the kinks are the village green...

holo

New member
the kinks are the village green...

כהכרות ראשונה שלי עם הלהקה החלטתי לקנות את האלבום הנ"ל. הזמנתי את האלבום מטוואר, והמוכר הביא איתו 2 מהדורות: אחת היא הגירסא המקורית והרגילה של הדיסק, והשנייה מהדורה חדשה- אלבום משולש שכולל את האלבום המקורי+אלבום מונו+בונוסים. ההבדל בין שני האלבום הוא 20 שקל (70 ו-90). האם כדאי לקנות את המהדורה החדשה בתור אחד שמתחיל ת דרכו אצל הקינקס, או שזה סתם ישמע לי מיותר ולא מעניין?

dj MosheL

New member
ו מה השאלה כאן?

עוד 20 שקלים ןקיבלת אחלה תוספת יש כאן שאלה בכלל שלם את העשרים שקלים בשימחה

holo

New member
השאלה היא

האם התוספת טובה רק בשביל אוהדים שרופים של הלהקה.

dj MosheL

New member
אני אומר שהתוספת שווה 20 שקלים

ולא משנה אם אתה מעריץ שרוף של הלהקה או לא בסופו של דבר אם אתה אוהב את הלהקה אתה תרצה לשמוע גם את התוספות ואם אתה לא אוהב את הלהקה אתה לא תשמע גם את כול התקליט אז מה שחשוב כאן הוא התמורה כבור ההשקעה ואני אותר שהתמורה שאתה מקבל עבור 20 שקלים היא יותר משווה ללא שום קשר אם אתה אוהב את הלהקה או לא

גל, קנה את המהדורה המשולשת

חד משמעית. המהדורה הזו נערכה ע"י אנדי מילר, שכתב את הספר על הקלטות האלבום, והוא נחשב למומחה מס' 1 בעולם לענייני ה-village green. מדובר בפרוייקט שריי החל לעבוד עליו עוד ב-1966, ועבד עליו לסרוגין במהלך השנתיים וחצי הבאות. במהלך כל אותן שנים, הוא כתב תריסרי שירים, כאשר הוא לא יכל להחליט מה להכניס לאלבום ומה להשאיר בחוץ. גם לאחר שהחליט, הוא שינה דעתו בשניה האחרונה, או אפילו אחרי השניה האחרונה, כאשר עותקים מהאלבום כבר הודפסו באירופה - ושינה את הטרקליסט. כתוצאה מכך, נותרו שירים רבים מחוץ לאלבום, למרות שמבחינה תימתית, הם חלק בלתי נפרד מהפרוייקט. חלקם הופיעו בסינגלים, חלקם נפלו לתהום הנשיה, ממנה הועלו פה ושם על ידי אספנים ובוטלגרים משוגעים-לעניין. מילר כתב על כך בהרחבה בספרו, לפני כ-5 שנים. בעקבות הספר ניתן לו אור ירוק לאסוף את כל השירים, הרשמיים וה"אסופיים", לכדי קופסה אחת. הוא הצליח לאסוף את כולם - חוץ מאחד - ובכך נותן לנו הצצה נדירה, אולי חד פעמית, לתוך תהליך הכתיבה והיצירה של ריי דייויס, והנושאים שהעסיקו אותו הכי הרבה, באותן שנים. מעבר לכך, כל השירים הם פנינים - גם השירים שהושארו מחוץ לאלבום. כולם מומלצים ביותר. מילר צירף לקופסה גם חוברת עם הסברים על כל קטע וקטע. בקיצור, טיפש מי שלא קונה, וגו'. לא תתחרט.

holo

New member
אוקיי, תודה לכולם../images/Emo140.gif

הבנתי טוב מאוד את המסר...

אל תהרוג את עצמך בעניין

נתנו לך עצה, לך עליה, מקסימום תתאכזב מעט. הרי ההבדל בין שתי ההוצאות אינו תהומי ככה שלא תעבור מפלה נוראית או איזו טראומה מזעזעת. לך על ההמלצה וזהו, אני אומר.

Anuerysm

New member
המשולשת

גם לי יש אותה, מה גם שכדאי לך לנסות את סומת'ינג אלס

למעלה