The Look -

Mikel20

New member
גם אני ניסיתי ../images/Emo3.gif

וזה מה שקרה..צריך תוכנה מיוחדת שעושה capture לתמונות מוידאו. (רמז רמז...כנראה לאיזה צפניה אחד יש את זה)

יניב1

New member
בבקשה אנשים...

אמנם לא צפיתי בכל הפרק, אבל מהשבחים שלכם פה אני אכן אעשה זאת...

יניב1

New member
והנה עוד בונוס קטן, כמובן ../images/Emo58.gif

התמונה שקדמה לה... פשוט חמש שניות של ללקק ת'אצבעות

יניב1

New member
ובאמת היה אחלה פרק

ממש נהניתי. ברוק ו(במיוחד) סטפני גדולות מהחיים. איך צחקתי בקטע שברוק ורידג' הציצו להם ולשברוק היתה את החוצפה לנפנף להם בנוצות של הכרית.. ענקית! וכל הזיכרונות... איך סוזן פלאנרי השתנתה במשך השנים, זה לא ייאמן. טוב בכל זאת 20 שנה לא הולכות ברגל... עבר לי מהר מדי, קצר מדי אבל היה ממש טוב. כמעט טוב כמו פעם. אני רק חושש לחזור לצפות בפרקים הבאים כדי לא להתאכזב. מה אתם אומרים? שווים צפייה?

Mikel20

New member
זה תלוי

איזו עלילות מעניינות אותך? (כבר שכחתי
) ברוק/רידג'? ברוק/רידג'/ריק/פיבי? אם כן אז יש לך למה לחכות
אבל אם הם משעממים אותך כמו עימנואל הלפרין במוסף תרבות של ערוץ 1 , ואתה בעניין של טיילור/ניק אז השבוע יהיה פרק מעניין (ברביעי) והשאר בשבוע הבא.

יניב1

New member
מה זה שיצפה, סליחה? ../images/Emo58.gif

ואם לא בא לי? באמת צפניה, לרגע נשמעת לי כמו סטפני. אגב, אני פה רק כדי להתרפק על נוסטלגיה. החידושים וההמצאות של אדון בראדלי בל (ממה שקראתי כאן ומההודעה של מייקי) ממש לא עושים לי את זה. גם לא האיחוד המחודש של ברוק ורידג', שנראה לי יחזיק מעמד לשתי דקות וחצי עד שאשלי אבוט תחצוץ ביניהם (וזה יכול היה להיות מעניין, אבל בראדלי לא כזה מתוחכם. מצד שני, לכו תדעו). אני בכל מקרה, ממשיך לעקוב. בסתר...

Mikel20

New member
לסיכום

תבקר אצלנו בפורום, ולפי התגובות תדע אם לחזור לצפות

למעלה