The Line of Beauty

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
The Line of Beauty

אין לי מושג כמה מכם קולטים טלוויזיה אנגלית (BBC2), אבל רציתי להמליץ על סדרה חדשה שמבוססת על הספר של Alan Hollinghurst (אלו מכם עם זכרון טוב במיוחד יזכרו שהוא אחד הסופרים האהובים עלי - ממש מעולה! - ושזכה בפרס הבוקר על הספר הזה) The Line of Beauty. אם הסדרה תהיה אפילו רבע מרמת הכתיבה של הסופר, אז היא תהיה מצויינת. זה סיפור על הומו אנגלי בשנות השמונים שמעורב בצמרת המפלגה השמרנית. אוסיף דווחים לאחר שצפיתי בה. ושוב, כי אני לא אוותר, מי ששולט היטב בשפה האנגלית (זה לא Dan Brown או Jackie Collins...), להתחיל לקרוא ומיד! ממליצה במיוחד על The Folding Star שלו, ספר מדהים ביופיו. לבנים מביניכם (אבל לא רק): המון סקס, אז כדאי להתאמץ.
ועוד מידע (השעה היא לפי שעון אנגליה, לכל אלו שרוצים לצפות מארץ אחרת):
The Line of Beauty Wed 17 May, 9:00 pm - 10:00 pm 60mins Andrew Davies' eagerly anticipated adaptation of Alan Hollinghurst's Booker Prize winning novel set in London in 1980's. It's 1983, and Oxford graduate, Nick Guest, is adopted by the rich, privileged family of Tory MP, Gerald Fedden. Nick is drawn into the seductive world of the Feddens and finds his feet in London's gay scene, embarking on a secret love affair with black council worker, Leo Charles. Strong language and some scenes of a sexual nature.​

itay82

New member
די עם העינויים!

כאן אי אפשר לקלוט טלוויזיה אנגלית. אי אפשר לקלוט בכלל משהו שאפשר להגדיר כטלוויזיה. אני מתגעגע לטלוויזיה האנגלית :(

odedee

New member
גם כאן לא ממש...

רק BBC america שבקושי מרגיש כמו אנגליה, ומביא בעיקר שטויות כמו what not to wear. ייאמר לזכותם שהם מביאים את coupling החביבה

ro99

New member
בנים! בנים! להרגע!

הסדרה בת 3 פרקים. יש ל-BBC מנהג חביב ביותר: כשמסתיימת סדרה, מוציאים אותה על DVD. (לעודדי, לבדוק שזה לא רק Area1, או מה שלא קוראים לזה שלא מסתדר עם DVD players אמריקאים)

odedee

New member
RO

אולי תזרקי איזה עצם? פה באמריקה עושים חרם על הסקס. לא מזמן קנינו DVD בבלוקבסטר, של Bad education של אלמודובר. יש שם איזה סצינה של מין אוראלי, שמהקולנוע אני זוכר שלא ממש רואים בה כלום (הראש של הטרנסקסואל מסתיר הכל
), אבל בבלוקבסטר הגדילו לעשות וטשטשו את התמונה בכוח, שיהיה, ליתר בטחון. פויה family values! ומי מכם שמבין מה הומואים עושים במפלגה השמרנית - שיסביר לי, אני כבר אדאג להמליץ עליו לוועדת פרס נובל.

ro99

New member
Double standards ../images/Emo31.gif

איזו חוצפה להשחית לכם את ה-DVD! במיוחד שאמריקה היא היצרנית הכי גדולה של פורנו הארד-קור בעולם... מסקנה: לא לקנות מבלוקבסטר אלא מאמאזון? גם אני לא קולטת את הקטע של הומואים במפלגה השמרנית, אבל הם כרגע בכזה שוונג לשנות את האימאג' שלהם, שאפילו ה-party vice-chair היא לסבית (ולחובבי trash-tv, הפרטנרית שלה היא fashion stylist Jay Hunt, 38, co-host of the BBC makeover programme Would Like To Meet). אני לא מצליחה לשכוח להם את Clause 28 הידוע לשמצה, את הסרוב להוריד את the age of consent מ-21, ואת ההומופוביה המושרשת (עדיין, doh) אצל ה-party faithful. אבל יש כאלו שחושבים שרק זה שהם נמצאים שם ולא זורקים עליהם אבנים, מראה שזה לא כך יותר (סינדרום Mary Cheney?
).

