מן הסתם.
בכל המקומות שקראתי ציטטו כל מיני מקורבים של דום שאומרים שהוא מאוד רוצה להישאר בדנבר, כשמצד שני הסוכן דמיקולו שלו משוויץ בעשרות הטלפונים שהוא קיבל לגבי דום מהרגע שהסיפור נודע.

erezc11

New member
טוב שיש פגרה בשביל להיכנס לדקויות

מצאתי הרבה מידע מועיל, כאן:
http://www.askthecommish.com/SalaryCap/faq.aspx

יש דבר שנקרא acceleration (בתרגום מילולי: האצה). הסבר:

כידוע קבוצה יכולה לחתוך שחקנים ולחסוך בכך כסף. נגיד החתמתי שחקן על חוזה של 10 מיליון ל- 5 עונות כאשר בכל עונה הוא מקבל שני מיליון דולר. אז בכל עונה יורדים לי שני מיליון דולר מתקרת השכר ויש לי שני מיליון דולר פחות לבזבז על שחקנים אחרים. אחרי נגיד שלוש עונות אני יכול להחליט שאני חותך אותו ואז מתפנים 4 מיליון דולר שהייתי אמור לשלם לו בשנתיים האחרונות של החוזה אותם אני יכול לשלם לשחקן אחר שלדעתי יותר ראוי שיהיה בקבוצה.

אבל, נגיד לשחקן יש סוכן פיקח (שאפילו יותר להפעיל מכשיר פקס) שמודע למצב ומתעקש שחלק מהחוזה יהיה מובטח, guaranteed money . למשל בונוס על חתימה נחשב guaranteed money לא משנה מה קורה בעתיד הוא בכל מקרה ישולם. במקרה הזה הסוכן יתעקש למשל שמשכורת השחקן תהיה מיליון דולר לעונה למשך חמש עונות ובנוסף השחקן יקבל בונוס חתימה של 5 מיליון שיחולקו באופן שווה, מיליון דולר בעונה.

אבל, נגיד שיש לי בעייה שהגעתי לגבול תקרת השכר לשנים הקרובות ואני לא יכול לשלם לו את הסכומים האלה. אז אני יכול להגיד לו משהו כזה: המשכורת שלך תישאר מיליון לעונה אבל בונוס החתימה יחולק ככה: בכל אחת מארבע העונות הראשונות תקבל רבע מיליון ובעונה החמישית תקבל 4 מיליון דולר כנגד בונוס החתימה. אז בכל אחת מארבע העונות הראשונות אני ישלם לו 1.25 מיליון דולר (שכר בסיס של מיליון + רבע מיליון בונוס חתימה) ובעונה החמישית 5 מיליון (מיליון שכר בסיס + 4 מיליון בונוס חתימה). כמובן, שאני מקווה שעד העונה החמישית אני כבר אסתדר עם תקרת השכר שלי כי למשל בינתיים, שחקנים יקרים כבר יסיימו את החוזה שלהם

ועכשיו הבעייה: נגיד אחרי שלוש עונות אני רוצה לשחרר את השחקן. אז את שכר הבסיס שלו, מיליון לעונה אני חוסך, אבל אני חייב לשלם לו את בונוס החתימה, רבע מיליון לעונה הרביעית ו- 4 מיליון לעונה החמישית. פה נכנס הקטע של ה- acceleration, כל ה- guaranteed money יירד לי מתקרת השכר שלי במכה אחת לעונה הקרובה . אם החוזה של השחקן הוא לעונות 2010-2014 אז בעונת 2013 ירדו לי מתקרת השכר שלי 1.25 מיליון ובעונת 2014 5 מיליון. אבל אם אני חותך אותו אחרי עונת 2012, בעונת 2013 ירדו לי מתקרת השכר כל מה שנשאר לי לשלם לו מבונוס החתימה 4.25 מיליון שזה כמובן 4.25 מיליון פחות להוציא על שחקנים אחרים

נקודה אחת שהצלחתי להבין..

היא שלמעשה דנבר היו חייבים לשחרר את דומרוויל עד הדד ליין - אחרת הוא מקבל מהם את ה guaranteed money גם אם הוא לא חותם על כלום.
במצב כזה הוא חופשי לשבות איטלקית,
ואם הוא נמכר - הרי שכל קונה יידרוש שסכום ה guaranteed money ייקוזז מהמחיר..

RoyBehar

New member
טוב, לפחות את הסוכן הוא פיטר

הוא כנראה הולך לחתום עם הסופר אייג׳נט שמייצג גם את פייטון מאנינג. מקווה שזה סימן טוב ושהוא יישאר.

RoyBehar

New member
אלביס הגיע להסכמות עם בולטימור.

שיישרף המגיד הזה והפקס הדפוק שלו!!!

למעלה