THE KING אני מפורום המלך מייקל ג'קסון, נכנסתי רק כדי להעלות לכם ת'רייטינג. ביי
J jossy7 New member 29/5/03 #1 THE KING אני מפורום המלך מייקל ג'קסון, נכנסתי רק כדי להעלות לכם ת'רייטינג. ביי
A Altryne New member 29/5/03 #2 ראית איך ה"קינג" שלך נראה??? בזמן האחרון? ואיך הוא מתעלל בילדים שלו? אז נראה לי רק הורדת ת'רייטינג
H haunter New member 29/5/03 #3 מייקל נראה מצויין! ../images/Emo132.gif הוא לא עשה שום ניתוח! הוא רק חולה במחלה שעושה את העור בהיר, והאף שלו עומד ליפול סתם, בלי סיבה. והוא לא נופף את התינוק שלו מהחלון בכוונה, הוא רק רצה להיות כמו הקוף שמרים את סימבה מהצוק!
מייקל נראה מצויין! ../images/Emo132.gif הוא לא עשה שום ניתוח! הוא רק חולה במחלה שעושה את העור בהיר, והאף שלו עומד ליפול סתם, בלי סיבה. והוא לא נופף את התינוק שלו מהחלון בכוונה, הוא רק רצה להיות כמו הקוף שמרים את סימבה מהצוק!
A Altryne New member 29/5/03 #4 כן והוא התבלבל בסרט כשהוא אמר שהוא כן עשה שני ניתוחים וסתם האף שלו הפך מאף כושי רחב לאף שדומה לגופה... סתם...
כן והוא התבלבל בסרט כשהוא אמר שהוא כן עשה שני ניתוחים וסתם האף שלו הפך מאף כושי רחב לאף שדומה לגופה... סתם...
H haunter New member 30/5/03 #5 זה היה קטע מצחיק! הוא כזה התלבט קצת ואז אמר שהוא עבר רק 2 ניתוחים, *אם הוא זוכר נכון*... הרי נורא קשה לזכור כשעוברים 2 ניתוחים
זה היה קטע מצחיק! הוא כזה התלבט קצת ואז אמר שהוא עבר רק 2 ניתוחים, *אם הוא זוכר נכון*... הרי נורא קשה לזכור כשעוברים 2 ניתוחים