TrigATUSA

New member
העולם השתנה

בדיוק היה כתבה מעניינת בגארדיאן שניתחה את התמורות בכלכלה הבריטית ובין השאר ציינה את העובדה (הנכונה) שממשלת הלייבור של בלייר בעצם לא ביטלה אף אחת מהרפורמות הכלכליות של ת'אצ'ר השנואה. כלומר ת'אצ'ר זכורה בזיכרון הקולקטיבי כמפלצת שהטילה את מס הגולגולת, הפריטה שירותים ועוד ועוד, אבל בעצם הלייבור המשיכו את המדיניות שלה (ואין כמעט פוצה פה ומצפצפף)

ro99

New member
יש המון פוצים פה ומצפצפים

כמעט אי אפשר לשמוע שום דבר אחר כבר שנים רבות, וכל מי שעוקב אחרי הפוליטיקה והמדיה האנגלית (ואפילו קורא את הגארדיין יום יום כבר מעל ל-20 שנה), לא יכול שלא לפספס את זה...
דברתי פה בהקשר למקרה הספציפי של זכויות GLBT, ובהקשר הזה, לייבור הפכה את המצב לגמרי. השמרנים ידועים לשמצה בכך שהוסיפו חוקי דיכוי (כמו Clause 28 שמרר לרבים את החיים), כך שאין כאן מקרה של שמירה על הסטטוס קוו, אלא של החמרת המצב הקיים. לייבור הפכו את החוקים האלו, הורידו את ה-age of consent מ-21 ל-16 וחוקקו את הסכם הזוגיות, בין היתר. אי אפשר להכחיש את זה. ובקשר לשאר? כל מי שחי את שלטון ת'אצ'ר, רואה מאוד בבירור שינוי עצום באנגליה מאז. לא שאני חס ושלום מכחישה שיש דברים לא טובים, ושאני לא מתנגדת לגמרי למדיניות הממשלה באזורים מסויימים (מהגרים, עיראק, ועוד) ו/או הייתי מעדיפה דברים קצת אחרת באזורים אחרים, אבל כמו שאומרים באנגלית don't throw the baby out with the bath water. שום דבר זה לא שחור לבן - צריך להכניס קצת ניואנסים. מי שחושב שבגלל שלייבור כרגע (טוני בלייר) שוקעת בביצה זה אומר שהשמרנים הם הפתרון, או שלא עבר את הזמנים הרעים להחריד של אז ולכן בולע את כל מה שאומרים לו ללא ביקורת עצמאית, או שלקה במחלת השיכחה. דבר שצריך תמיד לזכור: רק בגלל שדבר אחד רע, לא אומר שההיפך שלו הוא טוב. יש תמיד יותר משתי אלטרנטיבות.

TrigATUSA

New member
מי ששוכר ב block buster

מגיע לו הם בכלל בבעלות של מורמונים, ולא צריך לתת דולר אחד לאנשים הרעים האלה במקרה אני יודע שיש ממש בשכנותך כמה וכמה חנויות להשכרת סרטים שהן גם עצמאיות (ככה שאתה לא מממן בכספך איזה תמנון בינלאומי שתורם לג'ורג' בוש) וגם מחזיקות את כל הסרטים הטובים בלי שום צנזורה

odedee

New member
אבל

קנינו
Netflix יותר טובים? אני מאוד מאמין בכלכלה ורודה, חלילה שכספי הירוק היפה ישמש איזה bigot.

TrigATUSA

New member
כן, NETFLIX לא מצנזרים

ויש 20 חנויות השכרה עצמאיות באיזור הקאסטרו וNOE VALLEY

gabcake

New member
rentq.com

שמעת על www.rentq.com? זה כמו netflix אבל מתמחה ב queer film. זה בארה"ב, check it out.

שמרנות וליברליות

לא מדובר פה בשחור ולבן או בקבוצות כדורגל שצריך לעודד בעיוורון. הרי כולנו גם ליברלים בדברים מסויימים ושמרנים בדברים אחרים אם נרצה או לא. המצע הפוליטי של המפלגה לא מבוסס רק זכויות הומואים ויש הרבה אלמנטים אחרים. בדיוק כמו שבארץ לא כל ההומואים רצים להצביע למר"צ. עכשיו כל מה שנותר לי זה לשבת ולחכות לפרס נובל...

די! מספיק! רחמנות!

גם אוהבי השיר האנגלי הם בני אדם! אלוהים עשה אותי כמו שאני! תקבלו אותי לחברה גם אם אני שונה!

ro99

New member
רחמנות? ממני? ../images/Emo6.gif

איך רואים עליך שאתה חדש בפורום!

odedee

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

TrigATUSA

New member
הכל באשמתך

אני בימים אלה ממש קורא במרץ את The Folding Star שקניתי בביקור קודם בלונדון לאחר שהמלצת עליו בפורום (!!!), בימי הראשונים כעולל בתפוז זה היה בדיוק בחודש שהסופר זכה ב Booker והיו ספרים שלו בכל חלון ראווה האמת ניתנת להיאמר, ואני מסתכן בטירפוד ידידותינו הווירטואלית, שאני נהנה מהספר אבל לא ממש משתגע ממנו. הספר קצת איטי לטעמי, התיאורים נמשכים לי קצת, ולמרות שהוא אורג את הרעיונות והעלילה בצורה מרשימה ומעניינת, ומחבר דברים בצורה מעניינת, הכתיבה לא מספיק קצבית בשבילי כנראה שאחרי שנים של טלביזיה וסרטים המוח שלי רץ קצת יותר מידי מהר

ro99

New member
../images/Emo6.gif

מי הבטיח קצב? זה literary fiction: שום דבר לא בוער. אני מתמוגגת מהשפה שלו. יאללה מכות!

ro99

New member
לאלו שלא קולטים BBC../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אפשר לצפות בפרק הראשון אונליין.

למעלה