"The Longer You Stay"

~*~gaL

New member
"The Longer You Stay"

עוד פרק מדהים של אי. אר.... בקצרה: אבי ולוקה - באמתתת הגיע הזמן! כמה זמן חיכיתי לזה.. צ´ן ודייב - אאוץ´. קשה לי למצוא פה מי יותר אשם. נכון, צ´ן צ´יף עכשיו, אבל עדיין, הם זימנו את קרי.. ו..נכון - היא לא צריכה להיות תלויה בקרי.. אבל.. טוב, זה יותר מדי מסובך.. קרטר - "What?" חיחי האיש שהתעלף בהתחלה פשוט הרג אותי מצחוק.. והנפילה של קרטר.. זה בטח כואב, אחרי הכל, הוא נדקר פעם. פיטר - וואו. הקטע שלו עם ריס היה כ"כ קשה.. סצינה מעולה. והרוג´ר החדש.. אני לא מבינה למה ההחלפת שחקנים הזאת פתאום.. וגם אם אתם מחליפים, למה לצלם את הסצינה של ה"פרקים הקודמים" מחדש? מארק ואליזבת´ - מאד כואב לי לראות אותם עצבניים אחד על השני.. והקטע של "את דולפת" היה פשוט ענק.. יוש - השיער החדש.. מוזר. מאד. אבל הוא עדיין חמוד! :) בתקווה לימי זוגיות של קרטר-אבי (שיבואו כבר!), אני מסיימת כאן..

man in heaven

New member
אהה... אי. אר.... טלוויזיה במיטבה../images/Emo44.gif

למרות שהתחלתי לראות את הסדרה המעולה הזאת רק מתחילת העונה הקודמת שלה - התמכרתי על הפרק הראשון ! האמת אני לא ממש מספמט את אליזבת קורדיי. מאז שהיא בהריון (וגם עכשיו!) היא עצבנית ומסוכסכת עם מנהל הבי"ח, שכחתי איך קוראים לו.. הכי אהובה עליי היא כמובן אבי לוקהארט המסכנה שנראית כאילו היא המציאה את המילה מלנכוליה, במיוחד בפרקים המעולים עם סאלי פילד בתור האמא המשוגעת... פשוט סדרה מצוינת !
רק שאלה אחת, אם אפשר להזכיר לי, מי זה רוג´ר ?...

~*~gaL

New member
רוג´ר --

זה בעלה של קרלה. ואתה יכול להסביר לי איך אני שמעתי על אנשים שלא אוהבים את אבי?.. איך אפשר שלא?! תקווה לשידורים חוזרים.. בעצם.. שלח מיילים לערוץ שלוש! בקש! דרוש! ונראה לי שדברת על רומנו. אליזבת´ תמיד הייתה עצבנית עליו.. כמו כולם :)

man in heaven

New member
זהו, רומנו ! (וגם: זהו, רוג´ר!) ../images/Emo13.gif

אז קודם כל, אין מה לעשות - יש אנשים שלא אוהבים את אבי כמו אחד שאני מכיר, שהיה פעם מכור לאי אר ועכשיו הוא בקושי רואה ולא סובל את אבי... לא יודע מה רוצים ממנה... ושידורים חוזרים - יש! של העונה הקודמת. לפני כמה ימים ראיתי את הפרק עם אמא של אבי. רגע, אני בודק... הנה, ביום שבת בעשר בלילה יש שידורים חוזרים, אם זה עוזר לך... ובקשר לאליזבת´ - היא פשוט עצבנית מדי ואם שמת לב בפרק האחרון כל סצינה איתה כמעט לוותה בצעקות שלה או של התינוקת אז אני מעדיף לחסוך בה...

~*~gaL

New member
טוב, אלו אנשים שלא מבינים כלום.

אבי היא הכי הכי! וכן, שידורים חוזרים של העונה השביעית יש, וזו התקדמות, אבל אני רוצה של כלללללל העונות, ויש להם איפה לשבץ את זה, כי.. שיעשו לי טובה... הם משדרים סדרות שצופים -- אני לא בטוחה שיש להן.. וגם אם יש צופים לסדרות האלו, אפשר אחרי שהן יגמרו לשדר אי. אר., אבל לא עושים את זה, וזה מרגיז. דוגמא: בשבת, אחרי שהבית הלבן תגמר, עוד כמה שבועות, אי אפשר לשדר? ויודע מה, נלך גם על "מאוחר בלילה".. אחרי גיא פינס אי אפשר לשדר (אחרי שמאד טי.וי. תגמר, כמובן)? הם יכולים! הם פשוט רוצים לעצבן אותי.. בקשר לאליזבת´ - איך אפשר לא להיות עצבנית?! אני בטוחה שעבר עליה יום נורא, ככה שנסלח לה.. ומתי שהתינוקת בכתה, אתה חייב להודות, זה היה דיי מצחיק..

