The King and The Clown

elinoy92

New member
The King and The Clown

אני מקווה שלאף אחד לא אכפת אבל סתם בא לי לשתף אותכם כי היום סופסוף החלטתי לראות את הסרט הזה...ג'ונקי לאחרונה מככב אצלי כאיג'מה והיום גם כגונג גיל. הסרט השאיר עליי רושם חזק מאוד...ג'ונקי כ"כ מתאים לגלם את התפקיד הזה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif אכן

התפקיד הזה היה תפור עליו ^^. הודעות חדשות מתקבלות בברכה

7han

New member
מזה תפור דבוק אליו כמו מסטיק לנעל

הוא שיחק את התפקיד כול כך טוב שלרגע שכחתי שהוא גבר

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מסטיק לנעל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי
כבר אמרנו שהוא יפה בתור בחורה

ketty the sheep

New member
הוא באמת עשה את זה מעולה

היו לי חששות ממנו בתור שחקן, כי הוא לא ממש הרשים אותי ב- My Girl וב- Virgin Snow (חוץ מהסצינות של המכות
) והייתי בטוחה שעושים לו כזה... type casting. ברגע שראיתי אותו משחק את גונג-גיל (וגם את הדמות שלו בסרט Fly Daddy Fly, שהייתה דמות שונה לחלוטין אבל עדיין ענקית
) דעתי עליו השתנתה לחלוטין. הסרט הזה פשוט מעולה. הקשר שלו עם ג'אנגסנג הוא מהסוג האהוב עליי - קשר חזק בין שני גברים שאפשר לפרש להרבה כיוונים, והם עשו את זה כל כך, כל כך יפה.

elinoy92

New member
כן בהחלט הקשר הזה הוא קשר מאוד מיוח ועמוק

את ג'ונקי לא ראיתי במיי גירל בדיוק בגלל הסיבה שהרבה אמרו שהוא לא מפגין כישורי משחק ולא רק הוא,שמעת שמיי גירל זאת היתה דרמה לא מומלצת והחלטתי לא להרוס את דעתי עליו אחרי זמן בין גלב לזאב,ועכשיו גם אחרי המלך והליצן ואילג'ימה-שאפרופו אילג'ימה לדעתי גם כאן הוא מתגלה כשחקן מוכשר

ketty the sheep

New member
מיי גירל דווקא דרמה חמודה

השחקנית הראשית ממש מקסימה.
הסיפור קצת טלנובלי מידי לטעמי, אבל עשוי לא רע בכלל יחסית לז'אנר.

MaNcHi 135

New member
../images/Emo151.gifסרט מדהים!

בהתחלה לא יכלתי אפילו לראות אותו... איך שהוא היה מתחיל ובא הקטע (ספוילר) עם הזקן הזה שהתחיל לחרמן אותו... כבר עלו לי דמעות וכיביתי.. אבל בסופו של דבר הכרחתי את עצמי לראות וממש אבל ממש אהבתי.. ואני חייבת לציין שיש לי חיבה למלכים משוגעים!! גם שם וגם בהונג גיל דונג! מתה על הסיבוב פרסה שהולך אצליהם במוח!

למעלה