THE LOTSKI`S TEAM IS BACK

אשכולון

New member
THE LOTSKI`S TEAM IS BACK

הקבוצה של לוצקי נתנה לדרוקר בראש! עוד הפסד בשרשרת ההפסדים של רעננה. דרוקר בדרך הביתה! מזל טוב עידו.

אשכולון

New member
למנור חלק בנצחון

עמי מנור הוותיק הצליח ל``חמם`` את המשחק ואת הקהל נגד רעננה. פרשת סיימון שלרעננה לא היה בה יד ורגל היתה פקטור חשוב במשחק. אז הניסיון של מנור גבר על הסטריליות של הנהלת רעננה.

MegaYellow4

New member
איזו שטות

הרי אם באמת עניין דרוקר-סיימון מצוץ מהאצבע, הרי שעם כל הכבוד על התרומה של חימום האווירה לניצחון, הנזק העתידי יהיה כבד. לא חשבת על זה שרעננה לא יעברו בשקט על ההשתלחות הפראית של מנור בהם, אם הסיפור לא נכון?? מנור ישלם, ובגדול.

אשכולון

New member
חרטה בחזקת 18

מה אתה מקשקש ? אני לא חשבתי?! מנור אולי הוא זה שלא חשב! תאמין לי הוא חשב בגדול... רעננה יכולה רק לקפוץ במקום ודרוקר כנראה הולך בקרוב לישון כי עד מתי ימשך הביזיון?!

MegaYellow4

New member
ומה עניין מחט לתחת, באמת?

זה שדרוקר מפשל ברעננה לא קשור לעובדה שאם ההתנפלות של מנור על רעננה מצוצה מהאצבע, הוא יעמוד לדין על הוצאת דיבה.

עידו ל

New member
פש...אני רואה שעומד לפני משפטן..

במקום לדבר שטויות כדאי שתתיחס לאפשרות היותר מדאיגה ומעוררת הפלצות והיא שדרוקר אכן עשה את מה שמיוחס לו ופעל בצורה מכוערת לפרק קבוצת כדורסל. אדם כזה לא צריך להיות בכדורסל הישראלי אם זה התברר כנכון אבל משום מה בחרת שלא להתייחס לכך , מענייןלמה.

MegaYellow4

New member
במקום להתנפל

כדאי שתרגיע את עצמך ותראה את היסטוריית ההודעות. מה שכתבתי זה שבמידה ויתברר שהסיפור של מנור בדוי, הוא יועמד לדין וצפוי לתביעות דיבה. קצת הבנת הנקרא לא תזיק לפני שמתנפלים.

roy_ma

New member
גדולים, חולון!!! מאז הרקוויאם שלי

לקבוצה, רק טוב קרה לה!! ניצחון ענק!!

למעלה