The March Of The Black Queen

תוכון1

New member
The March Of The Black Queen

היי האמת היא שרק לאחרונה אני מתחיל באמת לשמוע את קווין, עד לא מזמן הכרתי רק את הלהיטים הגדולים שלהם (שהם כמובן מדהימים בפני עצמם, אבל הרבה יותר מעניין להיחשף לשירים שזכו לפחות חשיפה), ואחד השירים שהכי תפס אותי זה השיר שכתבתי בנושא ההודעה. אני שמעתי אותו כבר עשרות פעמים ואני מתחיל לחשוב שהוא השיר הכי טוב של הלהקה, אפילו יותר מ-Bohemian Rhapsody האגדי של הלהקה. ומה שהכי מדהים אותי בסיפור שהשיר הזה לא מוכר בכלל. אמנם אני מאמין שמעריצי קווין מכירים אותו בעל פה, אבל בקרב הקהל הרחב זה שיר אנונימי לגמרי. אני גם מאמין שהוא מעולם לא יצא לרדיו. ממש תעלומה מה הסיפור שהלקה לא ממש ניסתה או הצליחה לקדם את השיר המדהים הזה. בכל מקרה, נראה אחלה פורום - אני אשמח להצטרף!

galb1212

New member
אכן שיר מעולה

וכן, הרבה מהמעריצים יסכימו איתך שהשיר יותר טוב מהרפסודיה, ביניהם אני ורוב חברי הפורום כנראה. הוא לא יצא לרדיו, כנראה בגלל סיבה די ברורה, הוא פשוט לא מתאים אליו, כלומר, הוא שיר מורכב ולא מיינסטרימי, שכולל החלפת מקצבים ועוד אלמנטים שלא מאפיינים את המוזיקה הפופולארית. הנה כתבה נחמדה שמצאתי על השיר, הכתבה גילתה לי על קיומו לפני שקניתי את האלבום שממנו בה השיר, שאגב, הרבה מעריצים אומרים שהוא יותר טוב מanato. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3346952,00.html

תוכון1

New member
../images/Emo51.gifאחלה כתבה

בכל מקרה - גם בוהמיין רפסודי אינו שיר קליט בעליל (לדעתי לפחות) ועובדה שהוא הצליח ברדיו ובענק. אני חושב שגם "המלכה השחורה" היה יכול להצליח ובענק.

galb1212

New member
זה לא זה..

האמת חשבתי על בוהמיאן רפסודי, זה מה שעושה אותו כל כך גדול, המבנה שלו בכלל לא מתאים למצעדים, אבל איכשהו הוא הצליח בענק, כנראה זה הקסם של השיר הזה.

נכון.שתי הדקות האחרונות של השיר הן רוק מעולה

ולדעתי גם קליט בעליל. זה לא שווה הרבה בלי הקטע שלפניהן, אבל אני מודה שההתחלה פחות קליטה ולקח לי כמה שמיעות לחשוב שהיא מצויינת. אני לא מבינה למה קווין לא ביצעו לפחות את שתי הדקות האחרונות בהופעה, כדי לחשוף את הקהל לשיר ולאלבום. גם liar ממש לא קליט והוא בכל זאת כלול ב at the beeb ואפשר למצוא קטעי הופעות של ביוטיוב

dar dahan

Member
שיר מדהים.

והכן רוב השירים של Queen שהם לא להיטים הם גם טובים. אבל לגביי מה שיר יותר טוב (מצעד המלכה השחורה או רפסודיה בוהמית) לדעתי שניהם טובים, אבל הרפסודיה במעט יותר כי הצליחה במרכביותה להוות שיר אדיר עבור תחנות הרדיו. לדעתי כל השירים של Queen (או לפחות 90% מהם) הם יפים ומדהימים כל אחד ואחד מהשירים של הלהקה המדהימה הזאת נהדרים. והם מתאימים לכל מצב, יש שירים חזקים, יש שירים שקטים יש שירים קצביים ויש שירים עמוקים, הכל מהכל.
Queen=

khammel

New member
בהחלט אחד השירים הטובים

ומבחינתי, הרבה יותר מהנה לשמיעה מהרפסודיה. המארש לא יצא לרדיו מאותה הסיבה שכמעט ולא שחררו את הרפסודיה לרדיו -- השיר ארוך מדי ומורכב מדי. הרפסודיה הגיעה לרדיו כי שדר רדיו שקיבל עותק לא לשידור החליט לשדר אותו בלי רשות. זה נהיה להיט בן רגע והשאר הסטוריה. ייתכן וזה היה קורה גם עם המלכה השחורה, אבל נראה לי שבכל זאת אין בה את הגאונות הרוקיסטית שיש ברפסודיה. וגם חסרים כמה גליליאו.
ברוך הבא לפורום
קרן

geashono

New member
כל יום נולדים מעריצים חדשים

גם אני הכרתי את קווין כמה שנים אחרי שפרדי מת ואני בחור מאוד דתי יש בקווין עומק ריגוש ומגוון שכמעט ולא קיימים היום ולכן כל יום מתווספים מעריצים חדשים הבעייה היא שאחרי ששומעים יצירות מופת כמו נגיד המארץ של המלכה השחורה או להבדיל שיר של אירון מיידן פחד מהחשיכה (תרגום חופשי ומאוד לא לעניין) קשה לשמוע מוזיקה ישראלית בכלל וחלק גדול מהמוזיקה הפופולארית כי אם 2 יצירות המופת האלו הם שיר אז מוזיקה ישראלית זה משהו אחר בלתי ניתן לשמיעה אני לא יודע אבל רוב המוזיקה הישראלית שנחשבת איכותית פשוט עושה לי רע מה לעשות התרגלתי לטוב ביותר

Imai

New member
השיר החביב עלי זה The Prophet's Song

פשוט יצירה, וגם Death on to legs. אלוהים איזו להקה, כבר אין יותר כאלה.

למעלה