The lies are all behind me now

The lies are all behind me now

השבוע בפינתנו המרנינה, אחד השירים האהובים (עליי לפחות): Father Lucifer. אני רק מקווה שאבא של טורי לא יעלב
. -מרגישים לא שפויים לפעמים? -מה אתם מעדיפים את "הטפטוף" או את ה"גשם"? (ואני לא מתכוונת לגשם אמיתי
) -מרגישים שאיבדתם את האלוהים שלכם? -מה עוצר אתכם מלהשיג מה שאתם רוצים? -מפני מה אתם עמידים? -ממי אתם בורחים? -מה הייתם רוצים שאחרים יראו בכם? או מה הם כל הזמן מפספסים? -מרגישים שהחיים שלכם שגרתיים, או שכל יום מיוחד? -הרגשתם פעם מחוסרי הכרה/ מנותקים לגמרי? -מי לא הייתם רוצים שילך? -מעדיפים שקיעה או זריחה? -התאכזבתם פעם ממישהו שחשבתם שתמיד יהיה שם בשיבלכם? -איזה כלל/ חוק הייתם רוצים לשנות?
And if you want, something from her, well I can't be her, but I can take you, take you through her door.​

אוך, שיר נהדר

-מרגישים לא שפויים לפעמים? כמובן. הרבה. הרבה. -מה אתם מעדיפים את "הטפטוף" או את ה"גשם"? (ואני לא מתכוונת לגשם אמיתי ) ובכן, אין אצלי טפטופים. לא היו אף פעם. רק סערות, מדי פעמים. -מרגישים שאיבדתם את האלוהים שלכם? כן. כן. ולפעמים נדמה לי שאני רואה אותו כשאני מסתנוורת. -מה עוצר אתכם מלהשיג מה שאתם רוצים? 'מה הם יחשבו עלי? אולי הם כבר חושבים' -מפני מה אתם עמידים? -ממי אתם בורחים? -מה הייתם רוצים שאחרים יראו בכם? או מה הם כל הזמן מפספסים? שידעו שאני סתם, סתם ילדה שרוצה להיות גיבור. -מרגישים שהחיים שלכם שגרתיים, או שכל יום מיוחד? שגרתיים. -הרגשתם פעם מחוסרי הכרה/ מנותקים לגמרי? לגמרי? לא חושבת. כנראה שעשיתי בכוונה כדי לתקשר עם הסביבה שיראו שאני לא ממש כאן איתם. -מי לא הייתם רוצים שילך? הוא (כמה מסתורי, אגב זה גם בשביל שאם אקרא את זה עוד כמה חודשים אתבלבל בין ההוא להוא להוא להוא). -מעדיפים שקיעה או זריחה? זריחה. -התאכזבתם פעם ממישהו שחשבתם שתמיד יהיה שם בשיבלכם? לא. -איזה כלל/ חוק הייתם רוצים לשנות?

נו באמת. יש להכניס נושא להודעה.

אין לי כח לעשות מדגישומטיק אז תסבלו בשקט אם מישו באמת הולך לקרוא את זה ..
-מרגישים לא שפויים לפעמים? נו, לה. -מה אתם מעדיפים את "הטפטוף" או את ה"גשם"? (ואני לא מתכוונת לגשם אמיתי
) בגשם אמיתי אני דווקא מעדיפה טפטוף.. :) -מרגישים שאיבדתם את האלוהים שלכם? לפעמים. תכלס. -מה עוצר אתכם מלהשיג מה שאתם רוצים? אנשים אחרים, לפעמים. או הלב. או, לא יודע
-מפני מה אתם עמידים? דברים לא חשובים. -ממי אתם בורחים? מהבית? -מה הייתם רוצים שאחרים יראו בכם? או מה הם כל הזמן מפספסים? הייתי רוצה.. שיראו את מה שאני משדרת רק פחות חסר בטחון. מה הם מפספסים. את העומק. כן, את זה הייתי רוצה שיראו יותר. והבגרות (כן, כי אני בכלל לא בת 6 או משו
) -מרגישים שהחיים שלכם שגרתיים, או שכל יום מיוחד? במינו! טרללה. -הרגשתם פעם מחוסרי הכרה/ מנותקים לגמרי? אפילו פעמיים. -מי לא הייתם רוצים שילך? מה זה זה. לא אוהף שאלות כאלה. -מעדיפים שקיעה או זריחה? שקיעה. ואז לילה. ופוך! -התאכזבתם פעם ממישהו שחשבתם שתמיד יהיה שם בשיבלכם? רק אחת? נו ב'מת גאייז. -איזה כלל/ חוק הייתם רוצים לשנות? אני עייפה מכדי להתעמק בזה כרגע אבל, בטוח יש לפחות אחד.. =/

למעלה