Gloria_Nathan

New member
השחקן הזה של רוג´ר- בוגד!!!

הוא היה בשיקאגו הופ!!!!! My Chicago Hope!!! מה הוא עושה שם?!?! בכל מקרה לפרק- אהה לא מי יודע מה. היו קטעים נחמדים (כמו הנפילחה של קרטר, ועוד מלא דברים של קרטר...) אבל הריב של אבי ולוקה. אוי נוראי! בעיקר ה You´re not that special... מי אומר דבר כזה?!?! וגם התגובה של אבי הייתה כ"F לא...היא! אתם יודעים שהשחקן של לוקה ביקש מהתסריטאים לשנות את השורה כי זה נמשע לו ממש לא לוקה אבל הם לא הסכימו?? וכמה שאלות בשביל פיק: איך קוראים למנהל של האיאר או הבית החולים שכולם שונאים? (הקירח הזה). למי יש סמכות לשחרר את קרטר ביום שבו לקרטר יכולה להיות בעיה...רגשית לעבוד (נגיד ביום שבו לוסי אמורה להפוך לרופאה...)?

~*~gaL

New member
אהההה כן,

רציתי לראות את התגובה שלך לפני שאני כותבת שהוא היה שם.. חיחיחי.. עכשיו הוא באי. אר.!! והוא עוד ישאר לכמה פרקים... בעונה הראשונה של אי. אר. הוא גם היה, אגב. רק בתפקיד אחר. והתגובה של אבי דווקא דיי מתאימה לה, כי היא יודעת לעמוד על שלה, וזו אחת הסיבות שאני מרגישה כל כך קרובה אליה. ולוקה אמר דבר כזה כי הוא.. כי הוא אידיוט! היא לא מיוחדת? לא יפה?? הא! שישתוק ויחזור למלצרית שלו.. שיתבייש. הקירח=רומנו. וזה תלוי.. כי תראי, כרגע צ´ן צ´יף, וזה תלוי באיזו תקופה.. לפאנפיק את יכולה לרשום את קרי, ואולי אפילו את מארק בגלל הותק..

Gloria_Nathan

New member
רגע....

את ראית שיקאגו????? *את* ראית שיקאגו????? ובקשר לתגובה של אבי- האי בהחלט עמדה על שלה, אבל כשמישהו אומר "את לא כ"כ מיוחדת ואת לא כ"כ יפה" אני לא חושבת שיש בן אדם אחד נורמלי שימשיך איתו את השיחה. או שלוקה היה מקבל פה איזו סטירה שבהחלט הגיעה לו אחרי מספט כזה או שהיה צריך ללכת אחרי אבי לכל מקום מתחנן שהיא תמשיך לדבר איתו כשהיא לא מוכנה לשמוע עוד מילה אחת. ורק לידע כללי- אני, נעה, ועוד אחת מפורום אחר בשם רייצ´ל החלטנו שאבי של נעה, דייב של רייצ´ ולוקה וג´וןג´ון שלי! את רשאית לבחור לך מישהו (מותר ד"א גם כאלה שעזבו)

~*~gaL

New member
האמת,

לא.. ראיתי איזה 5 דקות מזה בסטאר וורלד וזה לא ממש עשה לי משהו.. אבל.. אולי נפלתי על פרק לא טוב?? זה כמו שקרה לי עם באפי.. מתי שישדרו את זה שוב תודיעי לי ואני אנסה שוב. ועדיין נראה לי שאבי הגיבה בדרך שמתאימה לה. מה לעשות.. ככה אני חושבת. ואני רשאית לבחור מישהו?? אממ אני כבר ממז-מן בחרתי בכולם! ואת באמת חושבת שאני אתן לאחרים לבחור לפני את אבי וקרטר?? :) ואיזה פורום?.. אני סקרנית..

Gloria_Nathan

New member
אין לי מושג מתי יש עוד פעם

כי אין לי סטאר וורלד (*בוכה*). ולא יעזור לך כלום לוקה ובמיוחד קרטר שלי! אני הרווחתי אותם כשהתחלתי לראות איאר ובגדתי באחוות השיקאגויים! וזה פורום טלוויזיה קולנוע וכל השאר בהייד פארק

~*~gaL

New member
ג´ן, מיי סוויטהארט, ניוזפלאש..

