The Joe Schmo Show

LOVEtheMcMAHONS

New member
The Joe Schmo Show

במסגרת שיטוטי הרבים במרחבי הרשת האינסופיים, אני נתקל בלא מעט סדרות ריאליטי שאינן מוכרות במחוזותינו. בתקופה הקרובה אני אנסה לסקר את חלקן הלא מוכר ולהביא לידיעת חובבי הז'אנר לאן התופעה הזו של Reality-Tv הרחיקה לכת בעולם, ולתהות לאן מועדות פניהם של תכניות המציאות פרי תוצרתנו. היום נדבר על התכנית של ג'ו שמו, שבעצם לא קוראים לו ג'ו אלא מאט קנדי גולד, בחור שמנמן, אמריקאי טיפוסי, שמתחרה על 100,000 דולר בתכנית מציאות מפוברקת מול תשעה שחקנים, כאשר כל אחד מהם מגלם טיפוס/סטיראוטיפ שבד"כ נוהגים למצוא ברב סדרות המציאות מרובות המשתתפים. הרעיון הוא מעין הכלאה של המופע של טרומן (סרט בכיכובו של ג'ים קארי), והאח הגדול. מאט איננו יודע כי הכל מפוברק והוא משוכנע שהוא משחק על 100,000 דולר מול תשעה מתחרים לגיטימים בתכנית שנקראת Lap Of Luxury. העשרה נלקחים לאחוזה מפוארת, שם הם מתחרים במגוון תחרויות עבור פרסים שונים, ותחרות עבור חסינות שנקראת "אדון האחוזה" בה המנצח זוכה בחלוק פרוותי ממיטב אופנת הסרסורים שמקנה לו חסינות מטקס ההדחה שבו כל זמן מסוים (לא ממש ברור לי אם זה כל יום או כל כמה ימים) נערכת הצבעה ובה מודח אחד מהמתחרים בטקס שנקרא "מעושר לעוני". מיותר לציין שכל התחרויות, כולל ההצבעות מפוברקות והכל מתוכנן בקפידה ע"י צוות שלם של כותבים ובמאי שמנהלים את כל המבצע הזה. כל יום השחקנים, ואני מתכוון לשחקנים באמת - פרט למאט עצמו, עוברים תדרוך בקרוואן ההפקה לגבי אותו יום, מנצלים את הזמן בו מאט מקליט את היומן שלו (כמו בחפרפרת למשל) בה הוא מדבר מול המצלמה וחושף את מחשבותיו. התכנית זורמת כולה סביב הנסיונות להעמיד את מאט במצבים שונים ולראות כיצד האדם מגיב לסיטואציות חברתיות שמתפתחות בין "המתחרים" האחרים, שכוללים "ההומו", "איש יוצא צבא", "הבתולה", "הכלבתא העשירה", "התככנית", "החמור-גרם" שרב עם כולם ועוד. הצלחת התכנית תלויה בעיקר בשמירת הסוד מפני מאט, ומספר פעמים במהלך העונה צוות השחקנים כמעט וגורם לסוד להתגלות. צוות השחקנים משחק לפי תסריט כתוב מראש. כל שחקן משחק דמות לה הומצאה סיפור חיים. ושאחד השחקנים שוכח פרט שקשור לדמות שלו , מצחיק לראות איך שאר השחקנים קופצים מיד ומנסים לטייח את הפקשושון. בסך הכל התמזל מזלם ומאט הוא בחור חביב, די פתי, שלדעתי (ואין לי מושג איך באמת נגמרת הסדרה) האישית אין מצב שהוא יגלה כל כך מהר את הסוד. בסך הכל ממה שראיתי די חביב. מקבל * * * * בסולם רון (המקסימום 5 כוכביות).

Eskorbuto

New member
בהחלט תוכנית שוות צפייה..

זה אחת התוכניות הכי שוות שיש עכשיו !!

למעלה