הנעה "שלך" היא הנעה "שלי".. בטוח, לפי האיי סי. ידעתי! בגלל זה שאלתי אותך אם את בטוחה שהיא רצתה שתאהבי את אבי/קרטר כזוג.. כי זה לא הגיוני.. הכל התחבר לי חוץ מזה: קרטר עם דב הבחירה באבי שתהיה שלה השם "נעה".. טוב, ולא נעים לי לדבר עליה מרחוק, זה לא בסדר.. וכל הדמויות שלי כבר, ממזמן :) יודעת מה.. בואי נחלק את קרטר ולוקה חצי חצי, אוקיי?

הפרק היה יפה מאד

זה נדמה לי, או שקרי הרגישה אשמה בסוף, כשהיא מצאה את האיתורית? מארק היה כזה מסכן, וגם אליזבת. לא משנה כמה אבא יהיה אבא מסור ובן זוג נהדר, יש דברים שהוא פשוט לא חווה כמו אמא (בהנחה, כמובן, שאנחנו מדברים באמא ביולוגית). כמו שהיא אמרה - הפטמות הכואבות, הטחורים וכו´. הקטע עם צ´ן ומלוצ´י היה טוב. הזכיר לי בפעם המיליון למה אני לעולם לא הייתי הולכת להיות רופאה, ובטח לא של חדר מיון. אבי ולוקה - הוא היה כל כך מגעיל. איך מגיעים לשלב הזה? איך מגיעים לשלב שכל כך לא אכפת לך כבר. והמשפט ההוא היה ממש נורא. וגם ה"קרטר יכול לקבל אותך" - כאילו היא סחורה שמועברת מיד ליד.

~*~gaL

New member
סביר להניח שהיא הרגישה אשמה

ויכול להיות שהיא צודקת בקשר לכל העניין... דב צריכה לקחת דברים לידיים שלה, ולא להיות תלויה בה כ"כ. נכון, תמיד יכולות להיות החלטות גרועות, במיוחד כשאתה רק מתחיל תפקיד קשה שכזה, ונכון, התגובה של קרי שהיא אף פעם לא עשתה החלטה קטלנית שכזו גם לא הייתה צודקת. דברים כאלו יכולים לקרות.. וכן, נכון? אבי באמת לא סחורה. וללוקה הרבה פעמים לא היה אכפת. זוכרת שהיה מן פיצוץ שכזה בחדר מיון? קרטר רץ לאבי ולוקה לא. וגם הקטע של - I put up with a lot, Abby -- Carter, your mother, your moods טוב אני מבינה, הוא יכול לכעוס עליה *איכשהו* בגלל קרטר, אבל אמא שלה? לא נאה לו? מפריע לו? ומצבי הרוח *שלה*? לו בכלל לא היו.. בכלל לא. אני אוהבת את לוקה, באמת, אבל הוא פשוט התנהג בצורה אדיוטית.

Gloria_Nathan

New member
וכאם השתמש במילותיה של נעה...

"מוות לג´ק אורמן!" נראה לי שהיא אמרה שהוא כתב את הדיאלוג הזה. וגוראן התחנן שישנו את הדיאלוג כי זה *******לא******** לוקה. וגם רואים שהמשחק שלו לא משהו בקטע הזה, ובתור מישהי שלומדת בימוי ולמדה יסודות עיקריים במשחק אני יודעת שאחד הדברים הכי קשים לשחק זה משהו שאתה מרגיש שהוא מחוץ לדמות שלך.

~*~gaL

New member
מסכימה.

זה קשה. אבל אם אתה מצליח לעשות את זה טוב בכל זאת, זה מעולה. והמשחק של גוראן היה סביר. היו קטעים והיו קטעים. הקטע שהוא אומר שהיא לא יפה ומיוחדת לא היה טוב, למשל. אבל הקטע שבו הוא אומר שהוא לא יודע איך לעזור לה היה בסדר גמור. ולא מוות לג´ק אורמן!! לא!! הוא קדוש!

Gloria_Nathan

New member
אשמתי שהי לא קוראת להם...

בשמם האמיתי?? ומאיהם לי לדעת שדב זאת הג´ינג מאיי הזאתי?!?! אני רואה את הסדרה רק מלפני שבועיים! תהיו נחמדים!!! כשאמרתי שאני שונאת את אנג´ל בפורום בוואלה היו יותר נחמדים עליי (את יכולה לשאול את נעה בקשר לזה...) ואין לי בעיה לחלק אותם כל עוד אני מקבלת אותם כשהם עצובים ודיכאונים ודברים בסגנון...

למעלה